SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
sorisimo
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
costel-galca
”Revoluție” la Universitatea Craiova! Gâlcă și Rotaru fac curățenie: doar 5 jucători sunt de neatins
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Simona Halep s-a calificat în premieră în sferturile de la US Open, după un meci epuizant cu Sabine Lisicki

06.09.2015, 22:42

Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în carieră în sferturile de finală de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita 2 la câştigarea competiţiei a eliminat-o în urma unui meci epuizant pe Sabina Lisicki (cap de serie 24).

simona halep-4
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Simona s-a impus cu 6-7, 7-5, 6-2, după o partidă care a durat două ore şi 38 de minute. Germanca de 25 de ani a dominat începutul meciului şi s-a distanţat în două rânduri, 2-0 şi 4-2, dar Halep a revenit şi a ajuns la 5-4, servind pentru meci. Lisicki a făcut re-break-ul, salvând o minge de set, şi s-a impus în tie-break, la 6, de asemenea anulând o altă şansă de set.

La pauza dintre primele două seturi, Simona a cerut time-out medical şi a acuzat probleme fizice pe durata actului secund, unul pe care l-a câştigat dramatic, cu 7-5, chiar dacă a ratat şansa să încheie pe propriul serviciu la 5-4.

A urmat o pauză de hidratare de 10 minute, una care i-a fost prielnică Simonei, care s-a întors mult mai proaspătă din punct de vedere fizic de la vestiar. Cele două au mers cap la cap până la 2-2, atunci când a venit rândul lui Lisicki să acuze probleme medicale, unele care s-au dovedit decisive. Germanca şi-a scăzut nivelul jocului şi Simona s-a impus la 2.


Lisicki a dominat-o clar pe Halep la capitolul lovituri câştigătoare (37-18), dar diferenţa s-a făcut la greşelile neforţate, Sabine făcând nu mai puţin de 72, faţă de cele 33 ale Simonei. 

Pentru această performanţă, Halep va fi răsplătită cu 410.975 de dolari şi cu 430 de puncte WTA.

În sferturi, românca va da piept cu Victoria Azerenka (20 WTA), fostul număr unu mondial care o conduce la capitolul întâlniri directe cu 2-0.


GAME, SET, MECI, HALEP!!!! VICTORIE PENTRU SIMONA, după un meci epuizant, care s-a terminat cu un break al jucătoarei noastre. S-a terminat 6-7, 7-5, 6-2!!!!

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 5-2! Simona se apropie la un singur game de câştigarea jocului. A fost condusă cu 30-0, dar şi-a adjudecat 4 puncte consecutive şi e la un pas de sferturile de la US Open. 

SET 3: Break, Halep! 6-7, 7-5, 4-2! Simona profită de jocul slab al lui Lisicki şi se desprinde poate decisiv în setul 3. Cele două jucătoare şi-au scăzut nivelul jocului, din cauza oboselii, dar românca pare într-o formă mai bună.   

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 3-2! E rândul Simonei să lungească punctele, ţinând cont de problemele adversarei. Cele două au ajuns la egalitate, după ce Halep a condus cu 40-15. Românca a fost mai agresivă şi a trecut din nou în avantaj.

SET 3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 2-2! Sabine îşi face serviciul, la avantaj, dar are şi ea probleme medicale, la piciorul stâng. 

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 2-1! Simona a fost condusă cu 15-30, după ce a greşit o minge uşoară, dar a câştigat 3 puncte consecutive şi a trecut din nou în avantaj.

SET3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 1-1! Sabine a servit foarte bine şi şi-a adjudecat game-ul fără probleme, la zero.

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 1-0! Simonei i-a folosit pauza de hidratare. Şi-a mai revenit din punct de vedere fizic şi a încheiat jocul cu primul as al meciului. 

Meciul este întrerupt 10 minute, pentru o pauză de hidratare, din cauza temperaturii crescute. Întreruperea o poate ajuta pe Simona, chiar dacă ea era jucătoarea cu moral. Aflată la vestiar, românca va primi în continuare îngrijiri medicale. 

SET, HALEP!!! 6-7, 7-5!!!! Sabine lungeşte punctele cât de mult poate. După punctul care le-a adus la egalitate, Simona a rămas întinsă pe teren câteva secunde. Halep converteşte prima şansă de break şi meciul ajunge în decisiv. Cele două sportive joacă de o oră şi 56 de minute. 

SET 2: Game, Halep! 6-7, 6-5! Simona serveşte bine şi ajunge repede la 40-0. Pierde apoi două puncte, dar o greşeală neforţată a lui Lisicki i-a sigurat Simonei tie-break-ul! 

SET 2: Game, Lisicki! 6-7, 5-5! Sabine a servit slab şi, după ce Halep a condus cu 30-0, cele două au ajuns la egalitate. Germanca a accelerat şi a egalat situaţia pe tabelă

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 5-4! Actul secund dă semne de dramatism. Simona ratează din nou şansa să câştige setul. Cele două au fost implicate într-un nou schimb fantastic, în care românca a acoperit foarte bine terenul, dar s-a recunoscut învinsă. 

SET 2: Break, Halep! 6-7! 5-3! Simona se apropie acum de câştigarea setului 2. Va servi pentru a ajunge în actul decisiv. Lisicki a servit primul as al meciului, după 95 de minute. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 4-3! Simona ratează şansa de a ajunge la un singur game de câştigarea setului. A condus cu 30-15, dar a pierdut 3 puncte consecutive.

SET 2: Break, Halep!!!! 6-7, 4-2!!!! Simona luptă incredibil şi se impune pe serviciul adversarei, care are deja 42 de greşeli neforţate în meci. 

SET 2: Game, Halep!!! 6-7, 3-2! Simona trece pentru prima oară în avantaj în actul secund. Durerile o chinuie pe româncă, lucru vizibil, dar aceasta se impune la 15, profitând şi de două greşeli neforţate ale lui Lisicki.

SET 2: Break, Halep! 6-7, 2-2! Chiar dacă nu este la 100%, Simona se ţine după adversara ei şi până acum avem numai break-uri în actul secund. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 1-2. Simona îşi pierde serviciul la 0 şi problemele ei fizice sunt clare. Halep nu mai poate alerga la capacitate maximă şi trece prin momente grele în acest moment. 

SET 2: Break, Halep! 6-7, 1-1! Simona nu renunţă în debutul setului secund. Halep este inspirată şi cere challenge la 40-15 pentru ea. Mingea este afară şi Halep egalează pe tabelă. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 0-1! Germanca a trecut la controlul jocului şi o dublă greşeală a consfinţit break-ul adversarei Simonei.

Lisicki a dominat-o pe Simona, în primul set, la capitolul lovituri câştigătoare (16-8), dar a făcut şi mai multe greşeli neforţate (30-19).

Simona a cerut time-out medical şi acuză dureri la coapsa stângă, precum şi la gleznă. Halep va continua jocul cu piciorul bandajat.

SET, LISICKI!!! Simona a dat primele semne de nervozitate atunci când Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 2-0. Au urmat 3 puncte consecutive câştigate de ea, dar primul schimb s-a făcut la 3-3, după cel mai frumos punct al primului set. Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 5-3, înainte ca Sabine să mai câştige un punct fabulos. Lisicki a egalat după o greşeală neforţată, dar şi-a procurat a doua minge de set, după un serviciu foarte bun, dar Lisicki şi-a făcut serviciul, înainte de al doilea schimb. Germanca a profitat de prima minge de set şi şi-a adjudecat primul act, cu 8-6 în tie-break.

SET 1: Simona împinge primul set la tie-break, chiar dacă a fost condusă cu 30-0! A făcut cel mai bun tenis al ei şi s-a impus la avantaj. Duelul greşelilor neforţate este 26-17 pentru Lisicki. 

SET 1: Game, Lisicki! 5-6! Simona a condus cu 30-15 şi a părut capabilă să facă un nou break. Sabine a câştigat 3 puncte consecutive şi are tie-break-ul asigurat. 

SET 1: Break, Lisicki! 5-5! Simona ratează şansa de a încheia setul. Nu a convertit o minge de set şi primul act intră în prelungiri. 

SET 1: Break, Halep! 5-4! Simona trece pentru prima oară în avantaj în acest meci, dar în ce moment. Va servi pentru câştigarea primului set.

SET 1: Game, Halep! 4-4! Simona a condus cu 30-0, dar a venit rândul adversarei ei să câştige 3 puncte consecutive. Simona a dus jocul la egalitate, salvând o minge de break. Simona şi-a crescut nivelul şi a forţat-o pe Lisicki să greşească în două rânduri. 

SET 1: Break, Halep! 3-4! Simona nu renunţă!!! A fost condusă cu 15-40, dar a câştigat patru puncte consecutive şi şi-a luat break-ul înapoi. Halep dă încă o dată dovadă că are un moral de fier la acest turneu.   

SET 1: Break, Lisicki! 2-4! Simona a servit slab şi a ajuns la a cincea dublă greşeală, dar şi la 0:30. Două puncte câştigate muncit de românca au dus scorul la 30-30, dar Lisicki a forţat şi s-a distanţat la 4-2.

SET 1: Game, Lisicki! 2-3! Germanca a ajuns la 30-0, după un punct superb, care le-a adus pe cele două jucătoare la fileu. A urmat un nouă lovitură câştigătoare pentru ea, dar şi un punct controlat total de Simona. Lisicki a încheiat cu un forehand inside-out din apropierea fileului.  

SET 1: Game, Halep! 2-2! Simona a servit mult mai bine şi a avut iniţiativa în primele 3 puncte ale jocului. A urmat o nouă dublă greşeală şi cele două au ajuns la 30-30. La egalitate, germanca a riscat şi două greşeli incredibile i-au adus jocul Simonei.

SET 1: Break, Halep! 1-2! Simona reacţionează imediat. Profită de o dublă greşeală a lui Sabine, dar trimite şi un forehad în lung de linie cu care ajunge la 40-0. O nouă greşeală a lui Lisicki o aduce pe româncă în meci. 

SET 1: Break, Lisicki. 0-2. Simona a servit foarte slab şi a comis 3 duble greşeli. S-a ajuns la egalitate şi Sabine a câştigat game-ul în urma unui retur foarte puternic.

SET 1: Game, Lisicki! 0-1! Germanca începe foarte bine prima manşă şi, datorită unui serviciu puternic şi precis, se impune la 15. Jocul se încheie cu o greşeală neforţată a Simonei.


UPDATE: 20:33: Cele două echipe se încălzesc şi meciul va începe peste câteva minute. 


UPDATE: 20:32: Simona Halep are 43 de victorii şi 11 înfrângeri, în 2015, în timp ce palmaresul ei de la US Open este de 10 succese şi 5 eşecuri.  


UPDATE: 20:30: Simona a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să primească în primul game al partidei. 


UPDATE: 20:28: Simona Halep şi Sabine Lisicki şi-au făcut apariţia pe arena Louis Armstrong, pentru meciul din optimile competiţiei. 


UPDATE: 20:18: Cuplul Bopanna/Mergea a întors soarta partidei cu perechea Nestor/Roger-Vasselin, pe care a învins-o cu 6-7, 6-4, 6-3. Acesta a fost meciul care s-a desfăşurat pe arena Louis Armstrong înaintea celui dintre Simona Halep şi Sabine Lisicki, care va începe după ora 20:30.  


UPDATE: 19:46: Bopanna şi Mergea au egalat situaţia pe tabelă: s-au impus în actul secund, cu 6-4. Urmează setul decisiv al meciului care se dispută pe arena Louis Armstrong, înaintea de duelul dintre Simona Halep şi Sabine Lisicki. 


UPDATE: 19:10: Meciul dintre Simona Halep şi Sabine Lisicki se desfăşoară pe arena Louis Armstrong, după încheierea meciului de dublu dintre perechile Bopanna/Mergea si Nestor/Roger-Vasselin (după ora 19:30). Primul set a fost acontat de adversarii lui Mergea, la tie-break. 

Etichete: simona halep , us open , sabine lisicki , live halep lisicki , live video halep lisicki , halep - lisicki us open 2015 , live simona halep - sabine lisicki


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
costel-galca
”Revoluție” la Universitatea Craiova! Gâlcă și Rotaru fac curățenie: doar 5 jucători sunt de neatins

"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Ciprian Tătărușanu, umilit din nou în Arabia Saudită! A ajuns la 74 de goluri încasate în acest sezon
tata
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul
Citește și
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro