superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
andrei-vlad
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Brighton – Chelsea: meci special pentru Graham Potter

articol scris de Digi Sport
28.10.2022, 17:00

Sâmbătă, de la ora 17:00, Chelsea joacă la Brighton, în una dintre cele mai așteptate partide ale etapei din Premier League. Meciul va reprezenta și întoarcerea lui Graham Potter pe stadionul echipei pe care pregătit-o din vara lui 2019 până la începutul lunii septembrie, când a acceptat oferta londonezilor. 

221028_Brighton_Chelsea_1060x636
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

La Superbet, ai SuperCote și SuperPariuri la duelul de pe Amex Stadium. Descoperă oferta completă pentru Brighton – Chelsea și alege-ți favorita!

Plecarea lui Potter, declinul lui Brighton

Sezonul 2022/23, al patrulea cu Graham Potter pe bancă a început excelent pentru Brighton. După 6 etape în care „pescărușii” obținuseră 4 victorii, pierzând și remizând câte un meci, echipa din sudul Angliei era pe locul 4 în Premier League. A fost momentul în care Chelsea l-a demis pe Thomas Tuchel și i-a propus lui Potter să vină pe Stamford Bridge.

Managerul englez a acceptat oferta londonezilor, care le-au plătit alb-albaștrilor 18 milioane de euro, compensații reprezentând clauza de reziliere a contractului. La Brighton, după 134 de meciuri, se încheia era Potter și începea mandatul lui Roberto De Zerbi.

Fostul jucător al CFR-ului, care a impresionat ca antrenor la Sassuolo și Șahtior Donețk a fost ales de conducerea lui Brighton pentru stilul ofensiv pe care l-a impus la echipele sale, asemănător cu cel al lui Potter. Deși debutul italianului a fost promițător, rezultatele ulterioare nu au fost însă pe măsura așteptărilor. După o remiză, 3-3, cu Liverpool, în care au condus cu 2-0 pe Anfield, „pescărușii” au mai strâns doar un singur punct, pierzând 3 partide. Seria de 5 meciuri fără victorie a dus echipa lui De Zerbi până pe locul 9, la distanță egală, 6 puncte, atât față de zona europeană, cât și de cea a retrogradării.


3.00 este cota Superbet pentru ca Brighton să obțină prima victorie de la plecarea lui Graham Potter, în timp ce londonezii au primit cotă 2.45. Meciurile din Premier League beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău este verde, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Potter, invincibil la Chelsea

 Adus la Londra după eșecul din Liga Campionilor, 0-1 cu Dinamo Zagreb, care a dus la demiterea lui Tuchel, Graham Potter a readus echipa pe linia de plutire. Marți, Chelsea și-a asigurat prezența în optimile UCL, cu o rundă înainte de încheierea fazei grupelor, după ce a învins cu 2-1 la Salzburg.

În Premier League, londonezii au urcat până pe locul 5, la 7 puncte în spatele liderului Newcastle. Putea fi o clasare și mai bună, dar etapa trecută, împotriva lui Manchester United, Chelsea a fost egalată în prelungiri, după ce deschisese scorul în minutul 87. 6 victorii și 3 egaluri sunt rezultatele „albaștrilor” în cele 9 partide jucate sub comanda lui Potter, în toate competițiile.

Împotriva unei echipe pe care a reinventat-o și pe care o cunoaște la perfecție, Potter are toate atuurile să continue seria de invincibilitate. În plus, istoricul duelurilor directe este net favorabil londonezilor. Din 18 întâlniri, în toate competițiile, Chelsea a câștigat 12, 6 încheindu-se la egalitate. Singura victorie a lui Brighton s-a înregistrat acum 90 de ani, în Cupa Angliei.

Brighton – Chelsea se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
andrei-vlad
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare

Exclusiv Florin Prunea a remarcat un singur nume, după Universitatea Craiova - CFR Cluj: ”Ține o echipă în viață”
florin prunea-
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media