featured image
(P) Campionatele interne revin în ultimul weekend din martie: 3 meciuri de 5 stele
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Etihad Stadium
Florentino Perez a mers ”glonț” în vestiarul Realului, după thriller-ul cu City! A avut doi ”clienți”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) „De la Unibet, pentru ghinioniști”: 500.000 RON dacă greșești toate predicțiile 1x2 din grupele CM Qatar 2022

03.11.2022, 12:53

Cupa Mondială din Qatar se apropie cu pași repezi, iar Unibet pune la bătaie un premiu fabulos de 500.000 RON pentru cel care va greși toate predicțiile 1X2 pentru cele 48 de partide din grupe.

featured image Unibet Zero Right
  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Nu trebuie să te pricepi la fotbal și nici nu trebuie să fii foarte norocos pentru a avea succes la noua campanie Unibet, denumită Zero Right. Dimpotrivă, trebuie să alegi doar pronosticuri greșite pentru a avea șanse la premiul de 500.000 RON.

Mai mult, participarea este în totalitate gratuită și nu trebuie să riști niciun ban din propriul buzunar pentru a lua parte la campanie. În plus, Unibet îți oferă drept și un pariu de 22 RON cadou doar pentru simpla participare la campanie.

Cum poți lua parte la campania Zero Right de la Unibet?

Pașii de participare la promoția Unibet pentru Cupa Mondială 2022 sunt foarte simplu de urmat. În doar câteva momente poți lua parte la această campanie care are ca premiu 500.000 RON. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău Unibet (dacă nu ai unul, îți poți deschide în doar câteva minute). Apoi, accesezi pagina campaniei Zero Right de pe Unibet și apeși "Alege toate răspunsurile greșite acum". În acest pas, vei alege pronosticuri greșite pe rezultatul final pe toate cele 48 de meciuri din grupe.


Nu uita să alegi doar pronosticuri greșite. Astfel, în cazul în care crezi că Anglia va învinge Iranul, vei miza fie pe Iran (1), fie pe Egalitate (X). În cazul în care Anglia va câștiga meciul, selecția ta va fi câștigătoare.

Dacă această campanie ți se pare interesantă, grăbește-te deoarece termenul limită pentru a completa cuponul este 20 noiembrie, ora 18:00 (ora României).

Ce premiu oferă Unibet în această campanie?

Unibet și-a obișnuit clienții cu premii impresionante, iar campania Zero Right nu face rabat de la politica acestei companii cu peste 15 milioane de clienți în întreaga lume. Drept urmare, premiul pus în joc este unul fabulos: 500.000 RON. Suma va fi creditată în contul de jucător Unibet al câștigătorului. Iar dacă sunt mai mulți câștigători, banii vor fi împărțiți în mod egal. Premiul va fi acordat doar dacă unul sau mai mulți jucători va greși pronosticurile pentru toate meciurile.

Încă o surpriză de la Unibet: 22 RON pentru participare

Unibet nu doar că le oferă utilizatorilor posibilitatea de a lua parte la această campanie spectaculoasă, dar îi răsplătește și cu un pariu cadou de 22 RON. Acesta le este oferit în mod automat tuturor celor care completează pronosticuri pentru cele 48 de meciuri. El va fi valabil pentru toate meciurile de la turneul final, prin funcția Creare Pariu, cu cote minime de 1.80. Fiecare jucător poate primi un singur pariu gratuit pe durata promoției, acordat pe 21 noiembrie 2022. Valabilitatea este de 7 zile de la creditare.

De ce să joci la Unibet?

Unibet este un operator de top licențiat ONJN din țara noastră, prezent și la nivel global, cu peste 15 milioane de utilizatori în toate colțurile lumii. Promovează distracția în mod responsabil și pune mare accent pe experiența utilizatorilor.

În plus, Unibet și-a făcut o tradiție din a avea constant campanii interesante. În paralel cu promoția Zero Right, pe Unibet poți descoperi și alte campanii atractive. Spre exemplu, până pe 24 decembrie se derulează campania aniversară Unibet - 25 de ani, cu premii totale de 750.000 RON. Iar de pe 19 noiembrie va începe și promoția Bounce, la care utilizatorii pot obține pariuri cadou, rotiri la sloturi ori marele premiu de 500.000 RON răspunzând la anumite întrebări.

Mai mult, oferta Unibet este de cinci stele: cotele sunt atractive atât antepost, pre-meci și pe evenimentele live. Mai mult, funcții precum Cash Out, Combo Booster, creșteri de profit live și pariurile cadou sunt și ele prezente în oferta Unibet.

Etichete: advertorial unibet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit

Jenna Jameson, fost star de filme pentru adulți, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Recomandările redacției
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Etihad Stadium
Florentino Perez a mers ”glonț” în vestiarul Realului, după thriller-ul cu City! A avut doi ”clienți”

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Galerie Foto Meme-urile apărute, după Manchester City - Real Madrid. Erling Haaland nu a scăpat de ironii
meme-13
Pep Guardiola „s-a apărat” cu un citat din Johan Cruyff, după ce Manchester City a fost eliminată de Real Madrid
Pep Guardiola

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media