v.l. Gustavo PUERTA (LEV), Exequiel PALACIOS (LEV), Borja IGLESIAS (LEV) Florian WIRTZ (LEV), ARTHUR (LEV) spritzen mit
Primul fotbalist care pleacă de la Bayer Leverkusen, după titlul câștigat în Bundesliga
Leverkusen, Bayarena, 14.04.2024: Spieler von Bayer 04 bei Meisterschaftsfeier, Jonas Hofmann (Leverkusen) (M) beim Spie
Bayer Leverkusen, ”Regina Germaniei”! Un nou record stabilit de trupa lui Xabi Alonso
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 3-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Marinarii” marchează două goluri în două minute
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
Play-off

(P) Bundesliga revine în weekend. Program, surprize la pariuri și statistici

15.05.2020, 12:50

Germania a pregătit în cele mai mici detalii planul pentru restartarea fotbalului, astfel că Bundesliga revine în acest weekend, cu 6 partide programate sâmbătă, 16 mai, două duminică și ultima luni seara. Este primul campionat de fotbal european major care se reia, la mai bine de două luni de la ultimele partide.

unibet-featured-bundesliga
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Programul etapei cu numărul 26 din Bundesliga, 16-18 mai.

Toate cele 9 partide pot fi urmărite în direct la Digi Sport și Unibet TV - serviciul de live streaming oferit de agenția de pariuri online Unibet (L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026). Clienții Unibet pot urmări gratuit în direct toate meciurile din Bundesliga, pe laptop/PC, telefon sau tabletă, atâta vreme cât au bani în cont (orice sumă) sau pariuri în desfășurare.

  Sâmbătă, 16 mai

  • Ora 16:30 Augsburg vs. Wolfsburg
  • Ora 16:30 Borussia Dortmund vs. Schalke
  • Ora 16:30 Dusseldorf vs. Paderborn
  • Ora 16:30 Hoffenheim vs. Hertha Berlin
  • Ora 16:30 RB Leipzig vs. Freiburg
  • Ora 19:30 Frankfurt vs. Borussia Monchengladbach

  Duminică, 17 mai

  • Ora 16:30 FC Koln vs. Mainz
  • Ora 19:00 Union Berlin vs. Bayern Munchen

  Luni, 18 mai

  • Ora 21:30 Werder Bremen vs. Leverkusen

Cu ocazia revenirii fotbalului de calitate, Unibet a pregătit surprize tuturor clienților.


Pe lângă cotele atractive și numărul impresionant de opțiuni de pariere cu care eram deja obișnuiți, cei de la Unibet vin și cu o serie de surprize speciale la reluarea Bundesligii. Toate vor fi valabile la fiecare rundă din cele 9 rămase de disputat în Germania.

Cote mărite. Șase din cele nouă partide beneficiază de câteva cote mărite. De exemplu, un pariu Bayern Munchen conduce la pauză și la final în partida de la Union Berlin este acum cotat cu 1.90, față de 1.60, atât cât ar fi fost în mod normal. Sau putem profita de cota 1.80 (față de 1.55 la alte agenții) pentru un gol marcat oricând de Erling Braut Haaland, în Borussia Dortmund vs. Schalke. Sunt doar două din cele 20 de cote mărite, disponibile în cadrul etapei din weekend.

 Câștiguri suplimentare de 25%. La fiecare etapă din Bundesliga, Unibet alege trei meciuri la care poți plasa un pariuri live și beneficia de câștiguri suplimentare de 25%.

Toate ofertele sunt supuse unor termeni și condiții, pe care îi poți consulta pe site-ul unibet.ro, pagina de promoții.

Lupta pentru titlu este deschisă. Trei formații au șanse reale

Înaintea rundei cu numărul 26, situația în clasament este destul de strânsă, cel puțin în partea de sus. Campioană în ultimele 7 ediții din Bundesliga, Bayern Munchen este din nou lider în clasament, cu 55 de puncte, fiind urmată de Borussia Dortmund, cu un număr de 51 de puncte. La un singur punct distanță sunt cei din Leipzig (50 p.), iar pe locul 4 se află Borussia Monchengladbach cu 49 de puncte. Ultima echipă ce poate fi oarecum considerată pretendentă la titlu este Leverkusen, care ocupă poziția a 5-a, cu 47 de puncte.

Deși sunt doar 4 puncte distanță între primele două clasate, Bayern este favorită clară la titlu, cu o cotă de 1.22 la Unibet, în timp ce Borussia Dortmund are cota 6.50 pentru titlul de campioană în 2020, iar Leipzig cota 9.00.

Borussia Dortmund vs. Schalke, derby-ul etapei.

Fără îndoială, cel mai tare meci al etapei este cel dintre Dortmund și Schalke, duel cu mare tradiție în Germania, cunoscut sub denumirea de Revierderby. Prima înfruntare dintre cele două formații a avut loc în urmă cu 95 de ani, pe 3 mai 1925. Atunci, cei din Schalke se impuneau cu un scor de 4-2.

În ceea ce privește duelul programat sâmbătă, de la ora 16:30, Dortmund pornește cu prima șansă, fiind echipa mai valoroasă, cu avantajul propriului teren și care legase 4 victorii la rând în campionat, înainte de pauză pricinuită de pandemie. De cealaltă parte, Schalke, fosta echipă a lui Marica și Deac, are 7 meciuri în Bundesliga fără victorie, ultimul său succes fiind înregistrat în DFB Pokal, pe 4 februarie.

Astfel, chiar și fără aportul publicului, Dortmund este favorită certă în Revierderby, un eventual eșec, coroborat cu un destul de probabil succes al liderului, mărind distanța dintre cele două protagoniste ale cursei pentru titlu la 7 puncte, handicap greu de recuperat în cele 8 etape rămase până la final.

Statistici Bundesliga 2019/2020

Cu excepția celor din Frankfurt și Bremen, care au o restanță de disputat, toate formațiile din Bundesliga a disputat câte 25 de partide în actuala ediție. Iată câteva dintre cele mai interesante statistici înregistrate în acest sezon.

  • În 67% dintre partide s-au înscris peste 2.5 Goluri. Iată, așadar, unul dintre motivele pentru care Bundesliga este unul din cele mai iubite campionate de fotbal din lume.
  • În topul celor mai prolifice echipe Dortmund este pe locul 1 cu o medie de 4.04 goluri pe meci, urmată de Bayern Munchen cu o medie de 3.96 goluri/meci, Augsburg și Leipzig cu câte 3.52 goluri/meci și Mainz cu 3.48 goluri/meci.
  • Atât Dortmund, cât și Bayern au înscris peste 2.5 goluri în 84% din partide. Pe teren propriu, cei din Dortmund dețin recordul, cu o medie de 4.25 goluri/partidă.
  • Cele mai „deschise” echipe sunt Paderborn și Monchengladbach, cu un procent de 68% din partide în care au primit și au marcat minim câte un gol.

Etichete: bundesliga , unibet , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 3-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Marinarii” marchează două goluri în două minute

Gigi Becali l-a iertat! Ce jucător apare în primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Sepsi
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Anunțul lui Pep Guardiola despre Erling Haaland
Erling Haaland of Manchester City during the friendly match for the benefit of the ALS between FC Barcelona and Manchester City played at Spotify Camp Nou Stadium on August 24, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Sergio Ruiz / PRESSIN)
Video Cum a fost surprins Dan Șucu, după golul marcat de Louis Munteanu împotriva Rapidului

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media