superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
lobont-krasniqi
Exclusiv Krasniqi, criticat dur după ce i-a făcut lui Lobonț: ”Nu se poate” / ”Rapid e pe un butoi cu pulbere”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Manchester City - Inter Milano, meciul verii în fotbalul continental: cote și ponturi pariuri pentru finala UCL

articol scris de Digi Sport
06.06.2023, 15:30

Finala Champions League, pe care Digi Sport o va transmite în direct pe 10 iunie de la ora 22:00, le oferă fanilor fotbalului un duel între două dintre cele mai ofensive echipe din fotbalul continental, Manchester City și Inter Milano.

featured image (1)
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Înaintea finalei de la Istanbul, multă lume se întreabă dacă Manchester City va reuși să facă față presiunii și să câștige în premieră trofeul Champions League. În 2021, când a fost la fel favorită în duelul cu Chelsea, a fost învinsă cu 1-0, iar acum o va avea în față pe Inter Milano, una dintre surprizele competiției.

Totuși, formația lui Pep Guardiola este favorită clară să câștige trofeul, iar antrenorul catalan și-ar putea trece în palmares al treilea trofeu Champions League, după cele două obținute în perioada în care se afla pe banca FC Barcelona.

Drumul spre finală a oferit multe dueluri epice pentru Manchester City. În faza grupelor, "cetățenii" au trecut fără probleme de FC Sevilla, Borussia Dortmund și Copenhaga, în timp ce Leipzig a fost învinsă la scor în optimi. În sferturile de finală, Bayern Munchen nu a avut nicio șansă în duelul cu City, în timp ce confruntarea cu Real Madrid din semifinale a fost tranșată din nou fără emoții în retur.

În plus, City beneficiază și de tot lotul la dispoziție, în frunte cu golgheterul Champions League, Erling Haaland. Astfel, echipa probabilă a lui City este următoarea: Ederson; Walker, Rúben Dias, Aké; Stones, Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Gündoğan, Grealish; Haaland.


Conform cifrelor afișate în secțiunile de cote finala Champions League, City este văzută de departe cu prima șansă. Doar 1.22 este cota să ridice în premieră trofeul, iar Inter Milano are cota 4.30. Pe piața 1X2, City are 1.45 să se impună în timpul regulamentar, egalul are 5.00, iar victoria lui Inter are 7.50. Englezii încep de cele mai multe ori în forță, astfel că nu ar fi surprinzător să o atace pe Inter încă din primele minute, iar cota pentru 1 pauză/ 1 final este 2.10.

Inter a câștigat trofeul de trei ori în istorie

Inter Milano știe deja cum este să câștigi trofeul Champions League, reușind acest lucru de trei ori în istorie, ultima dată în 2010, când a învins-o pe Bayern Munchen în finala de la Madrid, deși și atunci pornea cu șansa a doua. Acesta este și motivul pentru care fanii italienilor sunt optimiști înaintea finalei de la Istanbul.

În drumul spre finală, Inter a terminat pe locul doi într-o grupă cu Bayern Munchen, FC Barcelona și Viktoria Plzen. În optimi și sferturi le-a eliminat pe FC Porto și Benfica Lisabona, în timp ce în semifinale nu a avut emoții cu rivala locală AC Milan, pe care a învins-o în dublă manșă, scor 2-0 și 1-0. Chiar dacă pornește cu șansa a doua, Inter crede în câștigarea trofeului, deși cota de 4.30 nu le dă prea mare încredere.

Simone Inzaghi nu-l va putea folosi pe Skriniar în finală din cauza unor dureri la spate. Echipa probabilă a lui Inter este: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martínez, Džeko.

Finala Conference League se joacă miercuri

Miercuri, de la ora 22:00, la Praga este programată finala Conference League dintre Fiorentina și West Ham United. Fiorentina a început mai greu competiția și a terminat pe locul doi într-o grupă cu Istanbul Bașakșehir, Hearts și RFS, însă apoi a trecut de Braga, Sivasspor, Lech Poznan și FC Basel. În schimb, West Ham nu a avut emoții în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg, iar în drumul spre finală le-a eliminat pe AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar.

Echipele probabile:

  • Fiorentina: Terracciano; Dodô, Quarta, Milenković, Biraghi; Mandragora, Amrabat; González, Bonaventura, Ikoné; Cabral
  • West Ham: Aréola; Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell; Souček, Rice, Paquetá; Bowen, Antonio, Benrahma

Agenția Unibet le oferă celor de la West Ham cota 1.90 să ridice în premieră trofeul, iar Fiorentina are cota 2.20. Cotele 1X2 oferă 2.60 pentru victoria lui West Ham, egalul are 3.20, iar succesul Fiorentinei primește cota 2.75.

Cotele sunt preluate din oferta operatorului de pariuri online Unibet, la care poți profita de o serie de funcții și promoții speciale în această perioadă. Cotele pot suferi modificări în orice moment.

Etichete: unibet , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
lobont-krasniqi
Exclusiv Krasniqi, criticat dur după ce i-a făcut lui Lobonț: ”Nu se poate” / ”Rapid e pe un butoi cu pulbere”

Un antrenor din SuperLigă a confirmat: ”Suntem în negocieri!”
Antrenorii celor doua echipe Bernd Storck si Elias Charalambous se saluta inaintea meciuluide fotbal dintre FCSB si Seps
Cum a fost numit Olimpiu Moruțan de Ankaragucu de ziua sa de naștere. Mesaj emoționant pentru român
morutan-2
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media