superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Află povestea micilor naționale care s-au calificat la turneele finale! Ce e scris, rămâne scris!

articol scris de Digi Sport
08.10.2020, 12:00

Autor: Silviu Elisei

201008_Piticii de la Turneele Finale_digisport
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Încercarea moarte n-are, iar micile echipe naționale au demonstrat acest lucru prin SuperCalificările realizate în trecut. Pentru echipele din fundul clasamentului a fost o experiență memorabilă aceea de a juca împotriva marilor titani din fotbal. Calificările pentru Euro se joacă acum, iar formațiile din ultima urnă valorică se luptă pentru primul loc. Află povestea micilor formații calificate la turneele finale și ia în calcul un bilet pe SuperMeciurile de azi! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Georgia, Belarus și Macedonia sunt aproape de o primă calificare!

Anul 1991 a adus mari schimbări la nivel geografic! Este anul în care micile popoare și-au câștigat independența și numele de stat, iar prima consecință a fost aceea de a se reprezenta sub o nouă identitate pe plan sportiv. Georgia și Belarus au stat în umbra marelui imperiu URSS, însă acum sunt pe cont propriu, iar timpul e ideal pentru a-și crea propriul palmares și propriile performanțe. Macedonia s-a aflat în aceeași situație, uriașa Iugoslavie cuprindea și Macedonia de Nord, iar poporul macedonean n-a avut niciodată șansa să-și demonstreze calitățile sportive. Euro e mai aproape ca niciodată, iar SuperMeciurile din semifinalele calificărilor îți aduc SuperOportunități de pariere. Mizează mereu pe favoritele tale și fii mereu încrezător în prorpriile alegeri. Vezi aici oferta de pariuri pentru SuperDuelurile de la Euro!

Unica reușită pentru Haiti!


Anii 70 au fost o totală glorie pentru haitieni! O țară mică, cu posibilități reduse, însă la mondialul din 1974 a participat alături de mai galonații ei vecini din America Latină. Deși a pierdut dezastruos cu 7-0 în fața polonezilor, 3-0 cu Germania și 4-1 cu Argentina, Haiti s-a remarcat prin simpla prezență într-un mondial în care fotbalul modern își făcuse deja apariția. De atunci, Haiti n-a mai avut o asemenea reușită, însă cine știe ce le rezervă viitorul francofonilor din America de Sud.

Letonia, aproape două decenii de la ultima participare!

Se spune că cele mai frumoase lucruri se întâmplă o singură dată. Unii tind să nege acest fapt, însă în cazul Letoniei, lucrurile sunt destul de clare. Unica reușită a naționalei Letoniei a fost la Euro 2004, an în care s-au calificat și au jucat împotriva Cehiei, Germaniei și a Olandei. O grupă dificilă pentru mica națională, însă performanțele echipei au fost apreciate, iar jucătorii Letoniei au părăsit competiția cu capul sus. Egalul cu Germania(0-0) va rămâne memorabil! Letonienii au fost eliminați cu un singur punct acumulat și un gol înscris de atacantul Maris Verpakovskis, în înfrângerea cu Cehia (2-1). În urmă cu 16 ani, jucătorii letonieni au demonstrat că se poate, iar suporterii acestora așteaptă, cât de curând, o nouă performanță.

Panama, calificată în 2018!

Sunt peste 4 milioane de suflete care au ținut pumnii strânși pentru echipa națională, la mondialul din 2018. Încrederea acestora a fost cel mai bun stimulent pentru jucătorii panamezi, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Calificați în faza grupelor, Panama a avut ocazia să joace împotriva Angliei, echipă în fața căreia a pierdut cu 6-1 și a Belgiei, altă formație cu care nu s-au confruntat niciodată. Victoria a fost a țărilor europene, însă gloria unei calificări va rămâne veșnic în istoria palmaresului echipei naționale. Surprize se pot întâmpla oricând! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe telefonul tău!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe meciurile tale favorite!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media