superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
bergodi
Oficial Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Spaniolul lui Dinamo sau spaniolul Sibiului? Continuă căderea “câinilor” sau se revitalizează clubul! Tu ce pariezi la meciul de azi?

24.08.2020, 15:00

Dinamo a fost pe buzele tuturor în finalul stagiunii trecute, când pandemia a făcut din trupa alb-roșie victima preferată. Cu mult prea multe meciuri amânate și imposibil de reprogramat în timp regulamentar, “câinii” au fost cu un pas în liga secundă și își puseseră deja ceasurile să sune la alte ore. Au fost salvați însă de mărirea numărului de echipe din prima ligă și Dinamo s-a trezit din comă. Dacă a meritat sau nu, se va vedea în stagiunea 2020-2021, una în care trupa din Ștefan cel Mare a intrat pe mâna unui acționar spaniol! Primul test e azi, cu Hermannstadt.

200824_Restart_Dinamo_Agonie_Hermannstadt_Digisport
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Deschide cont online la Superbet și pariază pe partidele din prima divizie românească. În sezonul regulat precedent, Dinamo a avut cele mai multe meciuri de TG 3+.

Achim, singurul transfer notabil

Noul sezon a venit la Dinamo cu multe speranțe și multe promisiuni. Spaniolul Pablo Cortacero e văzut ca un nou Mesia și cam toată lumea salută ieșirea clubului din era Negoiță. De aici până la lucruri concrete e însă cale foarte lungă. Deși nimeni nu mai are răbdare în Ștefan cel Mare, Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar sunt nevoiți să se descurce cam cu același lot care era să retrogradeze anul trecut plus Vlad Achim, adus gratis de la Viitorul. Asta cel puțin deocamdată, pentru că se anticipează o infuzie de fotbaliști valoroși, majoritatea cu pedigree iberic. Până atunci, Neicuțescu, Sin și Sorescu rămân idolii tribunelor.

Spaniolii se pregătesc să-l schimbe pe Mulțescu cu Contra

Una dintre cele mai la îndemână modificări posibile, pentru orice patron de club, este cea a antrenorului. Deși Gigi Mulțescu va sta pe bancă la jocul cu Hermannstadt, de noile infuzii se pare că va beneficia Cosmin Contra. Acesta negociază cu spaniolii preluarea echipei și tot ce pot face Mulțescu și Țălnar e să-și ia la revedere cu o victorie. Gest ciudat al spaniolilor, dar pe undeva de înțeles, aceștia dorind să vină la Dinamo cu propria echipă, de la bun început. Cosmin Contra a mai antrenat-o pe Dinamo între februarie și septembrie 2017, perioadă în care a câștigat sub media de două puncte pe meci. De la Dinamo a plecat pentru a fi selecționerul României, dar a rămas liber, după ce a ratat calificarea la Euro 2020.

Vino în agențiile Superbet, creează un bilet cu minimum 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de pariul Șansă!

Sibienii au avut o campanie de transferuri fulminantă


Plomba spaniolă a funcționat la Sibiu mai bine decât se așteptau mulți. Hermannstadt a jucat foarte bine în play-out și a încheiat sub Viitorul, fără probleme cu retrogradarea, desi mulți o vedeau printre principalele candidate. Asta le-a dat curaj ardelenilor, care merg în continuare pe mâna lui Ruben Albes. Acesta i-a adus la echipă pe Claudiu Belu, Adrian Scarlatache, Luca Florică, Fabio Fortes și Edson Pires. Sibienii nu mai vor să aibă însă emoțiile de anul trecut, iar spaniolul lui Hermannstadt va face tot posibilul să compromită debutul în România al spaniolului lui Dinamo.

Descarcă aplicația Superbet, intră în categoria Prieteni și încearcă SuperSocial, cea mai tare platformă pe care se pot întâlni pariorii din România!

Dinamo – Hermanstadt, amânat de două ori în pandemie

Cele două echipe și-au împărțit frățește victoriile, în sezonul regulat. Ambele partide s-au jucat în 2019, Dinamo câștigând turul cu 3-0, iar Hermannstadt câștigând returul cu 4-2. În play-out a fost însă o adevărată telenovelă între cele două combatante, ambele partide fiind amânate și apoi anulate, din cauza cazurilor de Covid-19 de la Dinamo. Astfel, Dinamo și Hermannstadt se întâlnesc pentru prima dată în 2020, abia la finalul lunii a opta, în conjuncturi cu totul deosebite față de ce se întâmpla în 2019, când Neagoe și Dusan Uhrin antrenau cele două echipe. Astfel, meci foarte frumos în Ștefan cel Mare, de urmărit și de pariat la Superbet!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: antrenor dinamo , meciuri liga 1 , cote liga 1 , dinamo hermannstadt , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
E OUT de la Tottenham din sezonul viitor
Tottenham Hotspur First Team Training and Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Jan 2024
Recomandările redacției
bergodi
Oficial Cristiano Bergodi, OUT de la Rapid!

Exclusiv Membrul "Generației de Aur" care nu-și poate explica situația în care a ajuns Rapidul
romania-columbia
News Alert Gata! Divorțul dintre Rapid și Bergodi este sigur! ”Despărțirea se produce amiabil”
cristiano-bergodi-digisport
Prima reacție a lui Cole Palmer, după ce l-a egalat pe Erling Haaland în topul golgheterilor din Premier League
Chelsea v Everton, Premier League - 15 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media