simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Adi Mutu a reacționat, după ce a auzit că Otele este pe lista celor de la Napoli și Brighton
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Exclusiv VIDEO Halep - Svitolina 3-6, 4-6. Simona, eliminată de la Turneul Campioanelor

27.10.2017, 00:41

Deși nu mai avea nicio șansă să meargă în semifinale, Elina Svitolina a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Simona Halep, în ultimul meci din Grupa Roșie și a eliminat-o, astfel, și pe româncă. În semifinale au ajuns Caroline Garcia (locul 1) și Caroline Wozniacki (locul 2). Elina Svitolina a terminat pe locul al treilea, iar Simona Halep, pe ultima poziție.

halep pa
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep (26 de ani) avea nevoie de victorie pentru a accede în semifinale, însă a cedat destul de clar, după o oră şi 12 minute, în faţa unei adversare care era deja eliminată. Halep a avut 19 greşeli neforţate, iar Svitolina (23 ani, 4 WTA) a avut 15. Fiecare jucătoare a comis câte o dublă greşeală. Halep a avut doi aşi, iar Svitolina unu. 


UPDATE 15:51: Halep - Svitolina 3-6, 4-6. Meciul s-a încheiat. Simona este eliminată după faza grupelor de la Turneul Campioanelor pentru al treilea an la rând. Din Grupa Roșie merg în semifinale Caroline Garcia, de pe primul loc, și Caroline Wozniacki, de pe locul secund. 

UPDATE 15:46: Halep - Svitolina 3-6, 4-5. Simona își face serviciul și rămâne în acest meci. Românca trebuie însă să facă break-ul în următorul game pentru a avea șanse de calificare în semifinale.

UPDATE 15:42: Halep - Svitolina 3-6, 3-5. Elina își face serviciul fără probleme și se desprinde la două game-uri. Românca urmează să servească pentru a rămâne în meci.


UPDATE 15:37: Halep - Svitolina 3-6, 3-4. Break Svitolina! Ucraineanca preia conducerea pentru prima dată în acest set, după ce românca a condus cu 40-15 pe propriul servciu. Simona e la două puncte de eliminare, în acest moment.

UPDATE 15:34: Halep - Svitolina 3-6, 3-3. Game alb câștigat de Svitolina pe propriul serviciu. Ucraineanca egalează din nou situația în setul secund.

UPDATE 15:30: Halep - Svitolina 3-6, 3-2. Simona revine în avantaj, după ce își face, de această dată, serviciul fără probleme.

UPDATE 15:27: Halep - Svitolina 3-6, 2-2. Elina egalează pentru prima dată în setul secund, după ce își face serviciul fără probleme.

UPDATE 15:24: Halep - Svitolina 3-6, 2-1. Ucraineanca revine imediat și face re-break-ul. Simona solicită din nou intervenția lui Darren Cahill.

UPDATE 15:18: Halep - Svitolina 3-6, 2-0. Simona revine senzațional și face break-ul, după ce Elina a condus cu 40-0 în acest game.

UPDATE 15:16: Halep - Svitolina 3-6, 1-0. Românca începe mai bine setul secund și conduce pentru prima dată în meci, după ce își face serviciul.

Statistica primului set:

UPDATE 15:11: Halep - Svitolina 3-6. Elina Svitolina închide acest set, după ce valorifică a doua șansă, în primul game din acest meci care a avut nevoie de prelungiri.

UPDATE 15:07: Halep - Svitolina 3-5. Românca își face din nou serviciul la zero și rămâne în primul set. Ucraineanca urmează însă să servească pentru câștigarea acestei manșe.

UPDATE 15:04: Halep - Svitolina 2-5. Elina Svitolina își face din nou serviciul și se apropie la un singur game de câștigarea primului set.

UPDATE 15:00: Halep - Svitolina 2-4. Simona răspunde și ea cu un game alb pe propriul serviciu. Românca și-a ridicat nivelul jocului, după intervenția lui Cahill, însă mai trebuie să recupereze și break-ul pierdut în game-ul al doilea.

UPDATE 14:57: Halep - Svitolina 1-4. Elina își face serviciul la zero în al cincilea game al partidei și controlează jocul fără mari probleme în acest moment. Trebuie spus însă că ucraineanca este eliminată deja din turneu.

UPDATE 14:55: Halep - Svitolina 1-3. Simona își face serviciul la 30 și câștigă primul game din acest meci.

UPDATE 14:51: Halep - Svitolina 0-3. Ucraineanca își păstrează din nou serviciul și se desprinde la trei game-uri de Halep. Simona nu pare să joace la cel mai înalt nivel în startul acestui meci. Românca a solicitat și o intervenție a lui Darren Cahill.

UPDATE 14:48: Halep - Svitolina 0-2. Început dificil pentru Halep. Ucraineanca reușește și break-ul și se desprinde în primul set.

UPDATE 14:44: Halep - Svitolina 0-1. Meciul începe cu un game câștigat de Elina pe propriul serviciu, la 30.

UPDATE 14:40: A început meciul.

UPDATE 14:32: Cele două jucătoare au intrat pe teren și urmează să înceapă încălzirea. Meciul va începe în scurt timp.


UPDATE 13:32: Caroline Garcia a fost protagonista unei reveniri de excepţie la Turneul Campioanelor. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sportiva din Franţa a pierdut primul set al partidei cu Wozniacki, scor 0-6. Garcia s-a impus cu 6-3 în cea de-a doua manşă şi a reuşit să o câştige şi pe ultima cu 7-5, după ce daneza a servit pentru meci la 5-4. Wozniacki - Garcia 6-0, 3-6, 5-7.

Astfel, pentru a se califica în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona Halep are nevoie de victorie în partida cu Elina Svitolina, care este deja eliminată. Partida e în direct la Digi Sport 2, de la ora 14:30. În cazul în care Wozniacki s-ar fi impus, Simona ar fi avut nevoie de doar un set câştigat în partida cu Svitolina.


LIVE VIDEO&TEXT Simona Halep - Elina Svitolina, Turneul Campioanelor 2017. Simona Halep îşi joacă calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor şi şansa de a rămâne numărul 1 mondial ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Românca o va întâlni pe Elina Svitolina în ultima etapă din Grupa Roşie la Singapore, iar o victorie, indiferent de scor, îi asigură prezenţa în penultimul act la competiţia care încheie sezonul feminin.

Pe lângă faptul că are calificarea în propriile mâini, constănţeanca de 26 de ani mai are un atu. Va juca al doilea meci al zilei, după duelul dintre Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia, astfel că, în cazul unui succes al danezei, va intra pe teren ştiind că un singur set câştigat contra Svitolinei îi va fi suficient pentru a merge mai departe.

"Vreau să mă gândesc că în următorul meci pot să joc mai bine şi că acest meci nu o să mă afecteze atât de mult. Se întâmplă. Suntem la un nivel la care toate jucătoarele joacă bine. O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren în următorul meci", a spus Halep, pentru Digi Sport, după eşecul categoric suferit în faţa lui Wozniacki, scor 0-6, 2-6.

LIVE Halep - Svitolina

De cealaltă parte, nici adversara Simonei nu se simte foarte bine. Învinsă clar în primele două meciuri din grupă, de Wozniacki şi Garcia, jucătoarea din Ucraina mai are o singură şansă de calificare. Trebuie să câştige cu 2-0 în faţa liderului mondial, însă are nevoie şi de o victorie a lui Wozniacki.

Starea de spirit a ocupantei locului 4 în clasamentul mondial nu este însă deloc una bună. "Mi-aş fi dorit să nu mai am şanse să mă calific. Nu mai am aşteptări în acest moment. În unele momente nu am ştiut să gestionez situaţiile şi m-am comportat ca şi cum nu aş avea creier", a spus Svitolina, după înfrângerea cu Garcia.

În acest moment, ucraineanca se află în aceeaşi situaţie în care s-au aflat ultimele două câştigătoare ale Turneului Campioanelor, Agnieszka Radwanska şi Dominika Cibulkova. Ambele au pierdut primele meciuri din grupă, apoi au mers mai departe datorită jocului rezultatelor, sfârşind prin a cuceri trofeul.

Elementul comun în succesele celor două este că au jucat meciul decisiv din faza grupelor cu Simona Halep. Astfel, în 2015, Radwanska a învins-o cu 7-6, 6-1 pe reprezentanta noastră, pentru ca un an mai târziu, românca să cedeze tot în două seturi, scor 3-6, 6-7, în duelul cu Cibulkova.

În privinţa duelurilor directe, scorul este egal, 2-2. Halep a câştigat prima confrunatre cu Svitolina, în 2013, însă a pierdut două dintre cele trei întâlniri din acest an, finala de la Roma şi semifinala de la Toronto. Revanşa Simonei a venit în sferturi la Roland Garros, unde s-a impus în trei seturi, cu 6-0 în decisiv.

"Nu o să fie uşor. E o adversară consistentă, la fel ca Wozniacki. Am mai jucat cu ea şi pe hard, şi pe zgură. Terenul acesta nu pot să zic că e hard, e un pic mai lent", a spus Simona, care încearcă nu doar să avanseze în semifinale la Singapore pentru prima oară din 2014, când a jucat final, dar şi să-şi păstreue locul 1 WTA.

După eliminarea lui Garbine Muguruza, calculele s-au simplifcat. Astfel, românca va încheia anul pe primul loc dacă va ajunge în finala din Singapore, indiferent de rezultatul din ultimul act.

În cazul în care nu va ajunge în finală, Halep va rămâne în fruntea clasamentului mondial doar dacă Turneul Campioanelor nu va fi câştigat de Karolina Pliskova (Cehia) sau Elina Svitolina (Ucraina).

"Ca să fii numărul 1 trebuie să fii foarte consistentă în fiecare săptămână, să rezişti presiunii şi asta e sigur mult mai dificil. Numărul 1 ajunge jucătoarea care crede mai mult în ea şi are acea încredere şi forţă mentală pentru a deveni lider WTA. N-am mai văzut un asemenea an în tenisul feminin de zece ani", a caracterizat Chris Evert, într-un interviu pentru Digi Sport, bătălia pentru primul loc în clasamentul WTA.

Meciul Simona Halep - Elina Svitolina, decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, va avea loc vineri, nu înainte de ora 14:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: halep svitolina , live halep svitolina , video halep svitolina , simona halep elina svitolina , live stream simona halep elina svitolina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Adi Mutu a reacționat, după ce a auzit că Otele este pe lista celor de la Napoli și Brighton

Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Andrei Borza a venit cu replica, după ce a fost ”pus la zid” de Edi Iordănescu
Captură de ecran 2024-03-28 141131
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
ion-tiriac
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit