240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Doar Franța e sigură pe locul 1 în grupa din Liga Națiunilor. Restul se decide marți și miercuri! Pregătește-ți biletele pentru meciuri de foc!

16.11.2020, 15:45

Liga Națiunilor a pornit de la un nivel de entuziasm scăzut, dar naționalele au început s-o ia tot mai în serios. Rezultatele sunt strânse, nimeni nu joacă la mișto, iar partidele arată ca cele oficiale. Ultima etapă, programată marți și miercuri, va decide restul de 99% din ce mai rămâne de decis la nivel de campioane de grupă. Asta pentru că doar Franța a reușit să închidă cu o etapă înainte de final, după victoria de la Lisabona. Astfel, Ronaldo și compania nu-și vor păstra trofeul câștigat anul trecut, acesta urmând să ajungă la un alt colos al continentului.  

201116_Decisive_Round_Nations_League_Digisport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile ultimei etape din Liga Națiunilor! 

Spania – Germania și Belgia – Danemarca sunt duelurile directe pentru locul 1 

Liga A este cea mai puternică dintre toate, iar acolo nu știm decât că Franța și-a câștigat grupa, după victoria din Portugalia. În rest, e ceață totală și lucrurile se vor încheia în această ultimă rundă. În Grupa 1, Italia e lider și are prima șansă să încheie așa, dar trebuie să învingă în Bosnia, ca să n-aibă emoții. Olanda și Polonia o pot depăși, mai ales că au meci direct pe terenul lui Lewandowski și compania, dar se pot și faulta reciproc.  

În Grupa 2, Belgia a măturat pe jos cu Anglia, ocupanta dezamăgitoare a unui loc 3, iar dacă nu pierde acasă cu Danemarca, e sigură de locul 1 în grupă. Anglia – Islanda e meci numai bun pentru statistică, adică aproape amical. Sevilla va găzdui marți Spania – Germania, un meci cu locul 1 pe masă. Nemții au un punct în plus și două variante din trei pentru a rămâne în frunte, dar ibericii pot câștiga oricând. Elveția – Ucraina se joacă tot pentru statistică, fără prea mari implicații la nivel de clasament.  

Liga B nu mai are miză pentru România, decât pentru coeficientul UEFA 

România nu mai are șanse să câștige grupa ei din Liga Națiunilor, meciul din Irlanda de Nord având alte mize. Prima e de a urca în urna a doua valorică la tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022, iar apoi să nu cădem înapoi în Liga C a Ligii Națiunilor. Pentru ambele e nevoie de victorie la Belfast, la îndemână pentru tricolori, dar nu facilă! Austria pare desprinsă în câștigătoarea Grupei 1, dar în celelalte grupe e beznă. 


Descarcă aici aplicația de mobil și pariază de oriunde pe meciurile tale preferate! 

Scoția și Cehia se bat de la distanță pentru șefia Grupei 2, britanicii având miercuri meci în Israel și un punct în plus de apărat. Rusia, Ungaria și Turcia au șanse aproape egale să câștige Grupa 3, poate puțin mai mici pentru ieniceri, care trebuie să câștige la Budapesta. În Grupa 4, Țara Galilor și Finlanda joacă meci direct pentru locul 1, galezii având un singur punct în plus și varianta lui 1X în meciul de la Cardiff. 

Locul 1 vs Locul 2, de 3 ori din patru cazuri în Liga C 

Liga C este și ea plină de suspans și nu doar că totul se va decide în ultima etapă, ci se va decide în finale directe. Asta pentru că în 3 din cele 4 grupe se joacă meciuri între ocupantele locurilor 1 și 2, astfel încât câștigarea grupei e treabă de 90 de minute. Armenia – Macedonia de Nord se joacă în Grupa 2, Grecia – Slovenia e derby-ul Grupei 3, iar Albania – Belarus e finala grupei 4. În toate aceste jocuri, oaspeții au mic avans și câștigă grupa dacă nu pierd, dar gazdele pot forța rocada printr-o victorie la orice scor. Doar în Grupa 1 pare mai simplă treaba, Muntenegru câștigând grupa, dacă învinge la pas lanterna roșie, Cipru. Luxemburg poate spera la asta doar dacă se împiedică Muntenegru, iar ea câștigă în fața celor din Azerbaijan. 

Dacă ești tare în predicții și crezi că poți intui un meci cap coadă, încearcă noua nebunie de la Superbet: SuperProno! 

Gibraltar și Feroe, Guliver în țara piticilor 

Liga D a avut și ea suspansul său, de multe ori cei mici suferind și punând în joc emoții mai mari decât granzii din primele Ligi. După lupte grele, Insulele Feroe și Gibraltar par să se apropie de câștigarea celor două grupe, chiar dacă în ultima etapă au meciuri directe cu locurile doi și, cel puțin matematic, pot fi detronate. Insulele Feroe nu trebuie să piardă în Malta pentru păstrarea șefiei în Grupa 1, iar Gibraltar ar bifa o catastrofă, dacă ar pierde acasă cu Liechtenstein. Cele două meciuri plus Andorra – Letonia se joacă marți.  

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile meciurilor! 

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc! 

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper 

Etichete: advertorial superbet , cote liga națiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Recomandările redacției
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

SOLD-OUT! Meciul de SuperLigă din runda următoare care se va juca cu ”casa închisă”
Foto Arena de 65.000.000 € din centrul orașului! ”Arată super”. Când va fi gata
stadion corvinul.5JPG
Florinel Coman a caracterizat în două cuvinte accidentarea gravă a lui Moruțan, care îl face să rateze EURO
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media