240321_Finalele _play-off-ului_pentru_EURO_DigiSport_1060x636
(P) Ucraina sau Islanda, cine ajunge în grupa României? Cum arată cotele Superbet
vizual digi
(P) Simona is back! SuperOferte pentru Halep - Badosa, blockbusterul din primul tur de la Miami
Romania v Colombia - International Friendly
Denis Drăguș are preț! Belgienii au anunțat câte milioane de euro vrea Standard Liege
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Final de an în La Liga: alege-ți favoritele la ultima etapă din 2022!

29.12.2022, 13:20

Fotbalul spectacol din Spania are o ultimă reprezentație în 2022. Etapa a 15-a din La Liga se întinde pe 3 zile și este plină de meciuri cu miză, inclusiv derby-ul orașului Barcelona.

advertorial
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Toate partidele din La Liga beneficiază de SuperPariuri și pot fi urmărite LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet. Descoperă aici oferta completă pentru această rundă și alege-ți favoritele!

Lupta pentru podium e în focus joi

Ultima etapă din acest an începe joi, la ora 18:00, cu duelul dintre Girona și Rayo Vallecano. Înainte ca La Liga să ia pauză pentru Mondialul din Qatar, nou-promovata avea o serie de 4 meciuri fără înfrângere, care a îndepărtat-o de zona periculoasă. Și mai bună este forma recentă a echipei de la periferia Madridului. Rayo nu a mai pierdut de 6 partide în La Liga și s-a apropiat la doar două puncte de zona europeană.

Cel mai tare meci al zilei începe la 20:15 și are miză în lupta pentru locurile care duc în Liga Campionilor. Egale în clasament, Betis și Athletic Bilbao se înfruntă pe Benito Villamarin și încearcă urcarea, cel puțin pentru moment, pe locul 3, de care le despart doar două lungimi. Partida beneficiază de cote mărite la Superbet, iar victoria gazdelor are 2.90, în timp ce oaspeții au primit 2.70.

O urcare pe podium este însă și obiectivul lui Atletico Madrid. Trupa lui Simeone este la aceeași distanță de poziția a treia și are un adversar relativ facil. În ultimul meci al serii de fotbal spaniol, „Los Colchoneros” joacă pe propriul teren împotriva ultimei clasate, Elche, care nu are nicio victorie în actualul sezon din La Liga. Madrilenii se pot baza și pe fotbaliștii care au jucat în finala din Qatar, iar Griezmann ar putea fi titularizat în ofensivă. Atacantul francez are cotă 1.90 să marcheze, urmat de Morata (2.00). Vrei cote mai mari? Verifică și oferta de SuperPariuri pentru Atletico Madrid – Elche!

Real poate deveni lider


Maratonul meciurilor din La Liga se continuă vineri cu alte 4 partide. Seara este deschisă de duelul dintre Getafe și Mallorca, urmat de un mini derby andaluz, Cadiz – Almeria. În același timp, în Galicia, Celta Vigo primește vizita surprizei neplăcute din acest sezon, Sevilla. Preluați de Jorge Sampaoli la începutul lunii octombrie, andaluzii nu au continuat evoluțiile dezamăgitoare. Înaintea acestei etape, „alb-roșiii” sunt pe locul 18, primul retrogradabil, și au ajuns la 5 etape consecutive fără victorie. Sevilla este la doar un punct în spatele Celtei, iar un succes ar echivala cu începerea noului an în afara zonei periculoase.

În partea opusă a clasamentului, Real Madrid face calcule pentru detronarea liderului. Vineri, de la ora 22:30, „galacticii” se deplasează la Valladolid, iar o victorie le-ar aduce urcarea pe primul loc, cel puțin pentru o zi. Trupa lui Ancelotti este la două puncte în spatele Barcelonei și are cotă 1.50 să câștige pe terenul alb-violeților, care au primit cotă 6.50.

Toate meciurile din La Liga beneficiază de SuperAvantaj. Dacă echipa ta se distanțează la goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

2022 se încheie spectaculos

Ultima zi a anului promite super fotbal. Sâmbătă, de la ora 15:00, Camp Nou este gazda derby-ului dintre Barcelona și Espanyol. Trupa lui Xavi, lider înaintea etapei, este favorită clară împotriva „perușilor”. În La Liga, Espanyol nu a mai câștigat din februarie 2009 împotriva marii rivale. În cei aproape 14 ani trecuți de la acel succes, obținut tot în deplasare, alb-albaștrii au mai reușit doar o singură victorie oficială cu Barcelona, în Cupa Spaniei. 1.25 este cota Superbet pentru o victorie „blaugrana”, în timp ce oaspeții au primit cotă 11.

Ultimele două partide din La Liga în 2022 sunt programate sâmbătă, de la ora 17:15. După 7 luni de renovări, „Estadio de la Ceramica” este gata să-i primească din nou pe fanii „Submarinului Galben”. Villarreal inaugurează arena modernizată cu un derby regional, împotriva Valenciei. Cele două rivale și-au împărțit victoriile în ultimele 7 ediții ale Derby de la Comunitat disputate în La Liga, gazdele având câștig de cauză de fiecare dată. Pentru o respectare a istoricului recent, Villarreal are cotă 1.90, iar „liliecii” au primit cotă 4.00 să încheie anul cu o victorie.

Real Sociedad, a treia clasată înaintea etapei, nu are un meci ușor la final de an. Bascii primesc vizita Osasunei, echipă care visează să urce pe loc european. Trupa de pe Anoeta a câștigat ultimele 3 dueluri oficiale cu echipa din Pamplona, fără să primească vreun gol. O nouă victorie le-ar garanta celor de la Sociedad că vor petrece Revelionul pe podiumul din Primera.

Meciurile din La Liga se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Romania v Colombia - International Friendly
Denis Drăguș are preț! Belgienii au anunțat câte milioane de euro vrea Standard Liege

Un fost coleg de națională nu a avut milă de Dani Alves și Robinho, după ce au fost condamnați la închisoare
FotoJet (2)
Șucu s-a ținut de cuvânt și merge cu galeria la Craiova. Și are o rugaminte
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
sucu varga

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media