SPP_2656
Foto Ionuț Luțu, gata să devină director sportiv la FCSB. Imagini de la cursul FRF + lista participanților
Cosmin Moți, anunț cât se poate de clar despre stadionul lui Dinamo. ”Nu vreau să văd vreun act”
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Al doilea fundaș de fier al Reșiței. Cristi Chivu a cucerit Europa, dar și Cosmin Moți s-a bătut cu giganții. Azi are o nouă luptă, cu Kane și compania!

05.11.2020, 10:06

Jucătorii din vestul Europei îi priveau cândva de sus pe cei care prindeau contracte imediat peste graniță, dar cine mai poate să râdă acum? În campionatele tari mai avem doar câteva rezerve, iar echipa națională se încropește tot mai des din estici. Ludogoreț este una dintre echipele la care și-a găsit locul Cosmin Moți, un om care a trecut Dunărea în 2012, nesigur pe ce va găsi în micuța urbe din Razgrad 

201104_Moți_Ludogoreț_VS_Tottenham_Recorduri_Digisport
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Ei bine, au trecut 8 ani de atunci, iar verzii fundașului nostru au ajuns o prezență constantă în fotbalul european, cu internaționalul român mereu printre stâlpii apărării. Azi are un nou test, dar cine mai e și Harry Kane, la ce giganți a boxat Moți? Bulgarii au pierdut primele două meciuri din această grupă și trebuie să scoată ceva din duelul cu englezii, dar londonezii sunt răniți și nervoși după înfrângerea de la Anvers.  

Deschide cont online la Superbet și vezi toate opțiunile de pariere premeci și live disponibile pentru Ludogoreț – Tottenham și nu numai!  

Ronaldo și Benzema, cam greu de marcat

Două dintre cele mai tari dueluri, mărturisite chiar de fotbalist, au fost cele cu Real Madrid, din grupele Ligii Campionilor sezonului 2014-2015. În turul din Bulgaria, Moți l-a avut pe piept pe Cristiano Ronaldo, omul care avea să câștige în acel an Balonul de Aur și care avea să devină golgheterul competiției, 10 goluri marcate, la fel ca Messi și Neymar. Evident, portughezul a marcat și atunci, dar și în returul pierdut cu 4-0 pe Bernabeu. Stânca - Karim Benzema a înscris și el și i-a făcut două seri fripte lui Moți, duelurile cu Chicharito Hernandez sau Gareth Bale fiind antrenamente, după schimbările coloșilor.  

În aceeași grupă, Moți și Ludogoreț au mai jucat împotriva lui FC Liverpool, iar scorurile au fost 2-2 și 1-2. Dintre vedete, doar Mario Balotelli și Steven Gerard, în stilul clasic, de la distanță, au marcat împotriva sa, Lambert și Sterling fiind atunci anihilați de apărarea condusă de român. Ludogoreț a încheiat acea grupă de foc pe locul 4, în spatele lui Basel.  


Descarcă aplicația Superbet și intră în universul SuperSocial, locul de întâlnire al celor mai tari pariori din România! 

Cavani și Di Maria, ca niște mașini de curse

Alte două lupte crâncene pentru supraviețuirea lui Moți și a lui Ludogoreț în Europa au fost purtate împotriva unor alți granzi, PSG și Arsenal, în sezonul 2016-2017. Edinson Cavani și Angel Di Maria l-au surprins pe fundașul român în meciul tur, câștigat cu 3-1, cu uruguaianul marcator al unei duble, dar în retur, pe Parc des Princes a fost 2-2, bombă a bombelor. Desigur, cei doi au marcat din nou, dar PSG a pierdut două puncte mari cu bulgarii, care au ieșit cu capul sus din această dublă, chiar dacă au încasat cinci goluri. 

Vizitează secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet, accesibilă și de pe telefonul mobil și pariază mereu informat! Îți punem la dispoziție analize și statistici de ultimă oră! 

Seri negre cu Ozil, Sanchez și Giroud 

Și înfrângerile la limită au farmecul lor, dar două partide sunt de tristă amintire pentru Moți, românul și-ar dori să le uite, dar nu prea poate. În aceeași grupă cu PSG, Ludogoreț a dat și peste Arsenalul lui Arsene Wenger. La Londra a fost 6-0 pentru englezi, cu Ozil marcator al unui hattrick. La Razgrad, neamțul a marcat din nou, alături de Xhaka și Giroud, fapt pentru care Moți n-a dormit multe nopți. Așa e însă când te bați cu greii Europei! Câteodată ieși puțin cam șifonat.  

De bine, de rău, de data aceasta a fost un loc 3 pentru Ludogoreț, care a întrecut-o pe Basel, rival de care a tot avut noroc în acea perioadă. Dacă mai punem la socoteală și un duel cu Lazio, din șaisprezecimile Ligii Europa, din primăvara lui 2014, în care românul l-a anihilat pe Miroslav Klose, golgheterul din toate timpurile al naționalei Germaniei, înțelegem de ce Moți a fost mereu o soluție pentru echipa națională, indiferent de contextul în care s-au făcut selecțiile. 

Kane și Son au marcat de 14 ori în Premier League

Așadar, lupta lui Cosmin Moți cu marii atacanți ai lumii continuă, iar în această seară îl vom vedea la lucru împotriva a doi dintre cei mai în formă atacanți din Anglia. Harry Kane și sud-coreeanul Son au marcat 14 dintre cele 18 goluri ale lui Tottenham, cea mai ofensivă echipă din Premier League, dar în Europa League n-a fost prea bine pentru pintenați. Înfrângerea de la Anvers s-a văzut foarte urât, iar Mourinho și compania vin în Bulgaria deciși să plece cu toate punctele. Rămâne de văzut dacă va fi iureș în apărarea lui Moți sau dacă românul mai face o SuperIspravă europeană la 35 de ani bătuți pe muchie!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chatul de la Ludogoreț - Tottenham!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc! 

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper 

Etichete: cosmin moti , grupele europa league , cote europa league , ludogoreț - tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media