240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Cu fiecare leu te apropii de un SuperPremiu! Fă-ți propriul card Superbet și înscrie-te în promoție!

articol scris de Digi Sport
30.09.2020, 12:30

Ce ar fi viața de parior fără suprizele frumoase pe care ni le oferă sportul și promoțiile? Cu siguranță, ar fi monotonă și lipsită de entuziasm, motiv pentru care SuperPromoțiile sunt mereu de actualitate pe site-ul nostru. Până pe 30 Septembrie, SuperPromoția cu peste 3.000 de surprize este încă activă, iar tu poți câștiga unul dintre premiile puse în joc, pariind pe favoritele tale. Ce părere ai? Te simți pregătit să-ți joci șansele, acum, pe ultima sută de metri? Înregistrează-te pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

preview-lightbox-200929_CardSuperbet_Digisport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Cardul Superbet, biletul tău către victorie!

Ne dorim întotdeauna o participare cât mai ușoară pentru pariorii noștri, iar condițiile aspre și dificile nu fac parte din planurile noastre. Pentru a intra în SuperPromoția cu premii la discreție, trebuie doar să-ți faci un card de membru și, bineînțeles, să pariezi cu sufletul pe favoritele tale. Simplu și rapid, iar decapotabila, scuterul electric sau Smart TV-ul pot fi ale tale. Cardul de membru îți aduce și alte avantaje! Câștigurile mai mari de 50 de lei ți le poți ridica doar cu acesta, rămâi mereu informat cu privire la concursurile noastre, iar statutul de membru îți va deschide uși către noi promoții. Mergi în oricare din agențiile Superbet și roagă operatorii să te ajute cu deschiderea propriului card de membru. Pașii sunt mai simpli ca niciodată! De asemenea, poți da un click aici pentru a obține informațiile necesare!

Fii mereu deschis către noi oportunități!

SuperPremii te așteaptă!


Știm cât de importantă e atenția ta, de aceea, oferim cele mai tari premii pentru a o capta. În SuperPromoția din această lună, poți câștiga o decapotabilă nou-nouță, un scuter, o trotinetă electrică, un Smart TV, un Iphone și multe alte premii consistente. Ce zici? Ești interesat de miza pusă la bătaie? Premiile sunt gata să-și întâmpine noii destinatari! Puțin noroc, puțină șansă și câteva bilete valoroase te pot duce pe culmile fericirii. Înscrie-te acum în cursa SuperPremiilor și urmărește extragerea de pe Facebook din data de 1 octombrie.

Cum afli dacă ai câștigat?

Cum am spus, pagina de Facebook Superbet e un izvor de informație pentru pariorii noștri, iar extragerea cea mare se va face live pe Facebook, joi, în prima zi a lunii octombrie. Începând cu ora 17:00, gazdele emisiunii SuperLive Show, alături de SuperAmbasadorii noștri, vor extrage câștigătorii celor peste 3.000 de premii puse în joc. Tensiunea va fi maximă, însă plăcerea de a participa în asta constă, în rezultatele neprevăzute. Urmărește joi pagina de Facebook Superbet și stai cu ochii în 4! Poți fi chiar tu unul dintre câștigători! Vezi aici link către pagina de Facebook!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe meciurile tale favorite!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
48
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media