240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Ambasadorul Superbet ne spune cum a încheiat portar în Fenerbahce – Beșikștaș, scor 3-4, dar și câte goluri vede în duelul de duminică!

17.07.2020, 16:21

de Gigi Stancu, Superbet

advertorial
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Daniel Pancu este un jucător iubit nu doar la Rapid, acolo unde a evoluat deja pe aproape toate pozițiile importante din teren: jucător, antrenor și conducător, funcție deținută în prezent.

“Panco Italiano”, așa cum îl alintă rapidiștii, este idolatrizat la scară uriașă și în Turcia, acolo unde a dus personalitatea sa la Bursaspor, dar mai ales la Beșiktaș Istanbul. Deși actualul ambasador Superbet a jucat 80 de meciuri în atacul “Vulturilor negri”, o partidă încheiată ca portar i-a adus gloria supremă. Au trecut 15 ani de la Fenerbahce – Beșiktaș, scor 3-4, când Pancu n-a mai fost doar Pancu, ci “Pantera din Kadikoy”!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe Beșiktaș – Fenerbahce, derby-ul rundei în prima ligă turcă, programat duminică, de la ora 21:00!

Sergen, actualul antrenor al lui BJK, l-a ales pe Pancu


Fenerbahce și Beșiktaș au jucat de la Ataturk încoace nenumărate meciuri, toate cu nervi, adrenalină și orgolii care curgeau în valuri pe Bosfor în jos. Cel de pe 17 aprilie 2005 a rămas însă în memoria ambelor echipe, dar mai ales a familiei BJK, drept cel mai tare din istorie, iar Daniel Pancu nu doar că a fost acolo, ci a scris această istorie. În minutul 80, la scorul de 3-2 pentru Beșiktaș, Fenerbahce a primit penalty, iar Oscar Cordoba, portarul columbian al oaspeților, a fost eliminat. În condițiile în care Riza Calimbay efectuase toate schimbările, Beșiktaș a trebuit să trimită în poartă un jucător de câmp. Aici a intervenit mâna divinității!

Ronaldo Guiaro și Ahmed Hassan au vrut să se bage ei, dar Sergen Yalcin, care era atunci veteranul echipei și jucător cu cea mai mare influență în vestiar, a spus nu. <L-am văzut pe Pancu la antrenamente. Tu, Hassan, ai 1,68, n-ai cum să aperi. Pancu intră în poartă!>. Eu mai jucasem portar la juniori, la Iași, dar am urcat în teren pentru că mă apucam să-i driblez pe toți din plictiseală. Ce a ieșit apoi, a fost fantastic”, își amintește Pancu, care a fost pe mingea șutată de Alex, dar brazilianul a egalat totuși la 3 din acel penalty. A urmat apoi un sfert de oră nebun, în care jucătorii lui Christoph Daum (fostul selecționer al României o antrena atunci pe Fenerbahce) s-au prăvălit peste poarta apărată de Pancu, în căutarea golului victoriei.

Anelka și compania au șutat la poartă din orice poziție, crezând că lipsa unui portar autentic se va simți și Pancu va gafa. Nu a fost așa, Pantera din Kadikoy (cartierul unde s-a jucat meciul) oprind toate baloanele. La ultima fază, când galben-albaștrii erau disperați că nu-l pot învinge pe Pancu, Avci a prins el un șut de la distanță și a câștigat meciul pentru Beșiktaș, 3-4 scor final!

Pariul TG 7+ în Beșiktaș – Fenerbahce, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 15 ani, are acum la Superbet o cotă de 25.

“A fost incredibil după meci. Fanii erau înebuniți. A doua zi s-au vândut 77.000 de tricouri cu mine, iar în total, datorită acelui joc, peste un milion. A fost o mană cerească pentru Beșiktaș, care urma să schimbe sponsorul tehnic și să rămână pe stoc cu vreo două milioane de tricouri. Ei bine, jumătate s-au rezolvat după acea seară. Am rămas și eu de atunci cu câteva tricouri, pentru că multe le-am dat prietenilor, dar și cu mănușile minune, pe care nu i le-am mai returnat lui Cordoba. Evident, el a fost de acord”, ne spune Pancu despre un meci care se va rejuca la 15 ani distanță, duminică, dar pe stadionul lui Beșiktaș, chiar pe malul Bosforului.

Pancone, cu griji mari pentru promovarea Rapidului pe suflet, ne-a prefațat acest duel, dar nu crede că această partidă va fi la fel de nebună ca în urmă cu 15 ani. “7 goluri e exclus să se mai marcheze. Cred că va fi un meci strâns. Miză mai are doar Beșiktaș, pentru Liga Europa. Pentru Fenerbahce e doar un meci de orgoliu. Mizez pe ai mei, logic, mai ales că omul care m-a băgat atunci în poartă, Sergen, e acum antrenorul principal al echipei. Fără el nu eram acum Pantera din Kadikoy”, recunoaște Pancone.

Vino în agențiile Superbet, mergi pe mâna lui Daniel Pancu, Pantera din Kadikoy devenită brand ambasadorul nostru și prinde o cotă de peste 2,00 pentru victoria lui Beșiktaș.

A vrut să vândă mănușile pentru lupta împotriva Covid-19

Daniel Pancu are acasă mănușile preluate de la Oscar Cordoba, cele cu care a închis poarta lui Beșiktaș în derby-ul din 2005. În luna martie, în plină pandemie globală de Coronavirus, Pantera din Kadikoy a vrut să facă un gest nobil, dar s-a izbit de legile din Turcia. “Am vrut să scot la licitație mănușile și banii obținuți să-i donez unui spital de acolo care luptă cu pandemia. M-am izbit de niște blocaje legislative, ei nefiind în Uniunea Europeană, dar voi repeta gestul tot pentru o cauză umanitară. Și cei de la Beșiktaș m-au sunat, că vor mănușile pentru muzeul clubului și poate vor ajunge cumva la ei”, ne-a declarat SuperPancone!

Urmărește activitatea ambasadorilor Superbet și citește-le cele mai tari povești! Îți garantăm că nu vei ieși doar mai informat, ci și delectat la maxim! Daniel Pancu e azi Pantera din Kadikoy.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: daniel pancu , superbet , advertorial superbet , daniel pancu superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media