Football Logos, Krakow, Poland - 15 Dec 2021
Surprinzător! Barcelona vrea să aducă un jucător cu doar 252 de minute jucate în acest sezon
4
Jude Bellingham poate scrie istorie la Real Madrid! La ce capitole îi este net superior lui David Beckham
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Real sau Barcelona? Prinde SuperCote la El Clasico 250!

articol scris de Digi Sport
15.10.2022, 17:00

Duminică, de la ora 17:15, Santiago Bernabeu va fi cel mai fierbinte loc din fotbalul mondial. Real Madrid joacă împotriva Barcelonei în episodul 250 din El Clasico, luând în calcul întâlnirile oficiale. „Galacticii” și-au învins de 100 de ori marea rivală, care și-a trecut în cont 97 de victorii, 52 de derby-uri încheindu-se la egalitate.

221014_Real_Barcelona_DigiSport_Blog-1060x636
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

El Clasico 250 este transmis LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești SuperCote, SuperPariuri și Pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru Real – Barcelona și alege-ți favorita!

Moral diferit pentru cele două rivale

Etapa primului El Clasico al sezonului le găsește pe Real și Barcelona la egalitate de puncte, pe primele două locuri din La Liga. Fără înfrângere în primele 8 runde, cele două rivale au câte 7 victorii și o remiză până acum, dar catalanii sunt lideri, datorită golaverajului. Echipa lui Xavi are cel mai bun atac din campionat, cu 20 de goluri, unul în plus față de „galactici”. Defensiva a fost însă cea care a impresionat cel mai mult. Trupa „blaugrana” a încasat doar un singur gol în 8 meciuri, față de cele 7 primite de madrileni.

Parcursul excelent din competiția internă nu a fost însă la fel de bun pentru Barcelona în Liga Campionilor. Miercuri, catalanii au reușit să obțină in extremis o remiză cu Inter, pe Camp Nou. A fost un meci în care gazdele au avut 1-0, au fost conduse cu 2-1 și 3-2, reușind să marcheze golul de 3-3 în al doilea minut al prelungirilor, prin Lewandowski. Cu un singur punct obținut în „dubla” cu italienii, situația Barcelonei în grupa C s-a complicat. Bayern este deja calificată în optimile de finală, iar Inter ocupă poziția a doua, având trei puncte peste trupa lui Xavi, cu două runde rămase de disputat.

De cealaltă parte, Real Madrid are un parcurs invincibil nu doar în La Liga, ci și în Europa. Marți, echipa lui Ancelotti a obținut o remiză 1-1, tot în prelungiri, cu Șahtior Donețk, însă punctul obținut i-a asigurat calificarea în optimile Ligii Campionilor. Cu moralul la cote ridicate, „galacticii” au de luat și o revanșă în fața Barcelonei. Ultimul meci oficial între cele două rivale, disputat tot pe Santiago Bernabeu, a fost câștigat cu 4-0 de catalani. Înaintea acestui sezon, într-un amical disputat în Las Vegas, echipa lui Xavi s-a impus cu 1-0.


Pentru o nouă victorie în El Clasico, Barcelona are cotă 3.00 la Superbet, în timp ce madrilenii au primit cotă 2.30. Toate meciurile din La Liga beneficiază de SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

SuperAtacanții din El Clasico 250

În ultimele 5 întâlniri oficiale între Real și Barcelona s-au înscris de fiecare dată cel puțin 3 goluri, iar în 4 dintre acestea, ambele echipe au marcat. El Clasico 250 va fi și un duel între doi dintre cei mai buni atacanți din lume, Benzema și Lewandowski.

Francezul nu a avut un început de sezon strălucit, absentând și 3 etape din cauza accidentărilor. Doar 3 goluri a marcat vârful din Hexagon în actuala ediție din La Liga. Benzema este însă complet refăcut și a fost integralist marți, în meciul cu Șahtior. Barcelona este echipa împotriva căreia a jucat de cele mai multe ori al doilea marcator din istoria Realului. În cele 41 de întâlniri cu rivalii din Catalonia, Benzema a marcat de 11 ori și are cotă 1.95 să înscrie din nou în poarta Barcelonei. Golgheterul „galacticilor” în acest sezon, Vinicius, a primit cotă 2.50.

Catalanii își pun toate speranțele în forma lui Lewandowski, golgheterul la zi al campionatului, cu 9 goluri în 8 etape. Miercuri, „dubla” sa a ajutat Barcelona să obțină remiza cu Inter. Polonezul are cotă 2.05 să marcheze în El Clasico, în timp ce Dembele, și el autor al unui gol împotriva Interului, a primit cotă 4.75.

Misiunea oaspeților ar putea fi simplificată de o absență importantă în tabăra Realului. Portarul Courtois nu s-a refăcut după accidentare și are șanse minime să joace duminică. De altfel, belgianul a lipsit în ultimele 4 meciuri ale „galacticilor”, locul său fiind luat de ucraineanul Lunin.

În schimb, Barcelona se poate baza din nou pe o piesă importantă din apărare. Accidentat în urmă cu trei săptămâni, Jules Kounde este recuperat complet și va fi pe teren duminică.

El Clasico 250 se joacă și în SuperSocial, unde fanii fotbalului spaniol se întrec în pronosticuri pentru SuperDerby-ul de pe Bernabeu. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: real madrid , barcelona , la liga , el clasico , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Răsturnare de situație! Gigi Becali a primit oferta pentru Florinel Coman și a dat răspunsul instant
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”A făcut mai mult rău fotbalului”. Hagi, atacat dur, din cauza jucătorilor de la Farul care au ”eșuat” în străinătate
hagi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media