(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Screenshot 2024-04-15 at 23.41.50
Exclusiv Antrenorul aflat în pole-position să o preia pe Rapid, dacă Bergodi va fi demis. Ilie Dumitrescu propune o lovitură de proporții
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Cine culege laurii? Vezi SuperPronosticurile ambasadorilor Superbet pentru anul 2022!

03.01.2022, 12:15

2022 se anunță un an magic pe Superbet, cu marile competiții fotbalistice luând prim-planul încă din startul anului care se va încheia într-un mod legendar, cu primul Campionat Mondial de Fotbal din istorie disputat în timpul iernii! Ianuarie e luna calculelor pentru mulți specialiști. Printre ei și ambasadorii Superbet, pe care i-am provocat să anticipeze deznodământul luptelor pentru Liga Campionilor, Serie A și Premier League, competiții în care suspansul e la el acasă. Bonus: aflăm de la Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Daniel Pancu cine ar putea fi, în afara lui Haaland și Mbappe, tânărul care să domine Sportul Rege european în anul 2022.

Ca de obicei, Liga Campionilor va atrage toată atenția în prima parte a anului. Pe cine mizezi pentru câștigarea Cupei cu Urechi? Crezi că vor reuși PSG sau Manchester City să pună mâna pe trofeul mult visat?

211230_Ambasadors_Quickfire_DigiSport
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

ILIE DUMITRESCU: Văd șase echipe în lupta pentru trofeu: City și PSG, plus Real, Liverpool, Bayern și, bineînțeles, Chelsea. Faza eliminatorie va cerne în optimi și sferturi și va stabili cele două mari favorite. Greu de spus acum dacă PSG, dacă Man City… Poate veni și cineva cum a fost Chelsea sezonul trecut, revitalizată de Tuchel. Cine se gândea în decembrie că ar putea câștiga trofeul?

FLORIN RĂDUCIOIU: Preferata mea este Manchester City, Cred în acest antrenor fantastic, care nu reușește de atâția ani să recâștige „Urechiata”. Mizez pe geniul lui Guardiola și nu cred în proiectul PSG care, sincer, îmi pare falimentar.

GICĂ CRAIOVEANU: Cred că anul acesta va câștiga Bayern. Mi se pare cea mai bună echipă. În formă, imprevizibilă, cu un atac devastator. E marea favorită, chiar dacă City și PSG au jucători uluitori, echipa cea mai bună este Bayern.

BOGDAN STELEA:  City s-ar putea. PSG, nu cred. Văd la ei tot mai multe lucruri care nu sunt în regulă. Se vorbește tot mai mult despre plecarea lui Mbappe, Messi încă nu s-a acomodat. Pentru mine, City și Bayern sunt favoritele și în horă o văd intrată și pe Chelsea, deținătoarea trofeului.


DANIEL PANCU: Bayern Munchen. E cea mai bună echipă din Europa. Rar au căderi de formă, nu-i bate nimeni dacă nu vor.

Bayern și City, favorite la câștigarea Ligii în 2022! Vezi Cotele Speciale Superbet!

Apropo de City, Guardiola anunță o luptă superbă și în Premier League cu Klopp și Tuchel. City, Chelsea sau Liverpool? Care e alegerea ta pentru marele trofeu?

ILIE DUMITRESCU: Aici da, lupta e între aceste echipe.

FLORIN RĂDUCIOIU: Și aici, merg tot pe City și Guardiola, pe care îl văd capabil să apere titlul câștigat anul trecut.

GICĂ CRAIOVEANU: Liverpool. Tripleta ofensivă e de invidiat, l-au recuperat și pe Van Dijk în apărare. Problema pe care o văd eu acolo este la mijloc. Nu văd un jucător capabil să conducă echipa, aici s-ar putea să sufere. Oricum, mizez pe Liverpool.

BOGDAN STELEA: Mi-ar plăcea să câștige City și anul acesta.

DANIEL PANCU: Chelsea ia titlul. E cea mai bună și mai motivată. Are foame mare.

Italia e mai dinamică decât niciodată, iar startul greu al lui Juventus a animat și mai mult Serie A. Între AC Milan, Inter și Napoli care crezi că are acum cele mai mari șanse la Scudetto?

ILIE DUMITRESCU: Napoli arată foarte bine și superstartul îi dă combustibil pentru tot sezonul. Altă echipă în afara celor 3 menționate nu cred că poate apărea să se bată pentru Scudetto. Și asistăm la o luptă mai echilibrată ca niciodată. Napoli, Milan și Inter se vor bate până în ultima etapă.

FLORIN RĂDUCIOIU: Poate fi anul Milanului care și în sezonul trecut a fost sus. Mare atenție la Napoli, care sub Spalletti e o echipă foarte eficientă. În plus, Spalletti are și o mare dorință de revanșă după câteva sezoane ratate. Totuși, merg pe Milan. Obiectiv și subiectiv.

GICĂ CRAIOVEANU:  S-a schimbat foarte mult, e ofensiv campionatul și se marchează foarte mult. Acum sunt favorite Napoli și Milan, care nu erau înainte la luptă. Milanul nici în Champions League nu a intrat câțiva ani. Chiar dacă ele sunt acum cele mai constante, o văd pe Inter campioană.

BOGDAN STELEA: Pfuuu... nu știu ce să zic. Napoli e de câțiva ani iar sus. Milan depinde de un jucător de 40 de ani! Nu știu dacă mai poate Ibra să ducă lupta. Cred că Inter câștigă din nou Scudetto.

DANIEL PANCU: Italia e greu de anticipat. Clar nu Juve! Mi-aș dori AC Milan, echipa copilăriei mele, care și joacă superb pe alocuri, dar pot lua și Inter și Napoli. În Serie A e deschisă lupta.

Serie A începe 2022 cu Juventus - Napoli și AC Milan - AS Roma! Consultă SuperOferta pentru fotbalul italian!

La capitolul tineri, Mbappe și Haaland nu au rivali momentan. Vezi vreun "Young Star" care să se ridice la nivelul lor în 2022? Poate Vinicius Junior, poate Ansu Fati?

ILIE DUMITRESCU: Da, Vinicius s-a impus la Real. Fati a cam pierdut teren, de când cu accidentările. Poate dacă vin Haaland și Mbappe în Spania să se nască o nouă rivalitate planetară. Una între un om de gol, neapărat tânăr, de la Real și omologul său din echipa Barcei.

FLORIN RĂDUCIOIU: Mbappe versus Haaland pare că va fi noua rivalitate care va monopoliza atenția. Vinicius are nevoie de un adversar pe măsură. Ansu Fati încă e prea tânăr. Mie îmi mai place și de Jadon Sancho, care era un jucător la fantastic la Dortmund. Totuși, revenind la un nume menționat deja, Vinicius e un jucător extraordinar de interesant pentru mine. Îmi place fiindcă e important și în meciurile în care nu marchează.

GICĂ CRAIOVEANU: În afară de Mbappe și Haaland, cei mai buni tineri în momentul actual sunt Vinicius Junior și Ansu Fati. Mai sunt alți doi jucători la Barcelona cu un viitor uriaș: Gavi și Pedri.

BOGDAN STELEA: Ansu Fati îmi place. Și îmi mai place și tânărul Adeyemi. Dar Haaland cred că va fi superstarul cel mai dorit și mai urmărit în fotbal.

DANIEL PANCU: Vinicius poate să crească mult. Are loc și calitate.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă

Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat internat timp de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0712984186
E gata! Mircea Lucescu s-a înțeles cu noul club și revine

Brutal: primul verdict al medicilor în cazul lui Luca Mihai! Autoritățile vor fi sesizate
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Daniel Bîrligea a dat declarația serii, după ce FCSB a învins-o pe CFR la Cluj
Romania SuperLiga Stage 1: CFR Cluj vs Politehnica Iasi
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-15 at 23.41.50
Exclusiv Antrenorul aflat în pole-position să o preia pe Rapid, dacă Bergodi va fi demis. Ilie Dumitrescu propune o lovitură de proporții

Video Cristiano Bergodi, criză de nervi fără precedent: ”Pe ce lume trăiești? Tu înțelegi fotbalul?”
cristiano-bergodi
Exclusiv Gabi Balint n-are dubii! Știe ce decizie va lua Rapidul în cazul lui Cristiano Bergodi: E clar! 100%”
Screenshot 2024-04-15 at 22.53.03
Video Chelsea - Everton 6-0. ”Aristocrații” reușesc setul împotriva ”Caramelelor”. Cole Palmer a marcat un ”poker”
Chelsea v Everton - Premier League - Stamford Bridge

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media