Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
ion-tiriac
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
philip otele cfr cluj
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

VIDEO "Coşmarul" Sharapova continuă şi la Singapore. Un nou eşec pentru Simona

27.10.2015, 00:25

Simona Halep a suferit un nou eşec în faţa Mariei Sharapova. Favorită principală la câştigarea Turneului Campioanelor, românca a fost învinsă în două seturi, 4-6, 4-6, după o oră şi 54 de minute de joc, în al doilea meci pe care l-a disputat în Grupa Roşie.

simona-4
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Cele două jucătoare au mers cap la cap în primul set, dar din acel moment jocul Sharapovei, care s-a aflat la de-abia al treilea meci de la Wimbledon până în acest moment, a crescut vizibil şi aceasta şi-a adjudecat 5 game-uri consecutive, ajungând la 3-0 în actul secund, chiar dacă Simo a făcut apel la antrenorul Darren Cahill, la 4-5. 

Seria rusoaicei a fost întreruptă de un game al Simonei şi "MaSha" a ajuns să servească pentru meci, la 5-1. Au urmat cele mai bune momente ale lui Halep din acest meci. A câştigat 3 game-uri consecutive, dintre care două break-uri, şi a ajuns să servească pentru a egala la 5. Sharapova a jucat din nou perfect şi a făcut un ultim break, care a stabilit scorul final.

Astfel, Simona a ajuns la al şaselea eşec din tot atâtea meciuri disputate împotriva "coşmarului" Maria Sharapova, singura jucătoare de top pe care nu a învins-o niciodată în carieră.

Confruntări directe Simona Halep - Maria Sharapova 0-6


1. Sharapova - Halep 6-4, 6-4 (2015, Turneul Campioanelor, faza grupelor)
2. Sharapova - Halep 3-6, 6-4, 6-4 (2014, Cincinnati, sfeturi)
3. Sharapova - Halep 6-4, 6-7, 6-4 (2014, Roland Garros, finală)
4. Sharapova - Halep 1-6, 6-2, 6-3 (2014, Madrid, finală)
5. Sharapova - Halep 7-5, 7-5 (2012, Beijing, primul tur)
6. Sharapova - Halep 6-3, 6-4 (2012, Indian Wells, turul III)

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI


LIVE SCORE

GAME, SET, MECI, SHARAPOVA!!!! 4-6, 4-6! Sharapova se impune din nou în faţa Simonei, pe care o conduce acum cu 6-0 la capitolul întâlniri directe. 

Break, Halep! 4-6, 4-5! Revenire spectaculoasă pentru româncă!!!! Se impune din nou pe serviciul Sharapovei, care nu închide nici de această dată meciul. Simona va servi pentru a egala situaţia în actul secund.

Game, Halep! 4-6, 3-5! Simona se impune lejer pe propriul serviciu, dar Sharapova va servi din nou pentru câştigarea meciului. Halep s-a impus la zero şi a fost la conducerea punctelor.

Break, Halep! 4-6, 2-5! Românca revine după un game mai slab făcut de Sharapova, care a comis 3 greşeli neforţate. Simona serveşte pentru a rămâne în meci. 

Break, Sharapova! 4-6, 1-5. Jucătoarea din Rusia s-a apropiat la un singur game de câştigarea meciului, după un joc excelent. A controlat clar toate punctele şi va servi pentru câştigarea meciului!

Game, Sharapova! 4-6, 1-4. Simona a condus cu 30-15, după prima dublă greşeală comisă de Maria, dar jucătoarea din Rusia a câştigat 3 puncte consecutive, ultimul fiind şi cel mai lung schimb al meciului.

Game, Halep! 3-6, 1-3! Simona şi-a adjudecat primul game al actului secund. A condus cu 30-0, dar un nou punct superb al Sharapovei şi două greşeli neforţate au adus o nouă minge de break pentru "MaSha", anulată însă de Halep, care a servit bine şi a închis game-ul.

Game, Sharapova! 4-6, 0-3! Simona a condus cu 30-0, după cel mai frumos punct câştigat de ea în acest meci. A pierdut apoi 3 schimburi consecutive, dar s-a ajuns la egalitate, după o minge trimisă în fileu de Sharapova. Au urmat două puncte adjudecate de Maria, cu două lovituri direct câştigătoare.

Break, Sharapova! 4-6, 0-2! Simona a pierdut cel mai lung game al meciului, unul care a durat peste 10 minute şi care s-a decis după a şasea egalitate. Românca a salvat două mingi de break, dar a terminat jocul cu o nouă greşeală neforţată. Au apărut şi primele semne de nervozitate pentru româncă.

SET 2: Game, Sharapova! 4-6, 0-1. Maria începe setul cu primul ei game câştigat la zero în acest meci.  

Simona a cerut pauză de vestiar înainte de setul secund. Jocul se reia după aproximativ 7 minute.

Break, SET 1, Sharapova! 4-6! Maria a fructificat a treia minge de set, pe fondul unui game în care jocul Simonei a alternat. Românca a servit constant slab şi Sharapova a fost jucătoarea care a dictat ritmul, chiar dacă Halep a revenit de la 15-40.

Simona l-a chemat pentru prima oară în acest meci pe Darren Cahill, pentru a se sfătui cu australianul în legătură cu tactica pe care să o aplice în continuarea unui meci foarte echilibrat. 

Game, Sharapova! 4-5. Maria a ajuns la 5 duble greşeli în partidă, dar a câştigat şi cel mai frumos punct al meciului, cu o scurtă, după un raliu epuizant. S-a ajuns la egalitate, după un nou schimb lung de mingi. Raportul loviturilor câştigătoare este 10-4 pentru "MaSha". Halep va servi pentru a rămâne în primul set. 

Game, Halep! 4-4! Un nou joc echilibrat, de această dată pe serviciul Simonei. S-a ajuns la 30-30, după un un-doi al jucătoarei noastre, iar două greşeli neforţate ale Sharapovei au egalat situaţia pe tabelă. Ambele jucătoare au câştigat 12 dintre cele 16 puncte disputate pe primul serviciu.

Game, Sharapova! 3-4! Rusoaica şi-a adjudecat cel mai frumos game de până acum al meciului, chiar dacă a comis două duble greşeli. Cel mai spectaculos punct a adus-o pe Simona la fileu, dar Sharapova a reuşit passing-ul la a treia tentativă. 

Game, Halep! 3-3! Simona câştigă cel mai uşor game de până acum al meciului şi un nou punct superb în faţa Sharapovei. Halep s-a impus la 15 şi a egalat din nou situaţia.

Game, Sharapova! 2-3! Maria revine din nou la conducere, chiar dacă a fost condusă cu 30-15, într-un game în care a făcut cea de-a doua dublă greşeală a meciului. Jocul s-a încheiat cu un backhand trimis în fileu de Halep. 

Game, Halep! 2-2! Simona îşi face pentru prima oară serviciul în acest meci. A servit şi un as şi a controlat toate punctele game-ului, unul câştigat la 15.

Re-break, Halep! 1-2! Simona ţine aproape şi revine repede pe tabelă. Profită de 3 greşeli neforţate ale Sharapovei şi de serviciul slab din acest game., impunându-se la 15.

Break, Sharapova! 0-2. "MaSha" a început mai bine game-ul, a continuat să fie agresivă şi a profitat de serviciul slab al Simonei. Punctul de 30-30 a fost cel mai frumos de până acum al partidei. A urmat o greşeală neforţată a Sharapovei, dar şi un forehand ucigător al adversarei. Maria a profitat de prima şansă de break şi s-a distanţat în acest debut de partidă.

SET 1: Game, Sharapova! 0-1! Rusoaica a început bine meciul, a profitat de un serviciu bun, dar şi de cele două greşeli neforţate făcute de Halep. Maria a încheiat game-ul cu un forehand în lung de linie la care românca nu a avut reacţie. 

UPDATE: 13:38: Cele două jucătoare execută loviturile de încălzire înaintea partidei care va debuta în câteva minute. 

UPDATE: 13:36: Simona Halep a câştigat tragerea la sorţi şi a ales să primească în primul game al meciului.


 


Etichete: program digisport , turneul campioanelor video , halep sharapova , live video halep sharapova turneul campioanelor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
philip otele cfr cluj
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League

Atenție ”tricolori”! Starul unei adversare de la EURO 2024 a revenit la antrenamente
skriniar1
Foto Starul din La Liga și-a alimentat mașina de 450.000€ la o benzinărie low-cost
depay
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Citește și
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale