240321_Finalele _play-off-ului_pentru_EURO_DigiSport_1060x636
(P) Ucraina sau Islanda, cine ajunge în grupa României? Cum arată cotele Superbet
vizual digi
(P) Simona is back! SuperOferte pentru Halep - Badosa, blockbusterul din primul tur de la Miami
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) În acest weekend pariem pe turci. Galatasaray – Beșiktaș și Trabzonspor – Istanbul BB sunt SuperMeciurile de duminică

14.03.2020, 16:28

Fotbalul nu este o societate, ci parte din societate și trebuie să se supună regulilor ei atunci când aceasta o cere. Coronavirusul a paralizat aproape tot sportul european, și nu numai, care a luat o pauză, sperăm mică, până va trece pericolul. Din fericire, există și țări mai puțin sau deloc atinse de inamicul invizibil, iar acolo viața își urmează cursul firesc. Turcii trăiesc prin și pentru fotbal, iar în acest weekend mai mulți ochi decât de obicei vor privi dincolo de Bosfor.

200313_turcia
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Victoriile gazdelor în cele două derby-uri de duminică adună la Superbet o cotă de aproape 5,00.

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET ȘI PARIAZĂ DE ACASĂ! PESTE 800.000 DE ROMÂNI AU FOLOSIT-O DEJA

Istanbul e sub asediu. Se joacă Galatasaray – Beșiktaș

Galatasaray – Beșiktaș este un meci urmărit peste tot în lume indiferent de conjunctură. Acum, cu puține opțiuni la îndemână, pariorii și simplii iubitori ai fotbalului vor face miere din acest duel. Mai ales că e unul pentru campionat. Cim-Bom este la 3 puncte de lider și dacă trece de acest hop poate să-și continue drumul spre titlu cu numărul 23, care ar fi al 3-lea consecutiv. În ultimele 5 meciuri au câștigat de fiecare dată gazdele, semn că acel 5% înseamnă mai mult în Turcia decât în alte părți. Din păcate, Florin Andone pare să nu mai fie în cărțile lui Fatih Terim, mai ales că Radamel Falcao a revenit și e în formă maximă.


Gol Marcat Falcao are la Superbet o cotă peste 2,00, ceea ce transformă pariul pe columbian într-unul excelent.

“Vulturii” lui Sergen au prins din nou aripi

Toate pariurile duc spre un 1 solist la partida de pe Turk Telekom Stadium, dar Beșiktaș tocmai și-a revenit. Băieții lui Sergen Yalcin au legat după multă vreme două victorii, la Alanya și cu Ankaragucu, și parcă cele 9 puncte până la lider nu sunt chiar atât de multe, mai ales că urmează meciurile direct. „Vulturii negri” au o echipă foarte valoroasă, cel puțin pe hârtie. Karius, Victor Ruiz, Lens, Elneny și Kevin Prince Boateng sunt jucători de clasă, iar căpitanul Burak Yilmaz, care s-a bătut pentru Gheata de Aur din tricoul Galatei, vrea să se răzbune pe fosta lui echipă.

Yilmaz are la Superbet o cotă de peste 3,00 ca să marcheze un gol în poarta lui Muslera.

VERIFICĂ OFERTA COMPLETĂ PENTRU GALATASARAY – BEȘIKTAȘ ȘI ALEGE-ȚI CEA MAI BUNĂ COTĂ!

Trabzonspor aleargă după un titlu istoric

Galatasaray – Beșiktaș este șocul zilei în Turcia prin prisma numelor și a celor 43 de titluri din vitrinele celor două echipe. Totuși, acesta este un meci între ocupantele locurilor 3 și 5, iar undeva pe coasta Mării Negre se poartă un alt război pe viață și pe moarte. Trabzonspor și Istanbul BB sunnt la egalitate de puncte, 52, pe locurile 1 și 2 ale clasamentului primei ligi și joacă acest meci cu gândul la un titlu istoric. Singura echipă care a reușit în ultimii 35 de ani să spargă monopolul celor 3 granzi, Fener-Galata-Beșiktaș, a fost Bursaspor, care a câștigat surprinzător campionatul în 2010. Cu multe alte echipe investind sume uriașe în ultimii ani, se pune întrebarea cine va reuși să oprească această dominație? Instanbul BB a fost în ultimii doi ani agonizant de aproape, dar de fiecare dată a ratat totul pe final de stagiune. Și acum e la fel de aproape, iar trupa lui Buruk speră ca a 3-a oară să fie cu noroc. Trabzonspor a apărut ca prin minune și aproape de nicăieri printre candidate la sezonul 2009, iar acum conduce liga. Pe mâna unui norvegian de 24 de ani, Alexander Sorloth, golgheterul campionatului, 19 goluri marcate, Trabzon simte că e momentul ei. Îl așteaptă din 1984, când a câștigat al 6-lea ei titlu și s-a oprit apoi 35 de ani.

Trabzonspor – Istanbul BB e meciul celor mai bune două atacuri din Turcia. GG4+ (cotă 3,14) și Gazdele Marchează în Ambele Reprize IG1+ & IIG1+ (cotă 3,06) par pronosticuri la îndemână.

Șumudică, Toșca și Maxim fac paradă cu Gaziantep

Marius Șumudică are ca obiectiv la Gaziantep salvarea de la retrogradare, dar este mult peste plan. Echipa lui ocupă locul 9 și e la jumătatea clasamentului, fără emoții de niciun fel. Atât retrogradarea, cât și cupele europene sunt departe. Astfel, tot ce pot face băieții românului este să-și mărească pe cât posibil cota de piață, încurcând echipe mari și impresionând în fața acestora. Etapa trecută s-a întâmplat o astfel de faptă, Gaziantep făcând 1-1 cu liderul Trabzon, care a pierdut puncte în acest sezon rar și nu oriunde. Acum vine la rând o altă echipă din top, Alanya, dar gazdele meciului din această sâmbătă sunt în corzi. Au trei înfrângeri și două egaluri în ultimele cinci meciuri și vor arunca peste trupa de români de la Gaziantep tot ce au mai bun.

Cota 4,30 are la Superbet Gaziantep că scoate un egal la Alanya, în timp ce o victorie e recompensată cu o cotă și mai mare, 5,35. Alanya e favorită cu o cotă de 1,58.

PARIAZĂ PE MECIUL ECHIPEI LUI ȘUMUDICĂ LA SUPERBET ȘI BENEFICIEZI DE COTE EXCELENTE

Se anunță goluri multe la Konya – Fenerbahce și Kayseri – Malatya

Alte meciuri atractive și posibil profitabile pentru pariori se dispută în această etapă cu numărul 26 din Turcia. Fenerbahce, singurul gigant al fotbalului turc despre care n-am vorbit în acest material, a căzut din nou lamentabil și, fără victorie din ianuarie, a ajuns până pe locul 7 al clasamentului. La Konya, echipă cu 4 victorii în 25 de meciuri, e loc însă de mai bine și meciul poate luat rapid foc. La fel arată și Kayseri - Malatya, duelul dintre două echipă în mare criză și care nu mai au prea multe lucruri de pierdut în ce a mai rămas de disputat până la finalul campionatului.

Pentru 3+ la Kayseri, Superbet oferă o cotă de 1,95, iar pentru GG (Ambele Marchează) o cotă de 1,70.

Superbet crede în Fenerbache și îi oferă o cotă de 2,20 pentru o victorie la Konya. O2+ (Fener marchează minim două goluri în meci) are o cotă aproape la fel, 2,23, dar poate fi o soluție pentru evitarea unei surprize cu goluri multe.

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime

O explozie a avut loc, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, județul Constanța, în zonă...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”

Oficial FC Botoșani a renunțat la un jucător în plin campionat! Fotbalistul a fost deja prezentat la noua echipă
FOTBAL: FC BOTOȘANI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (30.10.2023)
Liverpool este gata să plătească 60.000.000€ pentru ”noul Mohamed Salah”
Egypt v Croatia - FIFA Series 2024 Egypt, Cairo - 27 Mar 2024
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media