IMG_6078
(P) SlotsCalendar Revoluționează Industria Cazinourilor din România - Devine Primul Cazino Social Pentru Români!
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

(P) Discuție cu Ambasadorii Superbet înainte de SuperMondial. Vezi ce alegeri fac Dumitrescu, Craioveanu, Stelea și Răducioiu!

articol scris de Digi Sport
18.11.2022, 17:50

SuperMondialul stă să înceapă, Qatarul e pregătit pentru 29 de zile în care va fi centrul universului fotbalistic, milioane de fani vor avea privilegiul de a urmări marea competiție pe viu, iar miliarde de telespectatori vor sta cu sufletul la gură în fața televizoarelor. Cine dă lovitura în Qatar? Cine va fi surpriza? Dar dezamăgirea? Și cine va fi starul?

  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Încercăm să aflăm de la Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Florin Răducioiu, cei patru Ambasadori Superbet pe care i-am așezat la aceeași masă pentru a le afla opiniile înaintea SuperMondialului, competiția de cinci stele cu o ofertă pe măsură pe Superbet: SuperCote, Cote Speciale, SuperAvantaj, SuperProno și SuperPariuri!

Vezi aici Cotele Antepost oferite de Superbet și alege-ți favorita!

Ambasadorii Superbet și-au ales favoritele la trofeu

Cotele Superbet indică Brazilia (cotă 5.00 la câștigarea trofeului), Argentina (cotă 7.00), Franța (cotă 8.00), Anglia (cotă 9.50) și Spania (cotă 9.50), iar favoritele celor patru mari fotbaliști vin tot din această zonă: “Între Argentina și Spania. Mi-ar plăcea să fie Argentina, pentru Messi”, ne spune Bogdan Stelea, completat de Grande Craioveanu: “Țin cu Spania, dar lupta pentru trofeu cred că va fi între cele două mari puteri sud-americane, Argentina și Brazilia. Apoi, printre favorite, pot fi Franța și Germania. Francezii, chiar dacă au jucători foarte talentați, au însă probleme în vestiar. Și mă refer la Mbappe, care are un ego prea mare și strică atmosfera în lot. Germania a avut tot timpul echipe puternice și, cu mici excepții, a obținut rezultate bune la turneele finale”.

În cazul lui Ilie Dumitrescu, inima îi recomandă Anglia, însă firea obiectivă îl face să creadă că lupta e deschisă: “I’m a fan of England… La câștigătoare ai Brazilia, Argentina, Franța, Anglia, care chiar dacă a avut probleme în Liga Națiunilor, e o echipă care a ajuns la o maturitate în exprimare care o recomandă să fie una dintre favoritele cu șanse reale la titlul mondial”.

Provocați să numească o națiune care va lua pe toată lumea prin surprindere în Qatar, Răducioiu și Stelea nu au ezitat și au menționat Serbia lui Vlahovic și Milinkovic-Savic. Craioveanu, în schimb, are pe listă Danemarca, trupa care și la EURO a arătat un fotbal foarte bun: “Danemarca va fi una dintre surprize, pentru că are o echipă foarte incomodă, cu fotbaliști foarte buni, care au învățat foarte bine să joace împreună. Decepția, paradoxal, ar putea să fie Franța, din cauza problemelor interne din lotul lui Deschamps”, e opinia lui Grande.

SuperMondial, caut SuperStar!

“Mondialul ultimei șanse pentru Messi și Ronaldo”. E una dintre etichetele puse competiției din Qatar, una care va gravita în jurul încercării celor doi granzi să-și treacă în CV marele trofeu care le lipsește. Va străluci Messi? Gică Craioveanu crede că da: “Messi. Pentru că s-a tot vorbit de el că ar fi următorul Maradona, iar lui îi lipsește din palmares acest lucru, să fie campion mondial. A arătat, mai ales în ultimele meciuri ale echipei naționale, o altă atitudine, o altă mentalitate. Cred că Messi va fi jucătorul exponențial al acestui Campionat Mondial”, e sigur fostul atacant.

Dacă va câștiga Argentina, va fi Messi. Alt jucător nu văd momentan”, crede și Bogdan Stelea. Asta în timp ce Ilie Dumitrescu ne atenționează că SuperStarul va ieși din lumina reflectoarelor în Qatar și că echipa va fi mai importantă: “Au valoare, au experiență, fac bine față presiunii uriașe care va fi pe ei. Dar toate naționalele lor încep să câștige și fără ei. Sunt 

SuperStaruri, Messi e chiar preferatul meu. Dar obiectiv, spun că și ei se vor subordona planului tactic făcut de selecționeri”.

SuperMondial iarna. La ce să ne așteptăm?


Plasarea turneului final în plin sezon competițional a dat naștere unor dezbateri aprinse, iar Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu au opinii diferite. Mister e sigur că un SuperMondial în noiembrie și decembrie e mai mult decât oportun: “Va fi cel mai interesant campionat Mondial. Vorbim de ultima decadă din noiembrie și primele 2-3 săptămâni din decembrie, când jucătorii sunt aproape de vârful formei. În special cei din Premier League, care vor fi la multe echipe de la Mondial. Dar cam toți au început la jumătatea lui august sezonul în curs. Sunt cu motoarele în plin. Acum se elimină oboseala din finalul de campionat. Jucătorii nu vor fi suprasolicitați. O să asistăm la cel mai bun Mondial!”.

Pe de altă parte, Grande vede partea goală a paharului și crede că jucătorii vor ajunge și mai obosiți în Qatar, după o perioadă cu un program foarte încărcat: “E un dezavantaj enorm. S-au modificat toate campionatele, s-au jucat etape intermediare, miercuri – duminică. Intervine oboseala și apar foarte multe accidentări, din cauza cărora mulți fotbaliști nu vor participa. Sunt echipe care ajung la limită, una dintre ele fiind Portugalia, care are 4-5 jucători importanți absenți din cauza accidentărilor”.

Din perspectiva lui Florin Răducioiu, mijlocașii centrali și fundașii laterali vor fi oamenii-cheie în Qatar: “Cred că ritmul va fi unul foarte ridicat, având în vedere că suntem la jumătate de sezon în campionatele europene. La mijlocul terenului este un mare consum de energie, cum și pentru fundașii laterali, indiferent de sistem, sunt cele mai solicitate posturi... dar evident că “ochiul antrenorului” este cel mai important și decisiv în timpul meciului!”, crede fostul vârf de la AC Milan.

Iar concluzia îi aparține lui Bogdan Stelea: “Va fi un mondial puternic. Cu multe echipe în formă. Cele care au nucleul de jucători, din campionatele de top, din top 5 campionate”.

În prag de SuperMondial, gânduri pentru România

Qatar 2022 TREBUIE să fie ultimul turneu final pe care-l vedem din fața televizorului. Așteptarea e lungă, World Cup 1998 a rămas ultimul moment în care fobalistul român și-a arătat talentul pe marea scenă, dar premisele nu sunt prea optimiste: “O spun de foarte mulți ani, fotbalul românesc e un pic în degringoladă, pentru că nu se fac lucrurile bine de la copii și juniori. Apoi, vindem prea ușor fotbaliști importanți în ligi modeste și nici acolo nu prea joacă. Cel mai frumos și mai important lucru pentru un fotbalist este să-și reprezinte țara la o astfel de competiție. Privilegiul de a juca la un Campionat Mondial nu se uită niciodată. E o mândrie pentru un fotbalist să simtă susținerea unei întregi națiuni și e păcat că au trecut atâția ani în care am fost incapabili să ne calificăm la un Campionat Mondial”, e opinia exprimată de Craioveanu.

“Am atârnat în acești ani de incertitudine și incompetență și ușor, ușor am ajuns la dezamăgiri. Deci... nu mă mai pronunț în privința unei posibile calificări la Mondiale a României”, face pasul în spate Florin Răducioiu.

Există speranțe? Dacă da, cine trebuie să le pună în practică? Aici, Mister știe cel mai bine care trebuie să fie nucleul care să ne califice în 2026: “Ianis, Dennis Man, Mihăilă, Stanciu, Răzvan Marin. Băieții pot”.

Inspiră-te din pronosticurile date de Ambasadorii Superbet și alege-ți favoritele de la Cupa Mondială. Pe superbet.ro și în aplicația Superbet, găsești pariuri antepost pentru locul pe care fiecare națională îl va ocupa în grupe, câștigătoarea trofeului, dar și pentru cel mai bun marcator al turneului final.

Etichete: advertorial , ambasadorii superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor

Transfer surprinzător! Manchester City forțează prima mutare a verii
Manchester City v Newcastle United - Emirates FA Cup - Quarter Final - Etihad Stadium
Foto ”Cea mai frumoasă din lume!”: Becali a refuzat 6 milioane de euro și face o ”operă de artă” lângă București! Costă o avere
becali bani
A câștigat 22 de milioane de euro, dar premiile i se par ”o glumă”! O reacție dură a apărut instant
Screenshot 2024-03-28 at 17.35.41

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media