240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Staruri în căutarea aurului! Cine-l oprește pe Djokovic? Cine va câștiga în premieră la feminin?

23.07.2021, 16:18

Competiția de Tenis din Japonia începe pe Superbet sâmbătă dimineață, iar ediția din acest an respectă modelul de la tureele de Grand Slam: Novak Djokovic e marele favorit și principalul om de bătut pe cimentul asiatic, iar la feminin mai multe jucătoare de top au șansa de a intra în istorie, printre ele Barty, Sabalenka sau Osaka, primele trei favorite! Ne așteaptă o săptămână specială, cu starurile din ATP și WTA dând totul sub steagurile țărilor lor, dar și o competiție care, în mod tradițional, oferă surprize.

210722_Tennis_at_the_Olympics_DigiSport
  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Nu ai cont pe Superbet? Creează unul acum și intră în joc alături de favoriții din lumea tenisului!

Novak Djokovic joacă într-o ligă proprie

Câștigător la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon de o manieră impresionantă, sârbul Novak Djokovic traversează un an 2021 istoric, în care-și propune ceea ce nu a mai reușit nimeni în istoria modernă a tenisului mondial: Golden Slam-ul și titlul în Japonia! Fără marii rivali Nadal și Federer, Nole se va bate, din nou, cu vârfurile generației tinere, iar tragerea la sorți l-a trimis pe partea de tablou pe care favoriții se numesc Andrey Rublev (Rusia - potențial adversar în sferturi), Alexander Zverev (Germania) și Hubert Hurkacz (Polonia), ultimii doi având cele mai mari șanse să-i fie adversari în semifinale.

La cotitură stau, ca de obicei, grecul Stefanos Tsitsipas, finalistul de la Roland Garros, și rusul Daniil Medvedev, favoritul doi la câștigarea competiției nipone. Dacă vor respecta calculele hârtiei și vor câștiga sferturile de tablou cu Diego Schwartzman, respectiv Pablo Carreno-Busta, cei doi ar trebui să se întâlnească în a doua semifinală.


Poarta e deschisă la feminin

Pe tabloul feminin, lucrurile sunt ceva mai complicate, pentru că 2021 a demonstrat că niciuna dintre jucătoare nu se poate transforma în mod constant în forța dominantă a circuitului WTA. Vedetele sunt aceleași - Barty, Sabalenka, Osaka și Pliskova -, dar victoria cehoaicei Krejcikova la Roland Garros a arătat că nimic nu e sigur în lumea Sportului Alb.

Campioană la wimbledon, Ashleigh Barty are "programat" un sfert de finală contra Barborei Krejcikova, iar sorții le-au adus în partea superioară a tabloului pe Aryna Sabalenka și Garbine Muguruza, jucătoarele cele mai bine cotate la accederea în semifinale. În partea inferioară, cehoaica Pliskova, finalistă la Wimbledon, și-ar putea da întâlnire cu Elina Svitolina, iar Iga Swiatek - Naomi Osaka ar trebui să fie ultimul sfert de finală. În ciuda absențelor de marcă, tabloul arată foarte bine, iar lupta pentru medalii se anunță de pe acum cât se poate de palpitantă.

Andy Murray e cel mai titrat!

După ce Serena Williams și Rafael Nadal au pus "pas" întrecerii din capitala Japoniei, o statistică interesantă a început să-l aibă în prim-plan pe britanicul Andy Murray. Aflat acum în afara top 100 ATP și trimis de destin să-l înfrunte pe talentatul canadian Felix Auger-Aliassime în prima rundă, Murray e singurul jucător prezent pe tabloul de simplu care se poate lăuda că a cucerit laurii. A făcut-o atât în 2012, la Londra, cât și în 2016, la Rio de Janeiro. Departe de performanțele sale, Novak Djokovic punctează prin bronzul obținut în 2008, la Beijing, iar japonezul Kei Nishikori prin aceeași distincție obținută la Rio!

Fără Monica Puig, campioana-surpriză de acum cinci ani, și surorile Williams, pe tabloul feminin nu vom regăsi nicio deținătoare a medaliei supreme, iar singura căreia i-a cântat imnul la festivitatea de premiere a fost cehoaica Petra Kvitova, câștigătoare a bronzului în 2016.

Buzărnescu, Olaru și Niculescu sunt speranțele României!

Dacă în mod tradițional prezența românească era una consistentă la competiția de Tenis, lucrurile s-au schimbat în 2021, an în care delegația noastră e formată din doar trei jucătoare. Pe tabloul de simplu a intrat Mihaela Buzărnescu, cea care o va întâlni în primul tur pe americanca Alison Riske. În cazul unui succes dublat de o victorie în fața câștigătoarei dintre Bertens și Vondrousova, "Miki" ar putea da în runda a treia chiar peste Naomi Osaka, marea favorită a gazdelor.

În competiția de dublu feminin, perechea Raluca Olaru/Monica Niculescu a prins tabloul în ultimul moment, iar meciul de debut va fi unul dificil, contra surorilor Chan, Chang-Yun și Latisha, două "experte" ale jocului la dublu.

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit

Jenna Jameson, fost star de filme pentru adulți, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
Screenshot 2024-04-16 at 21.24.53
Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Recomandările redacției
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

Foto Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
Galeria lui Bayern, la meciul cu Arsenal, 17 aprilie 2024 / Foto: Profimedia
Avem tabloul complet al semifinalelor UEFA Champions League! Când se joacă meciurile și premiile puse în joc
profimedia-0346362159
Planul prin care Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City la ”loteria penalty-urilor”
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media