(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Cel mai apreciat barista din România, Paul Ungureanu, recomandă șoferilor cafeaua VIVA din statiile OMV

11.11.2019, 14:00

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, expertul în prepararea cafelei, Paul Ungureanu, specialist barista și multiplu campion național, dar și locul 3 mondial, în prepararea cafelei, premiat la competiția World Coffee in Good Spirits în 2015, devine ambasadorul cafelei din stațiile de alimentare OMV din România. O misiune pe care a acceptat-o ca pe o provocare pentru că, prin implicarea lui, șoferii care apreciau deja, cafeaua de calitate de la VIVA Café vor primi și garanția că aici se pot bucura de gustul cafelei de specialitate, chiar și atunci când sunt pe fugă.

1060px × 636px-01
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

De ce un barista la OMV?

La OMV, calitatea serviciilor oferite clienților este prioritară, iar cafeaua nu face o excepție. În fiecare ceașcă de cafea VIVA, șoferii găsesc, de fiecare dată, o băutură preparată din boabe de cafea atent selecționate, prăjite in stil Italian. Măcinarea cafelei VIVA se face pe loc, chiar inainte de prepararea băuturii, pentru un plus de aromă. De altfel, la 30 de secunde după măcinare cafeaua  oxidează iar acesta este motivul pentru care este indicat să folosiți, pe cât posibil, cafea boabe iar ele să fie măcinate chiar înainte de prepararea băuturii. Începând din această toamnă, Paul Ungureanu se alătură echipei VIVA Café pentru a se asigura că fiecare cafea cumpărată reprezintă pentru clienții OMV o adevărată experiență a savurării unei cafele de cea mai bună calitate. Pentru asta, el a făcut, deja, înconjurul țării. De ce? Ei bine, prima etapă a colaborării dintre Paul și VIVA Café a inclus o serie de workshopuri în stațiile OMV, în care Paul le-a împărtășit angajaților secretele sale: tehnici diverse de preparare a cafelei și îngrijire a espressoarelor. În plus, Paul și le-a vorbit despre drumul parcus de boabele de cafea din momentul culegerii lor, până în punctul rășnirii, cu doar câteva secunde înainte de a prepara o cafea intensă și aromată.

Paul Ungureanu a răspuns tuturor curiozităților pe care le/au avut angajații OMV cu privire la importanța preparării cu grijă a fiecărei cafele. “Am apreciat interesul celor de la OMV și atenția lor pentru detalii atunci când vine vorba de prepararea unei cafele de calitate. Colegii din statiile OMV au fost foarte receptivi la ideile mele și au înțeles rapid că, pentru clienți, cafeaua poate reprezenta acel element care le face ziua mai bună. Au dat dovadă de mult interes, dar și pasiune pentru ceea ce înseamnă procesul preparării unei cafele“, spune Paul Ungureanu.

Despre cafeaua VIVA

La VIVA Café, cafeaua este mereu proaspăt pregătită dintr-o selecție de cele mai bune boabe, cultivate etic (fair trade) și prăjite în stil tipic italian. Râșnită pe loc, cu doar câteva secunde înainte de preparare, cafeaua din stațiile OMV este disponibilă într-o gamă variată de sortimente, de la Espresso simplu, dublu sau lung, până la Cappuccino, Caffe Latte, sau Latte Macchiato. Cafelele VIVA pot fi servite pe loc, sau „To Go”, exclusiv în stațiile OMV.

La VIVA Café se vând, în medie, 10 milioane de cafele într-un singur an.

Etichete: cafe viva , paul ungureanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media