240301_Weekendul_Derbyurilor_Digi_1060x630 digisport
(P) Descoperă Super Oferta pentru duminica derby-urilor
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Argentina – Brazilia în ambele semifinale din Copa Libertadores! Un nou SuperClasico în finală?

articol scris de Digi Sport
05.01.2021, 16:16

Copa Libertadores 2020 se încheie la finalul lunii. Ambele semifinale sud-americane sunt dispute între Argentina și Brazilia: River Plate – Palmeiras e prima partidă, în noaptea de marți spre miercuri, iar o zi mai târziu e Boca Juniors – Santos! Finala se joacă pe 30 ianuarie, pe Maracana. Vom avea parte de un nou SuperClasico? Un nou duel Argentina – Brazilia? Merg mai departe Palmeiras și Santos pentru o finală 100% „carioca”? Aflăm în următoarele zile pe Superbet, unde semifinalele din Copa Libertadores au SuperOferte și SuperSpeciale!

201224_Copa_Libertadores_semifinals_DigiSport
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Aproape trei sferturi dintre trofeele Libertadores au mers în Argentina sau Brazilia

Marile rivale ale Americii de Sud au dominat și principala competiție intercluburi a continentului. După 60 de ediții ale Copei Libertadores, Argentina și Brazilia au împreună 44 de medalii de aur, asigurându-și încă una pentru sezon actual. Echipele din țara „Albiceleste” stau mai bine, grație trofeelor aduse de Independiente (7, cele mai multe), Boca Juniors (6), River Plate și Estudiantes (câte 4). Restul aparțin unor cluburi cu o singură Copa în palmares: Racing Avellaneda, Argentinos Juniors, Velez și San Lorenzo.

Brazilia nu are o formație care să iasă în evidență, dar are cele mai multe campioane continentale: 10. Sao Paulo, Gremio și Santos au câte 3; Cruzeiro, Internacional și Flamengo – câte 2, iar Vasco da Gama, Palmeiras, Corinthians și Atletico Mineiro au o cupă.

Argentina are palmaresul mai bun și în finalele directe contra echipelor braziliene, cu 9 câștigate și 6 pierdute. Ultimele trei au fost, însă, câștigate de echipele din Țara Cafelei: Corinthians – Boca în 2012, Gremio – Lanus în 2017 și Flamengo – River Plate în 2019.


River și Boca, favorite la victorie în tur

Conform cotelor Superbet pe Copa Libertadores, partidele tur din această săptămână se joacă având echipele argentiniene cu șanse mai mari la victorie, profitând și de avantajul terenului propriu.

Boca Juniors a ajuns în semifinale cu un fotbal pragmatic și o defensivă excelentă. Are doar patru goluri primite în toată competiția, marcând 14 în cele 10 partide de până acum, și a avut doar două meciuri de 3+! Santos, de cealaltă parte, are doar „GG-uri” în deplasare în acest sezon de Copa Libertadores!

Cealaltă semifinală e între cluburile cu cele mai multe goluri marcate. River are o medie de 3,1 goluri pe meci, reușind chiar în 3 partide să depășească și linia de „6+”. Palmeiras are cel mai bun palmares din competiție, cu 8 victorii, doar 2 egaluri, și un golaveraj de 28-4.

Experiența argentiniană vs. SuperTalentele braziliene

În loturile lui Boca Juniors și River Plate sunt mai mulți fotbaliști cunoscuți în Europa, trecuți de prima tinerețe. Banderola celor de la Boca e pe mâna lui Carlos Tevez, iar alături de el în atac sunt foste vedete precum Lisandro Lopez, Cristian Pavon sau Eduardo Salvio. River Plate îi are pe Enzo Perez, Franco Armani sau German Lux.

În schimb, formațiile braziliene au doi dintre cei mai talentați tineri jucători ai planetei. Kaio Jorge, golgheterul lui Santos în Copa Libertadores, va împlini 19 ani la sfârșitul lunii și are deja o cotă de piață de 12 milioane de euro. Atacantul a stabilit și un record în sferturi, marcând după doar 11 secunde în poarta celor de la Gremio. La Palmeiras joacă Gabriel Veron, liderul generației de brazilieni născuți în 2002. Veron a fost declarat MVP-ul Campionatului Mondial Under-17 din 2019, câștigat de țara sa și are o cotă de piață de 25 milioane de euro. Comparat cu Neymar datorită stilului de joc asemănător, Gabriel Veron e, probabil, la ultimul an în America de Sud, fiind deja urmărit de cluburi ca Real Madrid, Barcelona, Manchester United, AC Milan sau Arsenal.

Intră pe SuperSocial și vezi ce pariază românii pe Copa Libertadores!

Descarcă aplicația Superbet și intră pe SuperSocial pentru a vedea ce joacă alți pariori români! Urmărește biletele plasate de experții Superbet și de alți jucători, iar dacă vezi un pariu bun îl poți plasa și tu în doar câteva secunde! Distribuie și tu biletele tale și devino tipster, iar pentru a paria informat intră pe paginile de Chat ale evenimentelor și discută meciurile cu alți pariori!

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
COLAJ BUN
Gică Craioveanu a spus ce n-a moștenit Ianis Hagi de la tatăl său: ”N-are cum să o aibă”

O nouă eră la Liverpool: s-a trimis oferta de 80.000.000€ pentru înlocuitorul lui Mo Salah!
A general view of a corner flag at Anfield, Liverpool. Picture date: Thursday February 10, 2022.
”L-ați vedea pe Mihai Rotaru să meargă în galerie ca Dan Șucu?”. Replica lui Ivaylo Petev a venit pe loc
mihai rotaru - dan sucu
Lovitură pentru Drăgușin! Anunțul lui Postecoglou
Fulham v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Craven Cottage, London, UK - 16 Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media