superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur, 3-2. Istvan Kovac e la centru
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Champions League: Barcelona-PSG
Sferturi / retur

(P) HUAWEI WATCH GT3 - Antrenorul personal de la încheietura ta

articol scris de Digi Sport
09.12.2021, 12:50

Chiar înainte de începerea sărbătorilor de iarnă, Huawei a dezvăluit următoarea generație de smartwatch, HUAWEI WATCH GT3, disponibil în 2 variante - 46mm și 42mm.

WATCH GT3 main picture
Foto: Advertorial Huawei
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

WATCH GT 3 este un cadou ideal de sărbători, acesta fiind și parte din oferta specială a companiei de Crăciun dedicată tuturor femeilor, alături de căștile FreeBuds Lipstick, un cântar FatScale 3 și o curea de ceas Easy Fit. Tot în campania de Crăciun, Huawei aduce și alte surprize pentru clienții, astfel că cei care achiziționează ceasul din magazinul online al companiei participă la tragerile la sorți din datele de 10, 17 și 22 decembrie, unde pot câștiga vouchere Sephora de 300 lei. Pe lângă cele două versiuni de mărimi disponibile, de 46mm și 42mm, ceasul prezintă și este 4 variante de design, cu prețuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.199 lei și 1.499 lei în magazinul online www.huaweistore.ro și în magazinele partenere de retail.

Ce noutăți aduce acest HUAWEI WATCH GT 3?

O experiență puternică și convenabilă pentru utilizator, un design modern, care păstrează totuși amprenta ceasurilor clasice, funcții actualizate de monitorizare a sănătății și a antrenamentelor fizice. În plus, durata de viață a bateriei este mai lungă, transformând ceasul într-un partener cu adevărat de încredere: în condiții tipice de utilizare, bateria ceasului de 46 mm rezistă 14 zile, iar cea a ceasului de 42mm, 7 zile. 

De ce noul WATCH GT3 poate fi un adevărat antrenor de fitness chiar la încheietura ta?


Pentru că înregistrează și analizează datele de antrenament ale utilizatorului, identifică în mod inteligent perioada de bază, perioada de ridicare, perioada de consolidare și perioada de reducere, după care ajustează intensitatea de formare și crește treptat volumul antrenamentului pentru a îmbunătăți treptat capacitatea atletică. Ai posibilitatea să îți personalizezi obiectivele și statisticile după propriul plac.

În plus, sunt disponibile peste 100 de moduri de antrenament, inclusiv 18 moduri de antrenament profesional, 12 antrenamente în aer liber și 6 antrenamente de interior.

Smartwatch-ul Huawei este alături de utilizatorii săi prin funcții inovatoare de sănătate și fitness, care fac mai ușoară și convenabilă viața acestora. Aducând o nouă experiență interactivă inteligentă, HUAWEI WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă cu feedback tactil, care oferă recunoaștere de înaltă precizie a mișcării degetului. Designul inovator al ceasurilor este inspirat din natură, concentrându-se pe frumusețea acesteia și integrarea tehnologiilor de ultimă generație. Design-ul minimalist, lentilele mari și design-ul ușor fac ca HUAWEI WATCH GT 3 să ofere consumatorilor o experiență mai ușoară și mai subțire la  purtare.

Pentru ca utilizatorii să beneficieze și mai mult de antrenamentele lor, Huawei a dezvoltat AI Running Coach. Acesta se va baza pe implementarea săptămânală a planului și feedback-ul organismului cu privire la schema de antrenament pentru a ajusta automat planul de exerciții pentru utilizator în săptămâna următoare pentru a se asigura acuratețea planului.

Funcțiile noului WATCH GT3 folosesc istoricul ritmului cardiac și al activităților fizice pentru a analiza și oferi statistici detaliate ale progresului, astfel încât utilizatorul să înțeleagă evoluția pe care o va avea.

HUAWEI WATCH GT 3 de 46mm este disponibil în două versiuni, ediția Elite, cu brățară metalică, la prețul recomandat de vânzare de 1.499 lei și ediția Active, cu brățară din elastomer, la prețul recomandat de 1.199 lei.

Varianta de 42mm are și ea două versiuni, Elegant, cu brățară din piele la prețul recomandat de vânzare de 1.199 lei și cu brățară metalică milaneză la prețul recomandat de 1.399 lei.

Cei care achiziționează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din rețelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază și de 12 luni de protecție gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

Etichete: advertorial , huawei , advertorial huawei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Recomandările redacției
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur, 3-2. Istvan Kovac e la centru

Live Video&Text Borussia Dortmund - Atletico Madrid 0-0, ACUM, la Digi Sport 2. Meci tare în Germania! Spaniolii pornesc de la 2-1
MADRID, SPAIN - APRIL 10: Jadon Sancho, Left Winger of Borussia Dortmund competes for the ball with Antoine Griezmann, Centre-Forward of Atletico de Madrid during to the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Atletico de Madrid and Bo
Foto Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
Screenshot 2024-04-16 at 21.24.53
Exclusiv Gâlcă, tot mai aproape de Universitatea Craiova. ”I-a retrimis contractul la semnat” / ”Vreau!”
Aarhus GF - Vejle Boldklub, Danish 3F Superliga, football

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media