(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Foto ”Tricolorul” care s-a accidentat cu mai puțin de două luni înainte de EURO 2024
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Produsele ASUS sunt acum disponibile pentru utilizatorii din România direct din site-ul global

24.10.2021, 12:00

Începând cu luna octombrie, utilizatorii ASUS din România pot cumpăra produsele companiei direct din site-ul global - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro, unde au la dispoziție informații complete pentru produsele și tehnologiile ASUS și pot beneficia de asistență și consultanță dedicată pentru alegerea produsului dorit. Evenimentul este marcat de o perioadă de promoții la notebook-uri și telefoane mobile, iar suplimentar cei care își creează un cont pe site primesc vouchere valorile și sunt înscriși la tragerea la sorți unde au șansa să câștige un laptop performant Zenbook Duo 14 UX482.

Asus_imagine principala
Advertorial ASUS
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

“Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri.

Prin noul site vom putea comunica mai eficient, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale.

Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg.”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Decizia de integrare a eShop-ului oficial ASUS în site-ul global în luna octombrie a venit în mod natural, în urma feedback-ului primit de la clienții din România, care acum au la dispoziție o opțiune unitară, simplificată de a se informa despre toate produse ASUS disponibile pe plan local.


Alegerea rapidă a produselor dorit prin consultarea detaliilor tehnice, prin informarea asupra funcțiilor acestora și prin compararea configurațiilor care pot fi imediat comandate sau rezervate în avans din interfața site-ului se face foarte ușor datorită noii soluții integrate pusă la dispoziție clienților ASUS.

Platforma web dedicată eShop ASUS România a debutat inițiat în primăvara anului 2020 și evoluează firesc prin integrarea în site-ul global ASUS, care oferă un contact direct și un răspuns foarte rapid la nevoile și preferințele clienților locali.

Integrarea vine cu promoții și concursuri

Lansarea noului magazin local ASUS România este marcată de o serie de promoții la notebook-uri și telefoane mobile. Suplimentar, utilizatorii înregistrați pot beneficia de o reducere de 100 RON prin folosirea codului ASUS100.

Codul poate fi folosit în perioada 20 – 31 octombrie pe site-ul ASUS - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro – pentru orice comandă de minim 1.000 RON care nu conține produse deja aflate la reducere.

Concursul îți poate aduce un laptop Zenbook Duo 14 UX482

Promoțiilor și cupoanelor li se alături și un concurs care oferă șansa clienților existenți și celor care îți creează un cont în perioada 20 – 26 octombrie să câștige laptopul viitorului, un superb Zenbook Duo 14 UX482. Înscrierea în tombola cu tragere la sorți se face automat.

Premiul concursului, laptopul ASUS Zenbook Duo 14 UX482 iese în evidență prin cele două afișaje validate Pantone cu rama îngustă NanoEdge și raport ecran-carcasă de 93%. Afișajul secundar ScreenPad plus este un ecran tactil înclinat la un unghi ergonomic de 7 grade, lucru care permitea realizarea intuitiva de fluxuri de lucru foarte productive.

Performanțele de top oferite de Zenbook Dup 14 UX482 sunt posibile datorită procesorul Intel Core din generația a 11-a, ajutat de chip-ul grafic integrat Iris Xe, ambele răcite de sistemul inteligent AAS Plus cu ventilatoare duale optimizate în așa fel încât să aduc un flux de aer mai mare cu 49% în zona componentelor.

Tragerea la sorți va desemna câștigătorul care din momentul în care va fi contactat de reprezentanții ASUS va avea la dispoziție 10 zile calendaristice pentru a furniza detaliile necesare pentru a putea primi premiul. În situația în care câștigătorul nu poate fi confirmat va avea loc o nouă tragere la sorți din rândul participanților rămași.

Pentru detalii și informații suplimentare te invităm să vizitezi pagina de promoții ASUS.

Etichete: advertorial asus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
Mititelu jr. a explicat cum a ajuns în comă. ”Dacă mai întârziau câteva minute nu mai aveau ce face”
mititelu
Recomandările redacției
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Foto ”Tricolorul” care s-a accidentat cu mai puțin de două luni înainte de EURO 2024

Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Fugitive FETO member Hakan Sukur in San Francisco
Foto Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea din interior vă poate afecta emoțional
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Lovitură grea pentru Universitatea Craiova! Un titular, OUT pentru restul sezonului
craiova

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media