240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) 5 lucruri SuperUtile pe SuperSocial, rețeaua de socializare a pariorilor!

26.09.2020, 16:07

Intră pe aplicația Superbet, setează-ți profilul, distribuie pariuri comentează meciuri, fă-ți prieteni și devino Supercunoscut!  Am lansat cea mai cerută funcționalitate pe aplicația Superbet! Acum, ducem experiența ta de joc la cel mai personal nivel cu Super Social! Primul superpas, deschide cont online la Sperbet.ro!

supersocial
Foto: Advertorial Superbet
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Setează-ți profilul, cheamă-ți prietenii, distribuie pariurile pe care le pui, vezi ce pariază prietenii, comentați împreună meciurile care vă interesează și pariurile pe care le puneți și bineînțeles, fă-ți noi prieteni și afirmă-te pe SuperSocial! Instalează gratuit aplicația Superbet.

Intră acum și prinde începuturile cele mai mari comunități de SuperPariori din România!

Vei putea deveni celebru și vei putea urmări nume mari. Pe SuperSocial poți vedea și ce pariază SuperMister Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet, fotbalist legendar și analist sportiv de top! Lui Mister i s-a alăturat și Grande Gică Craioveanu, și el prezență activă pe SuperSocial. Jurnalistul sportiv de top Lucian Lipovan plasează și el bilete zilnice. Descoperă cât de des sunt „verzi”.

Superbet se bucură să-ți ofere această nouă experiență de care te poți bucura în fiecare moment: SuperSocial. O experiență care te va face să devii unul dintre SuperEroii din universul Superbet!


Echipează-te cu 5 lucruri superutile pe Supersocial:

Cum inviți un prieten să te urmărească?– în secțiunea “Prieteni” ai opțiunea “Distribuie” și îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească.

Unde vezi pariorii cu afinități comune?– în aceeași secțiune “Prieteni”, îți sugerăm pariori pe care îi poți urmări. Fii sociabil și vei câștiga noi prieteni.

Cum comentezi la bilete? – Pentru a lăsa un comentariu la biletul tău sau al unui prieten, accesează butonul “Comentează” din dreptul biletului. Poți scrie direct sau folosi emoticoanele ca să-ți exprimi părerea despre biletul respectiv.

Cum adaugi pe bilet pariuri văzute pe SuperSocial– tot în secțiunea “Prieteni”, în care vezi toate pariurile publice plasate de către prietenii tăi, dacă dai click pe un bilet de pariere pentru a vedea detaliile, vei observa că ai opțiunea de “Adaugă pe bilet”. Astfel poți adăuga evenimentele pe biletul tău, cu condiția ca acestea să fie încă disponibile.

Atenție! Pariurile din secțiunea Speciale nu vor putea fi adăugate pe bilet folosind această funcționalitate. Dar poți intra în Speciale pentru a le adăuga manual.

Chat per eveniment – Pentru fiecare eveniment de pe platforma de pariere online Superbet, fie el pre-meci sau Live, ai o secțiune dedicată pentru comentarii. Pentru a accesa secțiunea, intră în oferta evenimentului pe care vrei să comentezi și accesează “Chat”. Acolo poți comenta despre meci, poți adăuga biletele tale și poți răspunde la comentariile altor pariori.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media