240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
FC Universitatea U Cluj v Chindia Targoviste - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 13 May 2023
Dan Nistor, ”distrus” după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: ”E foarte mare suferinţa. E dureros”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Ce e bine să știți despre liga din Myanmar pentru superpariuri!

23.03.2020, 15:37

Autor: Alex Molico, Superbet

1060x636
Cross - Advertorial Superbet
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Săptâmâna începe cu vestea bună că Leipzig e prima echipă din Supercampionatele europene care și-a reluat antrenamentele. În așteptarea celor mai profitabile și mai populare campionate, pariorii români se documentează și descoperă noi și noi ligi în care se mențin în formă și prind Superbilete în fiecare zi la Superbet. Haideți să vedem una dintre competițiile aflate în oferta acestor zile pe fotbal: prima divizie din Myanmar! Deschideți cont online la Superbet și pariați pe evenimentele momentului!

FORȚELE SUNT ȚINUTE LA RESPECT!

După 9 etape, foțele campionatului ocupă locurile 3 (Yangdon United), 4 (Shan United - campioana en titre) și 7 (Yadanarbon).  Liderul Hantharwady United are cel mai bun atac, cu 24 de goluri marcate, 24 de punte, avans de 1 punct în fața lui Ayeyawady (cet mai bună apărare, doar 3 goluri primite; singura echipă neînvinsă în campionat în acest sezon). Dar etapa care începe azi e penultima din tur. Liderul n-a reușit niciodată să încheie campionatul mai sus de locul 4, iar ocupanta locului secund e vicecampioana en titre. Instalați aplicația Superbet și jucați oricând și de oriunde sunteți!

PARIURILE CELE MAI PROFITABILE


În completarea pariurilor din infografie, pariuri care se referă la întreg campionatul și sunt dedicate celor care pun și bilete combo cât mai variate, privim și performanțele individuale ale echipelor pentru a vedea ce pariuri mai putem prinde și cu cine.  Echipele pe care  merită să punem banii pe 1 (victorie gazde) în aceast moment în prima ligă din Myanmar sunt Ayeyawady, Hantharwady United și Yangon United, neînvinse acasă. Ele sunt obligate să mențină ritmul și să-și câștige fiecare meci de pe teren propriu.  Dacă ne uităm peste performanțele în deplasare ale echipelor din întreg campionatul, atunci prima divizie din Myanmar ne apare drept un campionat de 1X, pariu pe care îl găsiți în ofertele SuperCota și SuperExtra și pe care îl vedeți și în infografie drept cel mai frecvent prins. Vedeți aici oferta zilnică pentru cele mai tari meciuri de fotbal de azi!

Echipele de 3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meciurile lor) sunt Sagaing, Southern Myanmar și Hantharwady United, cele de 0-2 (niciun gol sau maxim două goluri în meci) sunt Swekapin United, Ayeyawady și Rakhine United. Prima clasată Hantharwady United și ocupanta locul 6 Sagaing sunt echipele greu de întors. Dacă sunt în avantaj la pauză, câștigă și meciul (1/1 sau 2/2 - atunci când ele sunt echipa oaspete). Echipele care întorc rezultatul sunt Aywayady (a fost de 6 ori condusă la pauză dar a revenit în a doua repriză și-a câștigat meciul, în primele 9 etape!) și Yangon United.

SISTEM COMPETIȚIONAL

Se joacă 22 de etape în perioada ianuarie-octombrie, în sistem tur-retur. La finalul seznonului, în caz de egalitate de puncte, primul cirteriu de departajare este golaverajul!

PREMII DE SUTE DE MILIOANE DE KYATS

Campioana primește 500.000.000 Kyats (100.000 Dolari), Vicecampioana e răsplătită cu 75.000.000  Kyats (75.000 Dolari) iar ocupanta locului 3 e recompensată cu 50.000.000 Kyats (50.000 de Dolari). Bugetele cluburilor sunt în medie în valoare de 500.000 dolari pe sezon.

“EL. CLASICO DE MYANMAR” 

Meciul dintre cele mai titrate echipe, Yangon United (5 titluri de campioană) și  Yadanarbaon (4 titluri de camioană). Ultimele 3 sezoane au adus-o în prim plan și pe Shan United (campioană în 2017 și 2019). Numai aceste 3 echipe au câștigat titul în era profesionistă a fotbalului din Myanmar. În acest sezon,  Yangon a fost gazdă și meciul s-a încheiat cu un X: 2-2. În returul campionatului, ele se vor reîntâlni acasă la Yadanarbon în etapa a 19-a.

CEI MAI PROLIFICI MARCATORI 

Liberianul Keith Nah (Ayeyawady) 66 goluri e cel mai prolific marcator dintre cei aflați încă în activitate în prima divizie din Myanmar. Golgheterul en titre e Win Naing Soe (Yadanarbon). Cel mai valoros jucător al campionatului e nigerianul Francis Emeka evaluat la 400.000 Euro. El e golgheterul stagional al liderului Hantharwady și al campionatului, cu 9 goluri marcate în primele 9 etape. Pe locul e secund e coechipierul său din avanposturi, ivorianul Donald Bissa cu 8 goluri. Nigerianul Emmanuel Ikechukwu (Yangdon) și camerunezul Patrick Ella (Sagaing) completează careul de ași. Un campionat așadar care prinde bine atacanților africani, o ligă în care ei își pot pune în valoare viteza în plus pe care o au în comparație cu fundașii asiatici. 

SALT ÎN TOP 10 EVENIMENTE PARIATE

Am vorbit despre Myanmar fiindcă propune în acest moment evenimente care ajung în Top 10 cele mai pariate la Superbet. Mai departe, voi aveți prim planul prin pariurile pe care le puneți la Superbet pe site și din aplicație. Pariați mereu informați, mereu repsonsabili!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet , myanmar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Recomandările redacției
FC Universitatea U Cluj v Chindia Targoviste - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 13 May 2023
Dan Nistor, ”distrus” după ce U Cluj a ratat finala Cupei României: ”E foarte mare suferinţa. E dureros”

Corvinul și Oțelul au dat lovitura, după ce s-au calificat în finala Cupei României
cupa romaniei trofeu logo
Araujo a rupt tăcerea, după ce a fost ”mitraliat” de Gundogan pentru eliminarea Barcelonei din UCL
profimedia-0865395091
Știm semifinalele UEFA Europa League: AC Milan și Liverpool au fost eliminate!
UEFA Europa League Trophy Tour With John O Shea, Aviva Stadium, Dublin 16/4/2024 A view of the Europa League Trophy A vi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media