240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
Play-out

(P) SuperCupa Angliei îți oferă un duel legendar: Arsenal-Liverpool! Ai biletul pregătit?

28.08.2020, 16:52

Autor: Silviu Elisei

preview-lightbox-200828_SuperCupaAngliei_Digisport
Foto: advertorial Superbet
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Weekend-ul acesta se mai adaugă încă o filă în cartea prestigioasei Community Shield (Supercupa Angliei), iar tu poți face parte dintr-un moment istoric, plasând un bilet pe favorita ta din SuperFinala de sămbătă. Wembley Stadium va fi din nou martor al unui meci legendar jucat între „gazdele” londoneze, tunarii de la Arsenal, și formația Cormoranilor din Liverpool.

Va fi un joc de milioane, și la propriu, și la figurat, iar marile vedete ale celor două cluburi vor face eforturi uriașe pentru a obține trofeul pus în joc, prima oară în anul 1908! Oferta Superbet de pariuri nu doarme niciodată, iar pentru SuperDerby-ul de mâine ai parte de cele mai bune cote pentru pariurile tale favorite. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și plasează un bilet direct de pe contul tău!

Rivalitatea continuă și la numărul de trofee!

Cetățenii de la Manchester City sunt campionii la acest capitol, având un fabulos număr de 21 de trofee Community Shield, însă poziția a doua va fie adjudecată sâmbătă seară. În cei 122 de ani de când SuperCupa Angliei a dat start-ul primului ei „sezo”, tunarii de la Arsenal și formația cea mai titrată din Liverpool n-au reușit încă să tranșeze lupta privind cine merită a doua poziție. Aflate la egalitate cu 15 cupe de fiecare echipă, această finală va decide cine merită poziția secundă a podiumului.


 

Wijnaldum are acum șansa să-și spele rușinea ratării din finala sezonului trecut și să-i aducă lui Liverpool încă un trofeu prestigios în palmares. Dacă se va ajunge la loviturile de departajare, emoțiile vor fi mai mari ca niciodată, însă experiența de joc și stăpânirea de sine vor face diferența, iar cea mai bună dintre cele două va pleca acasă în laudele fanilor și cu șampania la rece. Presiunea va fi mare pe jucători, însă ochiul format al unui parior îl poate ajuta să obțină un profit remarcabil pentru acest meci. Ce zici? Te bagi la un pariu pe o finală de proporții? Vezi aici oferta pentru SuperMeciul din acest weekend și alege-ți cel mai bun pariu pentru biletul tău!

Au trecut 14 ani de la ultimul trofeu!

Echipa antrenată de Jurgen Klopp trebuie să-și potolească setea de victorie, mai ales după ratările din ultimele sezoane. Sunt 14 ani de când Liverpool n-a mai câștigat o finală a SuperCupei Angliei, iar anul trecut ghinionul s-a ținut scai de aceștia, pierzând la limită în fața rivalilor de la Manchester City. Anul acesta, lanțul nereușitelor poate fi rupt de voința marilor vedete ale Cormoranilor, însă, spre deosebire de aceștia, Tunarii de la Arsenal au câștigat mai recent trofeul, având o ultimă reușită în urmă cu 3 sezoane, an în care i-au spulberat pe The Blues în finală. Cu toate acestea, Liverpool pleacă cu prima șansă, iar cotele uriașe pe care ți le-am pregătit te pot ajuta să-ți completezi un bilet cu o miză de neratat! Descarcă aici aplicația Superbet pentru mobil și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

2-1 pentru Liverpool în directele cu Arsenal din SuperCupa Angliei!

Acest meci e episodul 230 din istoria meciurilor directe dintre Cormorani și Tunari. Liverpool conduce cu 89 la 79 în ceea ce privește numărul de victorii, celelalte 61 de meciuri încheindu-se la egalitate (pariul X).

Istoria confruntărilor din SuperCupa Angliei numără 3 meciuri, fiecare cu detalii care fixează în hall of fame-ul afectiv al suporterilor fotbalului din țara care a inventat forma modernă a sportului rege. Liverpool a câștigat în două rânduri, în 1979 și 1989. Dalglish a închis tabela cu golul de 3-1 în finala de pe Wembley (în forma originală a Templului Fotbalului). Liverpool a câștigat atunci trofeul, din postura de campioană! 10 ani mai târziu, Dalglish era antrenorul lui Liverpool. Cu el pe bancă, Liverpool își lua revanșa în SuperCupă pentru titlul pierdut în campionat. A fost 1-0, scor stabilit încă dinaintea pauzei, prin golul marcat de Beardsley în minutul 32.

Singura victorie a lui Arsenal în SuperCupa Angliei în fața lui Liverpool a venit în 2002, când din postura de campioni, Tunarii i-au învins pe câștigătorii FA Cup (cu adevărat cea mai veche competiție oficială din istoria fotbalului modern, mai veche decât însuși campionatul Angliei!). În 2002, inspirația lui Wenger a făcut diferența. Francezul n-a mai avut răbdare să vină pauza și chiar în minutul 45 l-a trimis în teren pe Gilberto Silva în locul unui alt brazilian, Edu. O schimbare post pe post în atac. În minutul 69, Gilberto Silva a înscris unicul gol al întâlnirii, reușind să-l învingă pe eroul cormoranilor, polonezul Dudek (ambasador de brand Superbet în Polonia)

Vezi meciul din 2020, primul din SuperCupa Angliei dintre cele două echipe pe New Wembley și bucură-te de un superspectacol sportiv dublat de pariurile inspirate pe care le poți plasa la Superbet, online și în agenție!

Echipe probabile

Arsenal-(3-4-3): Leno - Saliba, Luiz, Tierney - Cedric, Willock, Xhaka, Saka - Willian, Aubameyang, Nketiah.

Liverpool-(4-3-3): Alisson - Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Jones, Wijnaldum - Salah, Brewster, Mane.

Jucători absenți

Arsenal: Chambers C, Guendouzi M, Mari P, Martinelli, Mustafi S

Liverpool: Awoniyi T, Henderson J, Kane H, Matip J, Ejaria O.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
lobont-3
Bogdan Lobonț a rămas fără cuvinte când a fost întrebat despre derby-ul cu FCSB. ”Mai este ceva de spus?”

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!
Manchester City Training Session And Press Conference
Live Video&Text Hermannstadt - Botoșani 0-0, ACUM, la DGS1. Cu o victorie, moldovenii ies din ”zona roșie”
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - AFC BOTOSANI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”
budescu rapid-farul (1)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media