Screenshot 2024-03-24 194304
Mihai Pintilii, spectator de la lux la CSM București - Krim! Alături de cine a urmărit meciul
CSM Bucharest v Buducnost BEMAX - EHF Champions League, Romania - 07 Jan 2024
Adi Vasile, prima reacție după calificarea în sferturile EHF Champions League! Ce a spus despre Metz
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video CSM București - Vardar 33-38! Dezastru pentru campioanele Europei, în semifinalele Ligii

06.05.2017, 18:39

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de Vardar Skopje cu scorul de 38-33 (21-13), sâmbătă, în semifinalele turneului Final Four, găzduit de sala ”Papp Laszlo Sportarena” din Budapesta.

csm vardar final
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CSM Bucureşti a început rău meciul şi a primit două goluri în primul minut de joc. După un prim gol reuşit de Gullden, Vardar s-a desprins la un neverosimil 7-1 în min. 8. CSM s-a apropiat la patru goluri, 5-9 (13), dar campioana Europei a fost în continuare de nerecunoscut pe ambele faze, atac şi apărare, ratând şi trei aruncări de la 7 metri în prima repriză (toate apărată de Suslina), iar Vardar s-a desprins la 11 goluri, 19-8, în min. 24.

Finalul primei părţi a fost ceva mai bun pentru campioana României, care a redus din ecart, intrând la pauză cu un pasiv de opt goluri, 13-21. Apărarea a fost la un nivel foarte slab în prima repriză, primind nepermis de multe goluri, 21 la număr. La ultima fază înainte de pauză, Khmyrova a primit direct cartonaş roşu, pentru fault la Martin, scăpată pe contraatac.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

După pauză, CSM s-a apropiat la şapte goluri, 16-23 (35), dar apoi a urmat o nouă perioadă slabă şi Vardar s-a dus la 27-17 (38). Au urmat trei goluri la rând ale echipei antrenate de Per Andre Johansson, scorul devenind 27-20 (40), însă aceasta a rămas cea mai mică diferenţă de pe tabelă, ratările şi erorile comise de jucătoarele noastre fiind în continuare prea multe. Abia în minutul 54 diferenţa s-a redus la şase goluri, 28-34, prea târziu pentru a mai spera la ceva. Vardar s-a impus meritat cu 38-33.

CSM Bucureşti nu a reuşit să repete performanţa de anul trecut, dar rămâne cu o realizare remarcabilă, prezenţa la turneul final al competiţiei, iar în sezonul viitor va fi favorită la câştigarea trofeului, după întăririle pe care le va primi în vară (Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, Nathalie Hagman, Marit Malm Frafjord şi recuperarea danezei Line Jorgensen).


VIDEO REZUMATUL MECIULUI

În a doua semifinală de sâmbătă au evoluat echipele:
CSM Bucureşti: Jelena Grubisic, Paula Ungureanu - Isabelle Gullden (4 goluri), Iulia Curea (2), Camille Ayglon Saurina (1), Bianca Bazaliu (1), Aurelia Brădeanu (1), Linnea Torstensson (5), Carmen Martin Berenguer (4), Oana Manea (2), Gnonsiane Niombla (8), Anastasia Lobaci (3), Majda Mehmedovic (2). Antrenor: Per Andre Johansson.

Vardar Skopje: Mayssa Pessoa De Oliveira, Amandine Leynaud, Ina Suslina - Jovanka Radicevic (7), Andrea Klikovac, Camilla Herrem (4), Tamara Mavsar, Sanja Damnjanovic (2), Barbara Lazovic (2), Anja Althaus (1), Andrea Penezic (7), Andrea Covic (3), Alexandra Lacrabere (5), Tatiana Hmirova (1), Andrea Lekic (6), Sara Ristovska. Antrenor: Irina Dibirova.

Au arbitrat rusoaicele Victoria Alpaidze şi Tatiana Berezkina, delegat EHF a fost Janka Stasova (Slovacia), iar delegat EHF pentru arbitri a fost germanca Jutta Ehrmann-Wolf.

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Sâmbătă

GYOR - Buducnost Podgorica 26-20
CSM București - VARDAR SKOPJE 33-38

Duminică

Finala mică: CSM București - Buducnost 16:15
FINALA MARE: Gyor - Vardar 18:45


FINAL: CSM București - VARDAR 33-38. CSM București a ratat șansa de a lupta pentru al doilea an la rând cu trofeul Ligii Campionilor pe masă. După un meci în care elevele lui Per Johansson au comis foarte multe erori, dar și în fața unui adversar mult mai puternic față de anul trecut, Vardar s-a calificat în ultimul act al competiției, acolo unde va juca cu Gyor.

Min. 55: CSM - Vardar 30-36. Sportivele noastre au mai redus din diferență, dar nu mai este mult timp pentru o revenire de senzație.

Min. 53: CSM - Vardar 26-34 Nou time-out al lui Johansson. Mult mai calm, ca data trecută, suedezul le-a transmis fetelor că va juca numai pe atac, că va renunța și la portar în speranța unei minuni, dar e limpede că Vardar este deja 90% în finala cu Gyor.

Min. 50: CSM - Vardar 25-33. Johannson mizează totul pe cartea atacului, conștient că oricum nu mai are ce pierde. Probleme este că în timp ce noi aruncăm în bară, în portar sau pe lângă poartă, fetele de la Vardar înscriu.

Min. 44: CSM - Vardar 21-31. Deși diferența este de 10 goluri iar Vardar este cu un pas în finala Ligii, suporterii români scandează ”Luptăm, luptăm, luptăm și câștigăm!”

Min. 40: CSM - Vardar 20-27. Cu 20 de minute înainte de final, diferența este de 7 puncte. După un alt început slab de repriză, a doua, Gulden și colegele ei încercearcă să întoarcă soarta semifinalei în favoarea lor, în minutele care au mai rămas.

Min. 35: CSM - Vardar 16-23. În sfârșit, mai marcăm și de la 7 metri. Niombla a punctat printre mâinile portarului. Momentan, galeria CSM-ului este mult peste echipă. CSM-ul nu mai poate repeta evoluția bună cu Ferencvaros.

Min. 33: CSM - Vardar 14-23. Din păcate, nici după pauză, fetele de la CSM nu joacă mai bine. Deși am marcat de două ori și fetele de la Vardar au punctat, chiar dacă se aflau cu un om mai puțin.

A început repriza a doua.

Atmosferă incredibilă la Budapesta, înainte de startul partidei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

PAUZĂ: CSM - Vardar 13-21. La ultima fază a primei reprize, Carmen Martin a scăpat pe contraatac și a reușit să marcheze, deși a fost clar faultată de la spate de rusoaica Khmyrova. După ce arbitrele s-au consultat, decizia a fost ca sportiva de la Vardar să fie eliminată.

Min. 25: CSM - Vardar 8-19. Gulden a ratat a doua ei lovitură de la 7 metri și a treia a CSM-ului din această partidă. CSM nu se regăsește deloc. Dacă în prima parte a meciului se făceau greșeli doar în apărare, dar atacul funcționa, acum tot sistemul este căzut.

Min. 20: CSM - Vardar 8-17. Sportivele de la CSM nu se regăsesc, fac multe greșeli neforțate, motiv pentru Per Johansson de a cere al doilea time-out.

”Dacă vreți să plecăm, plecăm! Chem eu pe șeful autocarului și plecăm chiar acum de la sală!”, a spus Johannson, extrem, extrem de nervos.

Min. 17: CSM - Vardar 7-12. Oana Manea a fost lovită în față și am obținut un 7 metri cu eliminare, dar, din păcate, Bella Gulden a ratat. A tras în colțul ei preferat, dreapta sus, dar portarul lui Vardar a ridicat mâinile și a respins.

Și Carmen Martin a ratat o lovitură de la 7 metri, după ce Brădeanu a fost faultată pe semicerc.

Min. 15: CSM - Vardar 7-12. Bucureștencele plătesc tribut greșelilor din apărare. Bella Gulden trage după ea toată echipa. Paula Ungureanu, două parade de senzație. Dar și Aurelia Brădeanu a fost aplaudată la scenă deschisă pentru un gol foarte frumos.

Min. 10: CSM - Vardar 3-9. După un start de meci extrem de slab, Bella Gulden a marcat două goluri și a mai redus din diferență. Johansson a făcut cinci schimbări în echipă. Este total nemullțumit de jocul fetelor noastre.

Min. 5: CSM - Vardar 1-4. Fetele noastre au avut parte de un start ezitant, motiv pentru Per Johansson de a-și băga elevele în ședință. Antrenorul le-a spus jucătoarelor să joace mai mult în centru și să aibă mai multă forță.

Min. 2: CSM a primit două goluri într-un singur minut, dar după primul gol marcat de Vardar, a fost fault asupra lui Carmen Martin.

A început cea dea-a doua semifinală. Vardar a avut lovitura de start. ”CSM!”, ”CSM!” se aude din piepturile românilor veniți la Budapesta pentru a le face galerie celor de la CSM.

UPDATE 18:18: Imagini inedite cu sosirea echipei la sala din Budapesta! Clipele din vestiar dinaintea marelui meci cu Vardar!

Este exact același Final Four din 2016, atunci când CSM București a câștigat surprinzător Liga Campionilor, din postura de debutantă, la capătul unei finale cu Gyor care s-a decis la aruncările de la 7 metri.

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport:

Sâmbătă

16:15 Gyor - Buducnost Podgorica
18:45 CSM București - Vardar Skopje

Duminică

16:15 Finala mică - între echipele învinse în meciurile de sâmbătă
18:45 Finala - între câștigătoarele meciurilor de sâmbătă

CSM se bazează pe 1.500 de fani!

Dacă în sezonul trecut CSM Bucureşti a avut aproximativ 500 de susţinători, de această dată numărul suporterilor români care vor asista la Final Four va fi triplu.

"Este o arenă mare și cred că vom avea poate 1.500 de români care vor veni. Sper că vor reuși să ne încurajeze și va fi o atmosferă frumoasă în care vom juca. Eu am experimentat o întâlnire cu fanii români și au fost aproximativ 5.000 de suporteri care ne-au încurajat pe noi. Dar 1.000 sau 500 de fani într-o altă țară cred că este grozav pentru noi și pentru jucătoare", a afirmat antrenorul Per Johansson.

CSM București se întoarce la Budapesta pentru a câștiga pentru a doua oară Liga Campionilor. Află totul despre parcursul echipei. Și ține-le pumnii fetelor pentru o nouă performanță extraordinară. #haidefetele.

"Totul este posibil în Final Four, avem 25% şanse să câştigăm pentru că suntem patru echipe calificate. Sunt formaţii puternice aici şi cred că se poate întâmpla orice în meciurile de mâine. Noi suntem foarte bine pregătite, sper că vom reuşi să mergem până la capăt şi să câştigăm încă o dată Liga Campionilor", a spus Isabelle Gulden.

CSM București este susținută și de selecționerul naționalei de handbal masculin, Xavier Pascual.

"Nu cred că există favorite. Când joci în Final Four, trebuie să câştigi două meciuri cu două echipe foarte complicate. Orice echipă care ajunge aici poate câştiga. Când joci în 48 de ore două meciuri la acest nivel, nu există favorite.

Dar pentru a câştiga Liga, nu e suficient să joci bine. Mai trebuie să ai şi noroc şi trebuie să fii pregătit pentru orice eveniment", a afirmat Pascual.

Fii alături de fetele de la CSM București care încearcă să păstreze Liga Campionilor în România. Trimite-le mesajul tău de susținere folosind hashtag-ul #haidefetele pe contul tău de socializare (Facebook, Instagram sau Twitter).

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10:00, la Matinal, şi până la ora 21:00, după terminarea ultimului meci din Final Four vă vom ţine la curent cu intervenţii în direct de la sală, dar şi cu emisiuni speciale de la Budapesta şi invitaţi de marcă.

Etichete: csm bucuresti , csm liga , csm vardar , csm semifinale , video csm bucuresti - vardar , video csm bucuresti - vardar final four , video csm bucuresti - vardar digi sport , video csm bucuresti - vardar liga campionilor , video csm bucuresti - vardar liga campionilor digi sport , video csm bucuresti - vardar liga campionilor final four


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Citește și
Tatăl Cristinei Neagu a murit. CSM București: ”Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)
Oficial CSM București a anunțat un super transfer, chiar de la adversara din sferturile EHF Champions League
03.03.2024, Handball, Düsseldorf, Mitsubishi Electric Halle, Frauen EHF EURO Qualifikation, Spieltag 4, Deutschland - Sl
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Video CSM București a ajuns în sferturile EHF Champions League, dar Cristina Neagu e categorică: ”Nu facem nuntă!”
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-SG BBM BIETIGHEIM, LIGA CAMPIONILOR (11.02.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”