superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Hermannstadt dă lovitura: 1.300.000€
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
Play-out

(P) Neymar a revenit cu stil. Va reuși Brazilia să câștige a șasea Cupă Mondială?

13.06.2018, 13:44

Transferul de la Barcelona la PSG parea sa-i fi priit atacantului brazilian Neymar. Rezultatele cu echipa de club erau excelente, iar nationala reusise 9 meciuri oficiale fara infrangere.

imagine neymar
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Infrangerea cu 1-3 de pe Santiago Bernabeu, din optimile de finala ale Champions League, a fost prima umbra dintr-un sezon fabulos. In meciul cu Marseille, din weekendul care a urmat, brazilianul a fost nevoit sa paraseasca terenul in minutul 80, dupa ce in minutul 67 se accidentase, fara sa fi avut contact cu vreun adversar. Sperantele intr-o revenire rapida s-au naruit atunci cand medicii brazilieni au hotarat sa-l opereze la degetul mic al piciorului drept. Mai mult, erau puse la indoiala sansele de a juca la Cupa Mondiala din Rusia, eveniment ce va debuta in cateva zile.

Nu s-au aflat foarte multe despre procesul de recuperare post operatie. Selectionerul brazilian, Tite, stia, probabil, mai multe despre cum decurgea recuperarea si a anuntat titularii din Rusia, incluzandu-l pe Neymar printre acestia. Primele date despre starea de sanatate ale lui Neymar au aparut in preajma amicalului cu Croatia. Atunci, brazilianul marturisea ca ii este teama sa revina in teren.

Pe 3 iunie, Brazilia a inceput ezitant intalnirea cu croatii. Introdus la pauza, Neymar a reusit sa dinamizeze jocul sud-americanilor si, in minutul 69, a reusit sa inscrie spectaculos, in urma unei excelente faze colective. 7 zile mai tarziu, acesta a recidivat intr-un meci disputat la Viena. Nationala ,,selecao” a castigat cu 3-0 meciul cu Austria, iar starul sau a marcat in minutul 63 cel de-al doilea gol al echipei. Acesta a fost cel de-al 55-lea gol marcat de Neymar in tricoul Braziliei si un semn clar ca el a revenit la fel de puternic.

Fanii fotbalului se bucura de revenire fostului jucator al Barcelonei. Asemenea lui Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, el este in cautarea titlului mondial. Studiind ofertele cu pariuri pentru Cupa Mondiala din 2018, se observa ca Brazilia este echipa cotata cu cele mai mari sanse pentru a castiga aceasta editie a Campionatului Mondial de Fotbal. Sirul de rezultate pozitive, omogenitatea lotului (selectionerul a anuntat titularii cu 2 luni inainte de inceperea competitiei) si geniul lui Neymar sunt argumente solide in acest sens. Cota pentru victoria echipei din ,,Tara cafelei” este in jur de 5.00.


Specialistii anticipeaza ca,la randul sau, Neymar va reusi un turneu final bun. El este favorit sa castige trofeele individuale care vor fi acordate la aceasta editie: Balonul de Aur, Gheata de Aur si titlul de golgheter. Pentru titlul de cel mai bun jucator al turneului cotele la agentiile de pariuri online sunt situate in jur de 7.00, iar pentru Gheata si Aur si titlul de golgeter al competitiei, cota este in jur de 11.00. Toate aceste cote sunt atractive, daca tinem seama ca el este desemnat in cadrul echipei sa execute loviturile de la 11 metri si loviturile libere.

Foarte atractiva devine cota 26.oo pentru victoria Braziliei cu Neymar cel mai bun marcator al competitiei. Daca analizam titularii din amicalul cu Austria, observam ca aceasta predictie este mai mult decat posibila, echipa de start fiind alcatuita din titulari la echipe de top. In poarta Braziliei, Allison Becker, jucatorul lui AS Roma, semifinalista a Champions League, este de neclintit. Defensiva este formata din jucatori de la Real Madrid (Marcelo), PSG (Silva), Inter (Miranda) si Manchester City (Danilo). Titulari incontestabili la mijlocul terenului sunt Paulinho (Barcelona), Casemiro (Real Madrid) si P. Coutinho (Barcelona),pentru ca in atac sa ii regasim pe Neymar (PSG), Gabriel Jesus (Manchester City) si William (Chelsea).

Dupa mult timp, Brazilia va alinia o formatie alcatuita din jucatori care activeaza doar in campionatele puternice ale Europei. Disciplina tactica deprinsa in Europa si talentul specific sud-american le dau fanilor braziliei sperante pentru castigarea celei de-a sasea Cupe Mondiale.

Etichete: pariuri , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și cine sunt părinții ei
Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și cine sunt părinții ei

Fiica de 16 ani a cofondatorului Slack, miliardarul Stewart Butterfield, a fost dată dispărută...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Recomandările redacției
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Hermannstadt dă lovitura: 1.300.000€

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi s-a răzgândit și a decis să rămână la Barcelona
Real Madrid CF v FC Barcelona - LaLiga Santander
Live Video&Text UTA Arad - Oțelul Galați 0-0, ACUM pe DGS 1. Duel tare la vârful play-out-ului
FOTBAL: AFC UTA ARAD - ACS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (13.11.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media