(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Romania v Colombia - International Friendly
Denis Drăguș are preț! Belgienii au anunțat câte milioane de euro vrea Standard Liege
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

(P) Derby de Liga a 4-a: CSA Steaua – Academia Rapid

14.04.2018, 09:00

In urma cu doar 12 ani, Steaua – Rapid era capul de afis al sferturilor de finala ale Europa League si reprezenta nu doar o lupta intre doua echipe, ci si un duel al unora dintre cele mai frumoase galerii de fotbal din tara. Astazi, aceasta partida se disputa in Liga a 4-a, in conditiile in care ambele echipe au, mai mult sau mai putin, probleme de identitate. In ciuda acestor probleme, meciul trezeste amintiri, dar si ambitii pe masura traditiei celor doua cluburi. Suporterii au ramas loiali celor doua brand-uri, asa incat la meciul care se desfasoara sambata, de la ora 19:45, pe Arena Nationala, se anunta intre 30 si 40 de mii de spectatori.

featured-steaua-rapid
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Intalnirea, care conteaza pentru etapa a 22-a din Liga a 4-a a Municipiului Bucuresti, nu este decisiva pentru promovarea in Liga a 3-a, deoarece se organizeaza un playoff intre primele 4 echipe din clasament, in care acestea vor porni cu 3, 2, 1 si 0 puncte, in functie de locul ocupat la finalul sezonului regulat. Cel mai probabil, cele doua echipe vor fi despartite in playoff de un singur punct, deoarece vor ocupa cu siguranta primele doua locuri. In acest fel, cu adevarat importanta pentru promovare va fi intalnirea din playoff.

Academia Rapid are doua puncte avans in clasament, dar CSA Steaua are un meci restanta. Daca rapidistii au pierdut un meci, CSA este neinvinsa in liga a 4-a. Ambele echipe au un bun joc ofensiv pentru acest nivel, fiecare dintre ele marcand in medie aproape 6 goluri pe meci. Daca echipa armatei are un lot foarte tanar, proiectului feroviarilor li s-au alaturat 5-6 veterani, dintre care trei au fost in teren si la meciul de acum 12 ani: Pancu, D. Niculae si V. Maftei.

Agentia de pariuri online Unibet a pregatit o oferta impresionanta pentru acest meci al orgoliilor. Bookmakerii acesteia mizeaza pe experienta superioara a lotului rapidist si au stabilit o cota de 1.85 pentru victoria acestora. De altfel si distribuirea veteranilor rapidisti in in teren este una echilibrata, acestia acoperind toate compartimentele.


Remiza in acest meci primeste o cota de 3.75. Acest rezultat este in concordanta cu cel inregistrat in meciul tur, cand scorul a fost 1-1. Este foarte probabil ca cele doua echipe sa marcheze in acest meci tinand cont de jocul ofensiv pe care il presteaza. In ultimul meci disputat, CSA s-a impus pe propriul teren cu scorul de 9-0 in fata formatiei AS Termo, prin golurile marcate de Olaru, Vilcea, Predescu (2), Zeciu (2), Curt si Mirea, in timp ce Academia Rapid a dispus cu 8-0 de ACS Victoria, marcatori fiind Burlacu, Niculae (3), Grigore, Vlada (2) si Dovleac. Practic, cu mici sincope, meciurile disputate in competitie ar putea fi considerate antrenamente pentru meciul decisiv din playoff.

Interesanta este si cota pentru victoria gazdelor. Entuziasmul si tineretea lotului antrenat de Marius Lacatus ar putea fi fi decisive in stabilirea castigatorului. Cota de 3,50 pentru victoria militarilor este una tentanta in conditiile in care acestia marcheaza cu usurinta, iar in cele 20 de meciuri jucate pana acum au primit doar 5 goluri.

Publicul va fi un factor decisiv in stabilirea rezultatului final. Fara doar si poate, cele cateva zeci de mii de spectatori ii vor mobiliza pe jucatori si, cel mai probabil, vom avea parte de un meci cu mai multe reusite. Un rezultat de 2-2 este foarte probabil, iar cota 10.00 oferita de Unibet este mai mult decat tentanta.

Acest meci va consemna un record de spectatori pentru un meci de liga a 4-a, cel putin 12.000 de rapidisti achizitionand bilete cu trei zile inainte de meci. In cel mai optimist scenariu,ar putea fi batut si recordul detinut de Glasgow Rangers, care in doua meciuri jucate in liga a 4-a scotiana in sezonul 2012-2013, a avut peste 49 000 de spectatori. Interesul starnit de aceasta partida a obligat AMFB sa il delege pe Marcel Barsan , arbitru de Liga 1, care va fi ajutat de Andrei Constantinescu si Vlad Barleanu.

Etichete: advertorial steaua rapid , csa steaua academia rapid pariuri , cote pariuri steaua rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de Est e provocatoare
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de Est e provocatoare

Activitățile NATO în Europa de Est și regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Romania v Colombia - International Friendly
Denis Drăguș are preț! Belgienii au anunțat câte milioane de euro vrea Standard Liege

Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
sucu varga
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media