240321_Finalele _play-off-ului_pentru_EURO_DigiSport_1060x636
(P) Ucraina sau Islanda, cine ajunge în grupa României? Cum arată cotele Superbet
vizual digi
(P) Simona is back! SuperOferte pentru Halep - Badosa, blockbusterul din primul tur de la Miami
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Digital Crusade, esports tournament, se desfășoară în aceste superzile la Cluj

17.12.2020, 15:40

Finala națională CS Go SUPERBET Open | Finala națională League of Legends | Wild Drift BMW – Samsung.

digitalcrusade
Advertorial Superbet
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

• 4220 de jucători aduși “împreună” în pandemie în mediul online, pentru calificările celor două finale
• 3 zile de evenimente pe cea mai mare scenă de esports din România
• Federația română de esports așteaptă avizul autorităților

Turneul național de esports, Digital Crusade, este unul dintre puținele evenimente care nu doar au rezistat pandemiei, dar au reușit să evolueze prin cele două ediții derulate în 2020. Dacă prima a uimit fanii esports prin cea mai mare și spectaculoasă scenă în acest an, cea de-a doua ediție care se derulează în aceste zile la Cluj promite să depășească performanțele prin diversitatea jocurilor și punerea în scenă a celor două finale naționale: CS Go Superbet Open - Counter Strike Romanian Final și Finala națională a campionatului de LOL - League of Legends.

Finala Superbet GS:GO Open dintre Infinite Gaming și DaBaFesu beneficiază de ofertă exclusivă la cote mărite pe Superbet.ro! Pariază pe favorită și bucură-te de pasiunea ta pentru esports trăind intens finala!

O altă supriză pe care au pregătit-o organizatorii fanilor constă într-o nouă abordare a Wild Rift, unul dintre cele mai noi jocuri lansate în acest final de an. Două mașini puternice - BMW, doi șoferi cu adrenalină în sînge, două smartphones performante - Samsung, patru streameri cu experiență și un singur traseu. Cine va câștiga cursa? Cursa nu trebuie ratată, la fel cum nici cele două finale naționale nu pot fi trecute prea ușor cu vederea.


Cifrele vorbesc de la sine:

  • Prima ediție în această formulă pentru CS SUPERBET Open, Counter strike National Tournament a adunat în calificări 2830 de jucători, adică 566 de echipe. Distanțarea a fost implicită, calificările desfășurându-se online cu 301.000 de vizualizari. Cele mai bune două echipe au rămas să se dueleze în acest weekend pentru premii totale în valoare de 5.000 de euro. Finala va fi transmisă în direct pe canalul oficial de Youtube al Superbet România și va putea fi vizualizată în cele mai bune condiții, din toate locațiile în care se vor afla fanii CS:GO, vineri 18 decembrie!
  • A treia ediție a campionatului național de LOL - League of Legends a însumat 1390 de jucători, 278 de echipe participante la cele patru sesiuni de calificare, desfășurate pe durata lunii noiembrie. 30 ore de stream pentru cele 4 semifinale și peste 110.000 vizualizari. Cele mai bune 4 echipe de LOL vor concura pentru titlul de campioana națională și pentru un prize pool de 6.000 euro.

“Din punct de vedere al ritmului accelerat de creștere, Esports-ul reprezintă una dintre cele mai bine cotate industrii mondiale. O industrie cu venituri de 1.1 miliarde de dolari și o audiență globală care vizează 495 milioane de fani și 23.000 de jucători. În 2019, cele 4.500 de campionate organizate la nivel global au sumarizat premii în valoare de 214 milioane de dolari. Acest fenomen se datorează exclusiv sinergiei dintre mediul privat (producător) - mediul guvernamental (cadru legislativ) și publicul larg (consumatori). La acest moment, România nu ia loc la masa internațională a Esport-ului, pentru că în România, industria Esports e mai degrabă un concept underground. Ungaria, Bulgaria, Rep. Moldova, Serbia și Ucraina au deja o legislație dedicată Esports. România, una dintre țările cu cel mai rapid internet, cu tineri talentați, cu IT-iști recunoscuți și căutați în toate colțurile lumii, o țară cu un potențial enorm în zona digitală, trebuie să ia atitudine ” declară Mihai Cotos, directorul Digital Crusade, esports tournament și unul dintre inițiatorii petiției de înființare a Federației Române de E-sports.

„Apreciem pasiunea și perseverența jucătorilor de esports români. Dorim să fim alături de ei în această frumoasă călătorie și pariem că în viitorul apropiat, fenomenul va crește exponențial. Superbet este o companie aflată într-o continuă evoluție și prin activitatea tech hubs din 3 țări, UK, Croația și România pregătește noi produse ce vor oferi clienților experiențe din viitor, într-un timp foarte scurt. Implicarea noastră în esports este naturală și necesară și să știți că suntem superfani și vă supersusținem!” a spus Andrei Stan, Sponsorships Manager Superbet.

“Așa este. Urmărim în continuare visul de a crea o comunitate puternică de esports în România. Și am avut marele noroc să împart acest vis cu prietenii noștri de la Nexus Gaming, Numa’Film, Byron și toți reprezentanții companiilor care ni s-au alăturat ca sponsori în ultima perioadă” completează Mihai Cotos.

Iar lista e deschisă de liderul național din domeniul betting & gaming, Superbet și continuă cu nume mari din diverse alte industrii, precum HyperX, Lenovo, AOC, Samsung, BMW, Steel Series, Aqirys, RedBull, Vitamin Aqua. Acestea sunt brandurile care stau în spatele acestui eveniment care promite să fie unul cu impact în comunitatea de gamers și nu numai.

Cei mai urmăriți streamers și influencers de pe această nișă susțin evenimentul: Imogen, Jaxy, Alexxa, Mr-Keta, Palash, Tak3 my fury, Werty, Tedereu, Holy Diver, Ang.
Digital Crusade Tournament nu permite prezența publicului la cele 3 evenimente, respectând legislația anti-COVID-19 cât și pentru a-și proteja fanii. Aceștia sunt invitați “să se înghesuie” în număr cât mai mare dar în online, unde pot interacționa și comunica, susținându-și echipele preferate fără restricții.

Despre inițiativa de înființare a Federației Române de Esports:

Primul pas a fost făcut deja de către mediul privat care a pus bazele unei inițiative de federalizare - ROESF, Romanian E-Sports Federation, Federatia Română de Esports. Membri fondatori provin din diverse domenii de activitate, uniți de pasiunea pentru Esports și dorința de implicare: Adrian Socaciu (președinte Institutul Sportiv Român) Mihai Cotos (fondatorul competiției Digital Crusade și proprietarul echipei de League of Legends KTRL), Marius Radu și Tudor Daescu (cofondatori festivalului Bucharest Gaming Week), Ion Alexandru (antreprenor clubului Nexus Gaming și organizatorul competiției Romanian Esports League), Tudor Daescu (organizatorul Gaming Video Awards) și Wolkonsky Cosma (fondatorul YEPP). Cererea membrilor vizează realizarea cadrului legislativ dedicat Esportului românesc.

Despre inițiatorul și directorul Digital Crusade:
Mihai Cotos este un antreprenor cu 14 ani de experiență în domeniul organizării de evenimente. De la proiecte de succes ca Târgul de Cariere, Photo Romania Festival, Jazz in the Park sau Cluj Craft Beer Festival din 2019, Mihai a transformat o veche pasiune de a lui - gamingul într-un proiect unic pentru esportul Românesc - Digital Crusade.

Despre Superbet

Compania românească a reușit în anul 2020 cea mai mare ascensiune în ierarhia mondială cea mai relevantă din industria pariurilor sportive, EGR Power Ranking, cu salt de pe locul 45 până pe poziția 28. Anul 2020 a marcat și apropierea companiei de jucătorii de esports. Cele mai importante competiții au devenit o componentă zilnică a ofertei și tot mai mulți pariori au început să să bucure de bilete câștigătoare, esports având cea mai mare creștere în topul preferințelor pariorilor, în anul 2020, dintre toate sporturile ce au profitat de lockdown și au ajuns în prim plan!

Etichete: pariuri sportive , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul

Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media