240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
fcsb
Un oficial de la CSA Steaua l-a ”turnat” când juca la FCSB: ”Ne-a dat în gât! A vrut să ne dea 10.000 € amendă”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) "Al cincilea Slam", tărâmul unei noi bătălii a Noii Generații. Ai SuperAvantaj și SuperCote la Indian Wells

articol scris de Digi Sport
06.10.2021, 16:19

Descris de mulți drept al cincilea Mare Șlem al circuitului, turneul de la Indian Wells revine în calendar după o pauză de un an, iar în 2021 propune o luptă fascinantă pentru trofeu. Una în care nu se vor implica legendarii Federer, Nadal și Djokovic, dar care-i va avea în prim-plan pe cei mai în formă jucători ai lumii, în frunte cu Daniil Medvedev, campion la US Open, Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas. Miza e mare, iar un titlu Masters 1000 stă bine în palmaresul oricărui tenismen cu pretenții.

Drumul spre glorie începe pe Superbet cu SuperAvantaj, SuperStatistici pentru fiecare jucător din ATP și o ofertă complexă pentru turneul american.

211006_ATP_Indian_Wells_DigiSport
Foto: Advertorial Superbet
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Schimbul de generații e complet

După un deceniu și jumătate în care lumea tenisului mondial a gravitat în jurul lui Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Del Potro sau Wawrinka, Indian Wells marchează un moment cu adevărat important pentru Sportul Alb: primii opt favoriți au sub 26 de ani! Campion la US Open, Daniil Medvedev a profitat de retragera lui Novak Djokovic și a îmbrățișat statutul de favorit 1 la câștigarea competiției, având misiunea de a dubla triumful de la Flushing Meadows. E urmărit atent de Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev, iar Andrey Rublev, Matteo Berrettini, Casper Ruud, Felix Auger-Aliassime și Hubert Hurkacz completează o listă a primilor opt "contenderi" formată din vârfurile Noii Generații a tenisului mondial. Indian Wells e, așadar, un turneu aparte care poate fi catalogat drept locul de joacă al noului val.

Vezi Oferta Superbet și fă-ți SuperBiletele pe turneul de la Indian Wells!

Zverev caută tripla!

2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri în ATP, a stat sub dominația lui Novak Djokovic la nivelul turneelor de Grand Slam (trei succese din patru posibile), dar în ceea ce privește competițiile Masters 1000 echilibrul a fost cuvântul de ordine. Surprinzător pentru mulți, Nole nu a câștigat niciun Masters în acest sezon, iar Rafael Nadal a ridicat deasupra capului doar trofeul de la Roma, În rest, Next Gen a pus stăpânire pe coroane (Hurkacz la Miami, Tsitsipas la Monte Carlo, Zverev la Madrid și Cincinnati și Medvedev la Toronto). Dintre ei s-a evidențiat Sascha Zverev, cu succese pe zgură și ciment, dublate de medalia de aur de la Tokyo, neamțul urmărind în State al treilea titlu de 1000 de puncte al sezonului.


Campion în premieră

În ultimii 17 ani, turneul de la Indian Wells a avut doar șase campioni și a stat sub dominația acută a trioului format din Federer (cinci trofee), Nadal (două trofee) și Djokovic (cinci trofee), dar 2021 vine cu o noutate pentru fanii din Statele Unite ale Americii: un campion în premieră! Dominic Thiem, laureat în 2019, e accidentat și nu-și va putea apăra titlul, Juan Martin del Potro (triumfător în 2018) e și el în afara jocului de mai multă vreme, iar Roger Federer, finalist în cinci dintre ultimele șase ediții, a declarat și el forfait pentru ediția din acest an. Așa ajungem în situația în care Indian Wells va vedea un nou "rege" care va deține coroana pentru cel puțin un an.

Ai SuperAvantaj la Indian Wells!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru ATP Indian Wells!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

O femeie a fost condamnată la cel puțin 17 ani de închisoare pentru uciderea unei adolescente în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Au apărut imaginile! Tehnologia a dat verdictul la cea mai controversată fază din Real Madrid - Barcelona
gol-barca4
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Gigi Becali a spus numele jucătorului căruia îi plătește "salariu degeaba" de 3 ani la FCSB
gigi
Recomandările redacției
fcsb
Un oficial de la CSA Steaua l-a ”turnat” când juca la FCSB: ”Ne-a dat în gât! A vrut să ne dea 10.000 € amendă”

Oficial A fost cel mai bine plătit fotbalist din SuperLigă, a rămas șomer 3 luni, iar acum și-a găsit echipă! Ce salariu are
runar-sigurjonsson11
Gabi Tamaș va îmbrăca din nou tricoul tricolor. Ce propunere a primit fostul fundaș
gabi-tamas
Don Florentino mai are un client pe listă după ce la finalul meciului cu City, s-a dus ”glonț” la Lunin
ESP: Real Madrid v FC Barcelona, Barca La Liga EA Sports, date 32 Lucas Vazquez of Real Madrid celebrates after scoring

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media