Cadiz CF v FC Barcelona - La Liga EA Sports
Barcelona l-a pus pe Xavi să-și dea afară propriul frate, după ce a decis să rămână la echipă
Xavi Hernandez press conference, Nou Camp, Barcelona, Spain - 08 Nov 2021
Xavi s-a răzgândit! Laporta l-a convins
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Barcelona – Bayern: Lewandowski, bilanţ slab cu fosta echipă! SuperCote pentru derby-ul zilei din Liga Campionilor

articol scris de Digi Sport
26.10.2022, 12:15

Un meci între Barcelona şi Bayern Munchen are calibrul unei finale de Liga Campionilor, dar contextul actual în care se află echipa catalană spune o altă poveste. Barcelona are nevoie de o victorie împotriva „coşmarului” bavarez, dar, chiar şi aşa, calificarea mai departe în Liga Campionilor nu este asigurată. Bayern vine pe Camp Nou deja calificată, dar istoria şi statutul o obligă să joace la victorie.

221025_Barcelona_Bayern_1060x636
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Descoperă SuperCotele pentru derby-ul zilei de miercuri din Liga Campionilor: Barcelona – Bayern Munchen!

Lewandowski, atuul catalanilor

La 34 de ani, Robert Lewandowski nu este nici pe departe un fotbalist „expirat”. Demonstrează acest fapt etapă de etapă, în LaLiga, acolo unde are mai multe goluri decât meciuri. De 12 ori a înscris experimentatul atacant polonez în 11 meciuri în blaugrana, în campionat.

Aceeaşi situaţie este şi în Liga Campionilor. Lewandowski a marcat cinci goluri în patru partide pentru Barcelona, dar împotriva lui Bayern Munchen, echipa pentru care a jucat timp de opt ani, situaţia este total diferită şi una atipică pentru un atacant cu cifrele lui Lewandowski.

Polonezul a disputat 15 meciuri împotriva clubului din Bavaria, 14 dintre ele în tricoul lui Borussia Dortmund, ultimul fiind meciul de la Munchen, partida tur din această grupă. În toate aceste partide, „Lewi” a ieşit la rampă de doar cinci ori: A înscris de trei ori în meciurile din Cupa Germaniei şi are câte un gol în Supercupa Germaniei şi în Bundesliga.


Va rupe Lewandowski „blestemul” şi va reuşi să înscrie împotriva fostei echipe? 1.72 este cota Superbet pentru ca Lewandowski să marcheze în Barcelona – Bayern.

Barcelona este favorită

Bayern Munchen este una dintre primele echipe calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. A reuşit această performanţă încă de etapa trecută, când a învins-o cu doar 4-2 pe Viktoria Plzen.

Poate că în Bundesliga lucrurile stau puţin diferit, dar în Liga Campionilor, până acum, campioana Germaniei a mers „ceas”. Patru victorii în patru meciuri, 13 goluri marcate şi doar două primite. Iar în mod surprinzător, golurile nu au fost primite de la Barcelona sau Inter, ci de la „cenuşăreasa” grupei, Viktoria Plzen.

Barcelona, în schimb, este în faţa unei noi „performanţe” negative. Barca poate fi eliminată din grupele Ligii Campionilor în sezoane consecutive doar pentru a doua oară în istorie. Anul trecut s-a întâmplat tot într-o grupă cu Bayern, un adevărat coşmar de care Barcelona pare să nu scape în niciun sezon.

2.15 este cota Superbet pentru victoria Barcelonei în meciul cu Bayern Munchen.

Gândurile jucătorilor lui Bayern zboară deja la performanţe mai importante decât o „simplă” calificare în fazele eliminatorii ale competiţiei. 7.00 este cota Superbet pentru ca Bayern Munchen să câştige Liga Campionilor în acest sezon. Descoperă pariurile speciale antepost pentru Liga Campionilor şi alege-ţi favorita!

Nu uita, toate meciurile din Liga Campionilor beneficiază de SuperAvantaj! Biletul tău devine verde când echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Efectul SuperAvantajului s-a văzut chiar şi marţi seară, în Liga Campionilor. După 45 de minute, Benfica o conducea pe Juventus cu 3-1, iar cei care au mizat pe victoria portughezilor au avut liniște încă de la pauză şi nu au mai trăit emoţiile unei posibile reveniri a „bătrânei doamne” în finalul partidei care s-a terminat 4-3.

Etichete: barcelona , liga campionilor , bayern , champions league , uefa champions league , lewandowski , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali
Exclusiv Gigi Becali a văzut că Florinel Coman s-a accidentat și a reacționat: ”Să vă mint?”
Screenshot 2024-04-25 004903

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media