240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Supercreșteri valorice în 2019: top mondial vs top fotbaliști români

09.01.2020, 16:09

SuperCampionatele îți cresc valoarea chiar și în anii în care nu câștigi trofee alături de echipa de club. Toți jucătorii din Topul 10 Mondial în ceea ce privește creșterea valorică pe parcursul anului trecut evoluează în primele 4 campionate ale Europei (Anglia, Spania, Italia și Germania). Lider e Joao Felix, transferat în La Liga de către Atletico Madrid de la Benfica Lisabona vara trecută. Regula se menține și în cazul românului care pe parcursul lui 2019 a crescut cel mai mult ca valoare de piață: Ionuț Radu. Căpitanul României U21 la SuperEuropeanul din vara trecută a prins 470 de zile fără să fie rezervă la Genoa în Serie A, un campionat transmis în direct pe site-ul și aplicația de pariuri Superbet, cea mai utilizată din România!

advertorial
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Deschide cont și prinde în fiecare zi SuperCotele pentru cele mai tari evenimente sportive!

Revenind la Joao Felix, portughezul a crescut de 11 ori mai mult decât Ionuț Radu, fiind evaluat cu 88.000.000 Euro în plus față de ianuarie 2019! Momentan, vârsta își spune cuvântul. La 20 de ani, el are doar 15 meciuri jucate pentru Atletico și numai 2 goluri marcate. Poate va reuși diseară să facă diferența în Semifinala SuperCupei Spaniei contra Barcelonei care va avea în avanposturi linia ofensivă GSM: Griezmann, Suarez, Messi (cel mai bun marcator din istoria acestei competiții care în 2020 e în premieră organizată în sistem Final Four). Cota oferită de Superbet pentru un gol marcat de Joao Felix diseară e 3.75!

Vezi toată SuperOferta pentru Atletico Madrid-Barcelona.

Topul Mondial e completat de doi jucători de la câștigătoarea Ligii Campionilor, Liverpool. Mane și Alexander-Arnold au avut un 2019 aproape perfect: au mai câștigat și SuperCupa Europei și Mondialul cluburilor și au încheiat pe primul loc în Premier League cu un avans de 13 puncte în fața lui Leicester (cu Manchester City pe 3!). Mane tocmai a fost desemnat Cel mai bun jucător african din 2019, devansându-l pe coechipierul său Mo Salah. Din topul mondial prezentat în infografic, Mane e și cel mai experimentat jucător: senegalezul are 27 de ani. Pentru el, urmează meciul cu Spurs, o partidă în care Cormoranii se reîntâlnesc cu adversara pe care au învins-o în Finala Ligii Campionilor!


Prinde cotele mărite pentru Tottenham-Liverpool la Superbet!

12 dintre cei 20 de jucători în competiții transmise și pe aplicația Superbet!

Dacă vrei să-i urmărești și tu pe cei mai mulți dintre acești SuperJucători, ai la îndemână și varianta de a le vedea meciurile din Cupa Angliei (Mane, Arnold / Liverpool, Sterling / City, Mount/Chelsea), Bundesliga (Sancho/Dortmund & Gnabry/Bayern) și Serie A (Martinez/Inter) pe aplicația Superbet, instalată de peste 800.000 de pariori. Din oferta de streaming fac parte și campionatele Olandei (Răzvan Marin/Ajax), S.U.A. (Mitriță/MLS), Rusiei (Nedelcearu/UFA). Ionuț Radu și Pușcaș (momentan accidentat) pot fi și ei văzuți în meciurile din campionatul italian și Cupa Angliei pe aplicația Superbet, unde pariorii români au și opțiunea Cashout! Adică, pot închide pariul și încasa banii în contul de jucător înaintea finalului meciului.

Instalează gratuit aplicația Superbet și vezi în direct SuperMeciuri!

SuperTineretul Tricolor - cea mai mare creștere!

8 dintre jucătorii care au scris istorie pentru fotbalul nostru la Euro U21 din Italia și San Marino în vara lui 2020 sunt în Top 10 creștere valorică a fotbaliștilor români anul trecut. Răzvan Marin n-a fost lăsat de Ajax să joace la turneul final dar a jucat în campania de calificare, Din păcate, el nici n-a reușit să se impună în echipa Lăncierilor. Pe hârtie, a încheiat anul mai valoros, în realitate... e greu de crezut că Ajax va lua pe el banii pe care i-a plătit: 12,5 Milioane Euro. Evoluția de la Europeanul de Tineret le-a crescut valoarea și lui Florinel „Mbappe de România” Coman, Dennis Man și Cicâldău, chiar dacă ei continuă să evolueze în campionatul României și echipele lor n-au reușit calificarea în grupele Europa League.

SuperDuel în Optimile Ligii Campionilor între jucătorii de pe podium

Da, Atletico și Liverpool deschid primăvara europeană în cea mai tare competiție inter cluburi. Un meci în care Joao Felix îi va avea ca adversari pe Mane și Alexander Arnold. Tot în Optimi sunt calificați cu echipele lor și Jadon Sancho (Dortmund), Mount (Chelsea), Gnabry (Bayern), Valverde (Real Madrid), Sterling (Man. City). Chiar dacă e penultimul în ceea ce privește creșterea valorică în topul la nivel mondial, Sterling e evaluat acum la 160 de milioane Euro, cu 40 de milioane mai mult decât în ianuarie 2019, fiind mai valoros decât oricare alt „coechipier” din acest clasament.

Doar 2 campioni între cei 20 de jucători din cele două Topuri!

În mod surprinzător, numai doi jucători au câștigat în 2019 și titlul în campionatul în care evoluează: Gnabry (Bayern) și Sterling (Manchester City). Între jucătorii români nu avem campioni în 2019. Numărul campionilor poate crește în 2020 dacă Lautaro Martinez (Inter), Valverde (Real), Răzvan Marin (Ajax), Mitriță (New York City – câștigătoarea conferinței de Est în MLS 2019, învinsă în play off) și poate Coman & Man vor reuși să devină campioni alături de echipele lor. Mane și Arnold sunt virtual campioni cu Liverpool, echipă care pare desprinsă decisiv în Premier League unde ar putea câștiga primul titlu după 30 de ani de pauză, primul în actualul format al campionatului englez.

2020 SuperAn în care valoarea poate crește amețitor!

Suntem abia la început de 2020, un an în care valoarea multor jucători va exploda, fiindcă se joacă Europeanul de fotbal, iar America de Sud răspunde cu o nouă ediție a Copei America, cele două competiții urmând să se joace în paralel între 12 iunie-12 iulie. La aceste turnee finale îi vom vedea pe Joao Felix (coechipier cu Cristiano Ronaldo în lotul campioanei europene și a deținătoarei Ligii Națiunilor, Portugalia), Jadon Sancho, Alexander-Arnold & Raheem Sterling (Anglia), Lautaro Martinez (Argentina) și Federico Valverde (Uruguay). Ne așteaptă o vară cu zile în care se joacă aproape non-stop! Zi și noapte! Un răsfăț pentru microbiști și pariori. Câți oare dintre jucătorii de acum își vor crește valoarea? Care dintre ei va ieși din acest top? Vom afla împreună în acest an în care marile meciuri se văd la TV pe Digi Sport și se pariază la Superbet!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media