tribuna_cut_milan_inter
Duel între frați în ”Derby della Madonnina”! AC Milan vrea să îl aducă pe San Siro pe fratele lui Marcus Thuram
Verona, Italy. 17th Mar, 2024. Milan's Olivier Giroud portrait during Hellas Verona FC vs AC Milan, Italian soccer Serie A match in Verona, Italy, March 17 2024 Credit: Independent Photo Agency/Alamy Live News
Răsturnare de situație! Cu cine va semna Olivier Giroud
denis-dragus
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

(P) AC Milan – Inter: Toţii ochii sunt pe Milano! Cum arată SuperCotele pentru Derby della Madonnina

articol scris de Digi Sport
02.09.2022, 19:00

Milano se transformă în acest weekend din „capitala modei” în capitala fotbalului italian. Derby della Madonnina, unul dintre cele mai importante dueluri fotbalistice de pe mapamond, îşi dispută un nou episod, sâmbătă seară, de la ora 19:00.

poza superbet
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Poate cel mai încins din ultima perioadă, pentru că Milan vrea să demonstreze că nu este doar cea mai bună echipă din oraş, ci din întreaga ţară, iar Inter are o revanşă de luat după ce a pierdut sezonul trecut titlul chiar în faţa rivalilor concitadini.

Descoperă oferta Superbet pentru AC Milan – Inter şi alege-ţi favorita!

Fără înfrângere, dar sub Inter în clasament

Campioana AC Milan nu a mai cunoscut înfrângerea în Serie A de la meciul „cu cântec” din ianuarie, chiar de pe San Siro, împotriva celor de la Spezia. Startul de sezon nu este unul perfect pentru trupa lui Stefano Pioli: două victorii, cu Udinese şi Bologna şi două remize, cu Atalanta şi Sassuolo. „Diavolii” se mândresc însă cu una dintre cele mai bune defensive nu doar din Italia, ci din Europa. Doar 12 goluri a primit AC Milan în anul calendaristic 2022, în Serie A.

În ciuda faptului că Milan nu a pierdut în acest debut de sezon, Inter este peste rivala din oraş în clasament, chiar dacă băieţii lui Simone Inzaghi au cedat chiar weekendul trecut, pe terenul lui Lazio, 1-3. Diferenţa este însă de doar un punct, iar sezonul trecut ne-a demonstrat că Milan poate recupera diferenţe mai mari faţă de Inter.


Cotele din oferta Superbet pentru derby-ul oraşului Milano sunt echilibrate, dar cu un mic avantaj pentru Inter. Nerazzurri au cota 2.65 pentru victorie, în timp ce rossoneri 2.75. Egalul este cotat cu 3.40.

Unul dintre pariurile favorite este însă celebrul GG sau peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1.42.

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Cine marchează în AC Milan – Inter

Marea absenţă din acest derby, pe lângă cea a lui Zlatan Ibrahimovic, aflat în plin proces de recuperare, este cea a lui Romelu Lukaku. Atacantul revenit la Inter în această vară, sub formă de împrumut, are probleme musculare și este out pentru meciul cu Milan, echipă împotriva căreia a înscris cinci goluri în cinci meciuri.

Favorit să îi ia locul lui Lukaku în primul „11”, lângă Lautaro Martinez, este Joaquin Correa. Fostul atacant de la Lazio a marcat două goluri în acest debut de sezon, cu Spezia şi Cremonese. 3.90 este cota Superbet pentru ca Joaquin Correa să înscrie în AC Milan – Inter.

Golgheterul lui Inter este un alt argentinian, Lautaro Martinez, care are o serie de trei meciuri consecutive în care a marcat – cu Spezia, Lazio şi Cremonese. Împotriva „diavolului” milanez, Lautaro a marcat de cinci ori în nouă întâlniri. 2.75 este cota Superbet pentru ca Lautaro Martinez să înscrie în AC Milan – Inter.

După un început mai timid, Rafael Leao şi-a deschis contul în partida cu Bologna, cea în care a dat şi un assist pentru golul 300 din cariera lui Olivier Giroud. Leao nu a izbutit până acum să marcheze împotriva lui Inter, însă meciul 100 în Serie A este momentul oportun pentru ca starul portughez să o facă. 3.30 este cota Superbet pentru ca Rafael Leao să înscrie în AC Milan – Inter.

Meciul care a schimbat campioana

Inter a ieşit din perioada de secetă în sezonul 2021-2022, când a câştigat titlul în Serie A, după o întreagă eră dominată de Juventus. Cu un alt antrenor – Simone Inzaghi în locul lui Antonio Conte – obiectivul lui Inter a rămas neschimbat şi trofeul de campioană era la capătul drumului pe care îl parcurgea Inter în stagiunea trecută.

Deşi înfrângerea cu Bologna, cea în care Ionuţ Radu a gafat impardonabil, este mai pregnantă, momentul cu adevărat în care a fost făcut switch-ul între cele două rivale din oraş a fost derby-ul din returul campionatului. O partidă dominată de Inter până în ultimele 20-25 de minute, în care doppietta fulgerătoare semnată de Giroud nu doar că a întors soarta meciului, ci a întregului sezon, în favoarea băieţilor în roşu şi negru.

2.90 este cota Superbet pentru ca Olivier Giroud să înscrie în AC Milan – Inter. Toate meciurile din Serie A beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Etichete: inter , ac milan , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
denis-dragus
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”

Top 10 cei mai valoroși români care nu au debutat pentru națională! 3 sunt peste Ianis Hagi
FOTBAL:COLUMBIA-ROMANIA, AMICAL (26.03.2024)
Exclusiv A fost căpitan la Steaua, iar acum se teme de umilințe: ”Mai bine rămâne în Liga 2”
FOTBAL: CSA STEAUA - ACS VIITORUL PANDURII TARGU JIU, LIGA 2 CASA PARIURILOR (05.03.2024)
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
enache-lena7

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media