superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

(P) Revine și primul eșalon românesc, dar cu multe schimbări. Află care sunt cele mai importante și joacă la Superbet în cunoștință de cauză!

11.06.2020, 16:42

de Gigi Stancu, Superbet

5Schimbări_Intrerupere_Reluare_Digisport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

România trebuie să fie în rândul lumii, iar pentru asta nu poate sări peste fotbal. Prudența e necesară, dar dacă toată planeta a început să plimbe mingea, atunci spunem și noi cu tărie: Start Joc! CS U Craiova – FC Botoșani redeschide însă un campionat cu multe lucruri diferite față de ce am lăsat în spate la începutul lui martie. E bine să le aflăm, pentru ca hazardul să dispară, iar riscul să joace un rol cât mai mic posibil pe biletele pariorilor. Iată ce ar trebui să știi despre modul în care se va juca fotbal de prim nivel în România, începând de vineri, 12 iunie!

Deschide cont online la Superbet sau descarcă aplicația de mobil și pariază din nou pe campionatul cel mai apropiat de sufletul nostru!

  1. Fără spectatori, momente de reculegere și fond sonor pe stadioane

În primul rând, regulile de desfășurare a partidelor trebuie foarte bine înțelese, astfel încât să nu existe discuții. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a cerut autorităților să permită spectatori pe 10% din capacitatea stadionului, dar nu a primit aprobare, iar meciurile se vor disputa cu porțile închise, cel puțin deocamdată. Pentru a nu părea jocuri amicale, oficialii au permis cluburilor organizatoare, după modelul adoptat deja în Germania, asigurarea unui fond sonor, reprezentând cântecele galeriei gazdă, îndemnuri și încurajări. Nu la o intensitate prea mare însă, pentru a nu perturba transmisiunile TV sau indicațiile venite dinspre băncile tehnice.

Nu în ultimul rând, înaintea fiecărui joc se va ține un moment de reculegere în memoria persoanelor decedate din cauza Covid-19. La vestiare, în zona băncilor de rezerve și pe locurile de la masa presei, tot pentru perioada imediat următoare, se va menține obligativitatea purtării măștii de protecție. Igienizarea vestiarelor, săpunurile și gelurile antibacteriene amplasate peste tot unde e posibil și alte lucruri din această zonă sunt deja în reflex!

  1. Astra Giurgiu nu a primit licența pentru cupele europene

Un aspect foarte important în lupta pentru titlu și în modul în care își vor gândi pariorii biletele este cazul Astrei. Giurgiuvenii n-au primit licența pentru a juca în sezonul următor în cupele europene și pentru ei urmează 8 amicale în acest play-off. Dezamăgire mare pentru jucători și antrenori, care sperau chiar la titlu, din moment ce îi despărțeau doar 6 puncte de liderul CFR Cluj. Astfel, atenție mare la meciurile Astrei, o echipă bună, dar aparent demotivată și capabilă de orice.

  1. Cristiano Bergodi a mărit miza! De la Voluntari la Craiova!

Lupta pentru evitarea retrogradării consumă mai mult decât lupta la titlu, iar Cristiano Bergodi a luat atitudine. Deși a încercat din răsputeri, șansele s-o salveze pe FC Voluntari au rămas mici și n-a evadat nici măcar o etapă de pe locurile fierbinți. S-a ivit însă o oportunitate nesperată, Craiova dorind să atace titlul cu un alt antrenor decât Cornel Papură. A spus da imediat și în nici 3 ore, cu stop pentru alimentare, a ajuns în Bănie. Îl veți vedea pe bancă la meciul cu FC Botoșani și să nu fiți surprinși! Rămâne să vedem dacă italianul a reușit să organizeze jocul defensiv al Craiovei, principalul motiv pentru care a fost adus. În orice caz, la orizont nu se mai văd norii negri ai retrogradării, ci Europa. CS U Craiova este a 8-a echipă din România pe care o antrenează Cristiano Bergodi, după FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, Steaua, Târgu-Mureș și Voluntari.

Superbet marchează restartul fotbalului românesc cu o ploaie de Pariuri Speciale, pe care te invităm să le încerci online!

  1. Edi Iordănescu a dezertat de la Gaz Metan Mediaș

Un alt antrenor care n-a rezistat tentațiilor din pandemie este Edi Iordănescu. Izolarea a fost grea la Mediaș, iar planurile celor implicați au fost diferite. Dacă antrenorul simțea că poate ataca Europa și a cerut ceva întăriri pentru un play-off de senzație, conducerea clubului s-a mulțumit cu mai puțin și a refuzat orice investiție, văzându-se cu sacii în căruță și în imposibilitatea de a cădea mai jos de locul 6. Atitutine incompatibilă cu ambițiile unui Iordănescu, care a plecat. Dacă a făcut bine sau nu, rămâne de văzut. Cert este că Mediașul va ataca play-off-ul cu ce a avut în martie, minus un antrenor de talie.

  1. A plecat Harlem Gnohere de la FCSB

“Bizonul” a fost vioara întâi mult timp pentru FCSB, roș-albaștrii trăind la un moment dat doar din golurile lui. Undeva s-a rupt însă lanțul de iubire dintre francez și conducerea tehnică a echipei, iar Gnohere a devenit tot mai irelevant pentru antrenori. Mereu cu câteva kilograme în plus și de doar 5 ori titular în acest sezon, Harlem și FCSB și-au strâns mâinile chiar înainte de deblocarea sezonului. Plecarea atacantului în vârstă de 32 de ani e totuși riscantă pentru club, care nu are prea mulți atacanți veritabili în lot, dar contractul e desfăcut și Gnohere e în Franța. E cea mai răsunătoare mutare efectuată la nivelul jucătorilor.

Intră pe site sau pe aplicația de mobil ale Superbet și consultă secțiunea de știri, înainte de plasarea biletelor tale! Îți oferim statistici și informații relevante, pentru ca tu să pariezi mereu SuperInformat!

Etichete: advertorial , superbet , se reia sezonul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul

Țările care vor avea câte CINCI echipe în UEFA Champions League! Una dintre ele poate trimite 10 formații în cupele europene
Das Logo der UEFA Champions League mit dem Spielball. Fussball UEFA Champions League, Achtelfinale Rueckspiel: Real Madr
Exclusiv Marcel Răducanu nu vede cu ochi buni transferul lui Florinel Coman: ”Acolo te duci când ai 34-35 de ani!”
marcel-raducanu-steaua
Jucătorul Realului s-a ținut de promisiune! Ce a făcut alături de soția sa, după calificarea contra lui Man. City
mina-bonino

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media