superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Pandemia scade valoarea jucătorilor. Câte milioane au pierdut cei mai valoroși români?

28.04.2020, 12:57

Autor: Alex Molico, Superbet

Superbet
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

E o certitudine că fotbalul e dintre cele mai afectate “domenii de activitate” în plină pandemie de COVID-19. Site-ul transfermarkt a evaluat scăderea globală a cotei de piață a jucătorilor și suma cumulată a ajuns la aproximativ 9 miliarde euro! Și fotbaliștii români au “contribuit” la această sumă. Cei mai valoroși 11 jucători români din acest moment au pierdut 29.6 milioane euro din valoarea de piață. Ei evoluează (mai bine zis evoluau) în Serie A (3), Eredivisie (2), campionatul României (3), Championship (1), Scoția (1), MLS/SUA (1). Deschide cont la Superbet.ro și menține-ți valoarea de jucător cu SuperPariurile pe care le pui!

RĂZVAN MARIN ÎN SITUAȚIA CEA MAI DELICATĂ

Premierul Olandei a anunțat ieri că până la 1 septembrie 2020 sunt interzise evenimentele sportive în regatul Țărilor de Jos, motiv pentru care sezonul 2019-2020 din campionatul Olandei ar putea să fie declarat încheiat după doar 25 de etape jucate. Ajax e lider, dar unul aflat la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, AZ Alkmaar. Un eventual titlu dat lăncierilor ar fi cu siguranță extrem de controversat. Răzvan Marin nu ar putea profita foarte mult, întrucât a fost utilizat în numai 10 etape, în doar 3 dintre ele fiind integralist! Cu un așa sezon e greu să mai rămână la Ajax și pare o minune că mai e încă evaluat la 8 milioane euro. Probabil vârsta și experiența acumulată până la această vârstă precum și faptul că a fost ferit de accidentări grave îl ajută să nu coboare mai mult. Vezi sporturile și esports pentru care Superbet îți oferă zilnic oferta cea mai bogată de pe piață!

IONUȚ RADU ÎNTR-UN MOMENT DE CUMPĂNĂ

Între cei mai valoroși 11 jucători români în acest moment (incluzând scăderea cauzată de noul coronavirus care “a intrat prin alunecare” și-a provocat suspendarea campionatelor puternice) se află 7 dintre tricolorii U21 semifinaliști ai Europeanului din Italia, din 2019. Căpitanul acelei Generații unice, Ionuț Radu rămâne cel mai bine cotat fotbalist român, dar pandemia l-a făcut să piardă 4.5 milioane de euro din cota de piață. Doar Răzvan Marin îl depășește, cu 5.5 milioane euro în minus. Radu - ajuns la Parma- are nevoie de meciuri în care să se mențină în formă și în atenția echipelor mari la care visează să joace. O eventuală titularizare în barajul cu Islanda și câștigarea postului de titular în naționala României par modalitățile prin care poate reveni în atenție. La Parma… pare a treia opțiune pentru postul de portar, după Luigi Sepe și Simone Colombi.

IANIS HAGI - SINGURUL PE CARE SE PLĂTESC BANI ACUM?

Valoarea fiulului Regelui a scăzut cu 1.2 milioane euro în săptămânile de “lockdown”, de la 6 milioane euro la 4.8 milioane euro. Dar cele mai recente informații dinspre Glasgow anunță că Stevie G vrea să-l transfere definitiv de la Genk și pune 5 milioane euro pe masă.  Vom afla împreună dacă se materializează această intenție. Până atunci, Ianis e în țară unde probabil Hagi îl consiliază și face tot posibilul ca băiatul lui să evite în a doua lui aventură europeană ce a pățit în perioada Fiorentina când nu a reușit să se impună. Genk pare că n-a fost o mutare inspirată, dar “Ibrox Baby” are un potential uriaș, iar legendarul căpitan al lui Liverpool, Steven Gerrard simte că merită să parieze pe Ianis pe termen lung. Vezi și tu oferta de pariuri speciale de tip antepost, care-ți pot aduce câștiguri frumoase!

ȘTEFAN RADU - “VETERANUL” CARE COLECȚIONEAZĂ RECORDURI


Deși cel mai recent record despre care s-a vorbit e unul mai degrabă negativ (Șt. Radu e jucătorul din istoria lui Lazio cu cele mai multe galbene primite, 90), fundașul român a ajuns cel mai vechi jucător din lot (evoluează de 12 ani la biancocelești) este și jucătorul străin cu cele mai multe meciuri pentru Lazio în Serie A (fix 300) și este și fundașul cu cele mai multe pase de gol din istoria lui Lazio (18 în 13 sezoane). Cu siguranță el vrea să ajungă echipierul lui Lazio cu cele mai multe meciuri disputate atât în campionat cât și în toate competițiile. Pentru asta, mai are nevoie de cel puțin 20 de meciuri în Serie A și de cel puțin 30 în toate competițiile. Cu un Lazio care e SuperSurpriza ediției de campionat, eventuala reluare la 31 mai a Serie A l-ar apropia pe Ștefan Radu de aceste recorduri. Cota lui de piață a ajuns acum 4 milioane euro, în scădere cu 1,5 milioane euro.

CEI MAI VALOROȘI ROMÂNI SE VĂD LA SUPERBET.RO

Da! Campionatele Italiei (Ionuț Radu/Parma, Vlad Chiricheș / Sassuolo, Ștefan Radu / Lazio, Scoției (Ianis Hagi), Olandei (Răzvan Marin / Ajax, Tudor Băluță / Den Haag) și S.U.A (Mitriță / New York City) fac parte din oferta de streaming a Superbet.ro și pot fi văzute integral pe site și direct din aplicația de pariuri sportive instalată și folosită de peste 1.000.000 de pariori.  Instalează și tu gratuit cea mai completă aplicație de pariuri sportive din România!

CAMPIONATUL ROMÂNIEI TRIMITE 3 JUCĂTORI ÎN TOP!

Chiar dacă au pierdut 500.000 euro (Dennis Man), 600.000 euro (Florinel Coman) și un milion și jumătate de euro (Cicâldău), cei trei se mențin în Top 11 cei mai valoroși jucători români la 6 săptămâni de la oprirea campionatelor interne și competițiilor UEFA (Liga Campionilor și Europa League). Totuși… e greu de crezut că în perioada imediat următoare, cluburi din campionatele puternice i-ar cumpăra la valoarea lor din acest moment: Coman 5,4 milioane euro, Man 5 milioane euro, Cicâldău 4 milioane euro. Posibil ca formațiile din campionatele bogate  să-și facă un calcul cinic și să aștepte să le scadă și mai mult valoarea înainte de a intra la negocieri.

MITRIȚĂ ȘI PUȘCAȘ, DOUĂ CAZURI APROAPE IDENTICE

Mitrigol a câștigat sezonul regulat în Conferința de Est din MLS, dar a fost eliminat în play off în chiar prima rundă. Breaking Newsul care îl impactează pe Mitriță vine de pe Coasta de Vest unde primarul din Los Angeles a declarat că toate evenimentele (muzicale, sportive și de orice altă natură) sunt interzise până la finalul anului), o decizie care afectează și fotbalul (pardon, soccerul din America). Valoarea lui în cele 6 săptămâni de izolare a scăzut de la 8 milioane euro la 6 milioane euro. Dar când a fost vândut de Universitatea Craiova, a fost vândut pe 8 milioane euro, deși era evaluat la 2.5 milioane. Pușcaș e la Reading în Championship. După 37 de etape ocupă locul 14, cu șanse aproape nule de accedere în barajul pentru promovare. Dar e golgheterul echipei, cu 9 goluri și o pasă de gol. A fost cumpărat cu 8 milioane de euro (când era evaluat la 3.8), dar acum valoarea lui e undeva la 4.8 milioane euro, în scădere de la 6 milioane înainte de suspendarea competițiilor în care joacă.

Joacă mereu informat și responsabil la Superbet.ro doar dacă ai peste 18 ani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media