240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
FOTBAL: FC FARUL CONSTANtA - FC RAPID 1923 BUCUREȘTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (24.04.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 3-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Marinarii” marchează două goluri în două minute
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
Play-off

(P) Supercomparație! Campionatul nostru vs Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța

22.11.2019, 18:06

Preliminariile Euro 2020 s-au încheiat. Weekend-urile vor aparține de acum înainte campionatelor! SuperBucurie pentru pariorii români care vor avea de ales dintre mai multe meciuri zilnic, pentru care Superbet oferă la SuperCota și SuperExtra cote cu marjă zero (profit 100% pentru jucători), pariuri speciale, streaming și în acest articol o comparație care ne arată unde e prima divizie de la noi în comparație cu elita fotbalului european. Deschide cont la Superbet și pariază pe cele mai tari campionate!

191122_romania_vs_europa
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

CELE MAI PUȚINE ECHIPE, DAR NU CELE MAI PUȚINE ETAPE

Cele mai puține echipe (14) sunt în campionatul nostru. Premier League, La Liga, Serie A și Ligue 1 au câte 20 de echipe, Bundesliga are 18. Dar deși avem cea mai redusă primă ligă, nu jucăm și cele mai puține etape: nemții joacă 34 de etape, noi 36, englezii, spaniolii, italienii și francezii au 38 de etape într-un sezon de primă ligă. Vezi acum SuperCotele pe cele mai tari meciuri din etapa de weekend!

VALOAREA CONFORMĂ CU LOCUL ÎN TOPUL EUROPEAN

Locul 30 pentru campionatul nostru în clasamentul UEFA, locurile 1-5 în următoarea ordine pentru celelalte campionate care sunt SuperPreferate de pariori: Spania, Anglia, Germania, Italia și Franța. Cota de piață a campionatului nostru e cifrată acum la 211 milioane Euro. Cel mai valoros campionat rămâne campionatul Angliei. Loturile echipelor din Premier League au o valoare cumulată de 9,32 Miliarde Euro! Urmează Spania (6,18 Miliarde Euro), Italia (5,31 Miliarde Euro), Germania (4,71 Miliarde Euro) și Franța (3,59 Miliarde Euro). Instalează gratuit cea mai folosită aplicație de pariuri sportive din România, aplicația Superbet și vezi în direct meciurile din Italia și Germania!


VEZI CE CAMPIONAT ESTE LIGA GAZDELOR!

După cum se poate observa pe grafic, gazdele sunt redutabile în Franța, unde în jumătate dintre meciurile jucate până acum în acest sezon, pariori au câștigat bani mizând pe 1 (victorie echipă gazdă). Media campionatului nostru (44% victorii gazde) e peste cea din Italia și Germania, ambele campionate cu 43% meciuri de 1.

CINE SUNT CAMPIONII EGALURILOR

Românii! 31% meciuri de X la noi în prima divizie. În campionatele SuperPuternice, cele mai mari procente în ceea ce privește egalurile sunt în cele trecute în dreptul Premier League și La Liga, ambele cu 27% partide încheiate la egalitate.

SUPERSURPRIZĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE VICTORIILE OASPEȚILOR!

Tocmai campionatul de top în care sunt cei mai mulți români este cel în care victoriile oaspeților sunt cele mai multe. După 13 etape jucate în acest sezon în Serie A, procentajul meciurilor în care s-au câștigat bani din pariul 2 (victorie echipă oaspete) e de 35%. La noi în campionat, oaspeții sunt mai timizi. Numai 25%. Totuși, suntem peste Anglia și Franța, unde oaspeții au câștigat doar 24% dintre meciurile jucate până acum în actuala stagiune.

CEL MAI SUPEROFENSIV CAMPIONAT

Jucătorii Superbet sunt norocoși. Îl pot vedea în direct pe aplicația de pariuri sportive, atunci când nu se află aproape de televizor să-l vadă la DigiSport. Vorbim de Bundesliga, unde media de goluri pe meci este 3.22. Pe locul secund e Serie A, un alt SuperCampionat transmis integral pe site-ul și aplicația Superbet. Cele două campionate ocupă primele două poziții și în topul marcatorilor. Lewandowski are 16 goluri, Immobile, 14. La noi în campionat, media de goluri pe meci este 2.68, iar golgheterul la zi Gabi Iancu a marcat 8 goluri.

CEL MAI DUR CAMPIONAT

Și aici, surpriză. Cartonașele galbene cele mai multe s-au acordat până acum în Spania în sezonul 2019-2020: 660 de „galbene”! La noi arbitrii au scos de 571 de ori galbenul! Echipa cu cea mai mare medie de cartonașe galbene pe meci e Getafe (3.46), urmată de bologna (3.33). Pe „podium” se clasează și cea mai avertizată echipă din România, Craiova (3.25 galbene / meci).

CONDUCEM LA MECIURILE DE 3+

12 dintre cele 16 meciuri jucate de Viitorul au fost meciuri în care s-au marcat cel puțin 3 goluri. Peste cele 10 meciuri de 3+ bifate de Liverpool și Manchester City în Anglia, Bayern Munchen și Werder Bremen în Germania.

SUNTEM PRIMII ȘI LA MECIURILE 0-2

Sepsi și Reims sunt echipele cu cele mai multe meciuri în care nu s-a înscris, ori s-au marcat maxim două goluri. Fiecare dintre cele două echipe a bifat câte 12 asemenea meciuri. Singura diferență dintre cele două echipe este dată de faptul că Sepsi a jucat 16 meciuri în campionat, Reims 12. Imediat după ele se clasează Atletico Madrid și Athletic Bilbao cu câte 11 meciuri 0-2.

CINE E PRIMA LA POSESIE E ȘI PRIMA LA CORNERE

Vorbim de trupa antrenată (încă) de Pep Guardiola, Manchester City, care conduce și la capitolul posesie (65,58% medie) și la numărul de cornere obținute pe meci (9.17). Din campionatul nostru, FCSB e echipa cu cea mai bună posesie (58,47%), iar CFR Cluj e echipa care obține în medie cele mai multe cornere pe meci 5,44.

URMEAZĂ UN SUPERWEEKEND AL ANTRENORILOR

Mourinho revine în luptă. The Special One se întoarce la Londra, și o preia pe Tottenham pe care trebuie s-o readucă în top 4 din clasament, Ancelotti se întoarce la Milano ca adversar al echipei care l-a făcut SuperJucător și mai apoi SuperAntrenor. În România, Pițurcă își revede un fost colaborator, care îi este și rudă, Neagoe. Aceste meciuri și toate celelalte partide de SuperInteres au cea mai tentantă ofertă la Superbet, pe site și aplicație.

Pariază informat și responsabil la Superbet și vezi meciurile de fotbal la DigiSport!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Recomandările redacției
FOTBAL: FC FARUL CONSTANtA - FC RAPID 1923 BUCUREȘTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (24.04.2024)
Live Video&Text Farul Constanța - Rapid 3-1, ACUM pe Digi Sport 1. ”Marinarii” marchează două goluri în două minute

Gigi Becali l-a iertat! Ce jucător apare în primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Sepsi
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Anunțul lui Pep Guardiola despre Erling Haaland
Erling Haaland of Manchester City during the friendly match for the benefit of the ALS between FC Barcelona and Manchester City played at Spotify Camp Nou Stadium on August 24, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Sergio Ruiz / PRESSIN)
Video Cum a fost surprins Dan Șucu, după golul marcat de Louis Munteanu împotriva Rapidului

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media