(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) ASUS TUF Gaming: laptopuri de gaming cu construcție solidă

21.12.2021, 10:17

Cu toate că jocurile sunt o activitate care ține în principal de relaxare, în cazul unui laptop de gaming jocurile reprezintă de departe cea mai dificilă sarcină pe care trebuie să o îndeplinească, de multe ori pentru ore în șir, fără pauze. Seria ASUS TUF Gaming constă din laptopuri care au fost proiectate și construită pentru a fi fiabile, durabile și performante, ca tu să obții victoriile pe care ți le dorești.

TUF 1
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Producătorul ASUS oferă soluții pentru toate categoriile de utilizatori, iar pentru gameri a lansat încă din 2018 seria de laptopuri TUF Gaming, serie care și-a câștigat popularitatea datorită performanțelor și fiabilității. Toate laptopurile ASUS TUF sunt supuse unor teste riguroase în ce privește durabilitatea în condiții extreme, teste folosite și de armata americană, astfel că se ridică la nivelul așteptărilor pe care îl creează brandul TUF – The Ultimate Force.

Seria TUF Gaming este recunoscută pentru componentele sale fiabile și performanța la un nivel foarte ridicat pe care te poți baza și în cele mai provocatoare situații. Când discutăm de laptopuri pentru gaming, care sunt supuse celor mai dificile sarcini pentru perioade foarte lungi de timp, fiabilitatea este pur și simplu o necesitate, nu un moft. Acesta este motivul pentru care TUF Gaming este răspunsul pentru cei care au nevoie de un laptop de gaming capabil să le aducă victoria în competiții și în meciurile online.

 

ASUS TUF DASH F15 FX516: mereu pregătit pentru victorie


În ciuda formatului ultra-subțire, cu o grosime maximă de doar 19.9 mm, carcasa lui ASUS TUF Dash F15 FX516 este extrem de robustă, trecând și cele mai solicitante standarde de durabilitate ale armatei americane, MIL-STD-810H, laptopul putând supraviețui fără efort și după ce este supus la extreme de temperatură, la umiditate, vibrații consecutive și este scăpat pe jos de o înălțime deloc de neglijat.

Finisajele elegante cu elemente tipografice ies în evidență pe varianta Eclipse Gray a lui ASUS TUF Dash F15 FX516, în timp ce marginile ultra-subțiri ale ecranului continuă conceptul tematic al rafinamentului, contribuind la maximizarea spațiului disponibil pe ecran și eliminând toate elementele care distrag atenția.

Pentru un laptop de gaming performanța este fără îndoială cel mai important aspect, iar TUF Dash F15 FX516 nu dezamăgește la acest capitol, fiind echipat cu componente de ultimă generație, constând dintr-un procesor Intel Core i5-11300H din generația 11, o placă video dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu 4GB de VRAM, 8 GB RAM la 3200MHz ce pot fi înlocuiți rapid cu un kit de până la 32 GB și o unitate de stocare PCIe rapidă tip NVMe de 512 GB capacitate. Prezența unui port de conectare rapidă Thunderbolt 4 înseamnă că poți conecta foarte simplu și rapid un GPU extern sau o unitate de docare versatilă pentru a extinde funcționalitatea laptopului.

Jocurile sunt afișate fluent pe un ecran cu diagonală de 15.6 inch și rezoluție Full HD la o viteză de 144 Hz, fără artefacte vizuale sau întârzieri nejustificate. Carcasa compactă a lui TUF Dash F15 FX516 a permis totuși folosirea unei baterii de 76 Whr, care te va lăsa să folosești multe ore laptopul departe de priză pentru sarcini de productivitate în mișcare. Pentru a ține întreruperile la valori minime încărcarea bateriei se face extrem de rapid, în doar 30 de minute nivelul bateriei putând ajunge înapoi la 50%.

ASUS TUF Gaming F16 FX706: putere de foc impresionantă în orice situație

Utilizatorii care au nevoie de un ecran mai mare, dar care nu sunt dispuși să care în rucsac un laptop voluminos, se vor orienta către modelul ASUS TUF Gaming F17 FX706, un laptop de gaming cu ecran de 17.3 inch și rame subțiri NanoEdge. Rata de împrospătare a imaginii este menținută la 144 Hz și beneficiezi de aceleași unghiuri largi de vizualizare generoase datorită tehnologiei IPS.

Celelalte componente au rămas aproape neschimbate, procesorul fiind singura componentă înlocuită cu un model superior Core i5-11400H, pentru un boost sesizabil de performanță în jocuri.

Pentru menținerea componentelor în parametrii de funcționare optimi a fost implementat un sistem de răcire cu funcție de auto-curățare a prafului, sistem care aduce și un flux de aer crescut cu 10%, fiind în același timp cu 11% mai silențios în modul de lucru Performanță.

Nivelul scăzut de zgomot înseamnă că tu te vei putea bucura de sunetul cristalizat al noului sistemul audio compatibil cu DTS-X Ultra ce oferă 7.1 canale și 8 presetări pentru scenarii diferite de muzică, filme și cele mai importante categorii de jocuri. Dacă utilizezi laptopul și la birou vei aprecia fără îndoială includerea unui sistem de anulare a zgomotului de fond care acționează în ambele sensuri în timpul conferințelor, asistat fiind de un AI cu învățare automată care își va îmbunătăți performanțele în timp. Acest sistem rulează direct pe procesorul laptopului, eliberând astfel placa grafică pentru a oferi o performanță maximă în jocuri și aplicații 3D.

Indiferent ce model de laptop TUF Gaming alegi, știi că primești nu doar tehnologie de ultimă oră, ci și satisfacția și siguranța care vin atunci când optezi pentru un produs conceput de la bun început pentru a oferi durabilitate și fiabilitate.

Toate laptopurile TUF Gaming prezentate pot fi achiziționate direct de pe site-ul oficial, secțiunea eShop ASUS România, așa că te invităm acum să consulți oferta curentă. Și o informație importantă: dacă achiziționezi orice laptop de gaming până pe 19 decembrie vei primi CADOU un rucsac ROG care poate adăposti laptopuri de până în 17 inch diagonală.

Etichete: advertorial asus , asus tuf , asus gaming


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
48
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media