(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Superduelul pariurilor! Bundesliga vs 2.Bundesliga! Vezi cine sunt cei mai buni și câștigă alături de ei

16.05.2020, 08:00

Autor: Alex Molico, Superbet

advertorial bundesliga
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Cel mai așteptat fluier de start în luna mai se va auzi pe stadioanele din Bundesliga și 2.Bundesliga unde în data de 16 mai se reia sezonul! Lupta pentru titlu, lupta pentru locurile de cupe europene, lupta pentru evitarea retrogradării, respectiv promovare vor fi trăite și de pariorii fericiți că se întoarce SuperFotbalul în oferta Superbet!

Cel mai bun operator român de pariuri sportive plusează cu noi pariuri SuperCombo, oferă Speciale pe fiecare meci (inclusive din 2. Bundesliga!), Speciale pe toată etapa, crește cotele celor mai puse pariuri live în cadrul ofertei SuperLive, streaming pe toate meciurile, iar Cash Out-ul e disponibil și pe site și din aplicație! Deschide cont la Superbet.ro și bucură-te de o experiență de pariere de top!

BUNDESLIGA A DEPĂȘIT SERIE A ÎN CLASAMENTUL UEFA!

Ajuns pe locul 3 în clasamentul coeficienților UEFA, campionatul Germaniei e nu doar valoros ci și spectaculos (media de goluri pe meci e 3.25) și se mândrește cu cea mai mare medie de specatori în tribune, meci de meci (aproximativ 41.000). Competiția se reia cu etapa 26 și cu o luptă aprigă pentru titlu.


Primele 4 clasate sunt de 10 etape pe locurile de Liga Campionilor. Bayern are 4 puncte avans, Dortmund e pe 2, Leipzig ocupă locul 3, la 5 puncte în urma bavarezilor, Gladbach e pe 4, la 6 puncte în urma campioanei.  Locul 4 e vizat și de Leverkusen, echipă care se va bate până în ultima etapă (34) pentru ultimul loc ce duce în grupele Ligii Campionilor.

Pe scurt, putem spune că lupta pentru titlu se dă în 3 (Bayern, Dortmund, Leipzig), iar pentru locul 4, lupta se dă între Gladbach și Leverkusen). Instalează gratuit aplicația de pariuri sportive Superbet, aplicația numărul 1 în România, folosită de 1.000.000 de pariori!

4 ECHIPE AU DEȚINUT ȘEFIA ÎN CLASAMENTUL BUNDESLIGII!

Gladbach și Leipzig sunt echipele care au fost cel mai mult timp pe locul 1: câte 8 etape fiecare! Gladbach și-a apărat șefia în clasament și în timpul întreruperilor din octombrie și noiembrie 2019, cauzate de meciurile din Preliminariile Euro 2020. Leipzig a fost liderul la finalul turului, dar a pierdut locul 1 în a treia etapă din retur, etapa cu numărul 20, când Bayern a revenit în frunte, după o pauză de 14 etape; anterior, bavarezii fuseseră lideri doar în etapa a 6-a.

Se pare că Bayern s-a pornit mai greu. Dortmund a stat mereu în locurile de Liga campionilor (primele 4 poziții), dar n-a mai ocupat locul 1 din etapa a doua! Vezi cele mai bune cote pe Germania și pune SuperBilete!

2.BUNDESLIGA PROPUNE O LUPTĂ ÎN 4 PENTRU PROMOVARE

Spectacol și în Zweite unde Bielefeld are 6 puncte avans și pare că lupta pentru cele două locuri care aduc promovarea directă se dă în 4 echipe: liderul Bielefeld, VfB Stuttgart, Hamburger SV (acum pe 3, loc de baraj cu echipa care va încheia pe locul 16 în Bundesliga) și Heidenheim, actualul loc 4. Hamburg a fost cele mai multe etape pe loc direct promovabil (1 & 2), începând cu runda a 3-a și închdeind cu runda 22! Stuttgart a urcat în primele două locuri în etapa 23, după 13 etape în care fusese pe 3 sau pe 4. Bielefeld e echipa cea mai constantă în evoluții, fiind încă din etapa a 11-a în primele două locuri.

Divizia secundă germană va fi acum și ea în prim plan, pentru că e adoua cea mai valoroasă ligă în care se joacă meciuri în plină pandemie. La fel ca în Bundesliga, și în Zweite se va juca fără spectatori, antrenamentele se fac în grupuri restrânse, măsurile de distanțare socială sunt respectate în cantonament și în timpul deplasărilor spre și dinspre stadioane, jucătorii sunt testați de două ori pe săptămână pentru COVID-19.

Vom vedea cum noile condiții de joc vor influența (sau dacă vor influența) evoluția echipelor și vor produce eventuale “bombe” tot mai frecvente.

PARTE-N PARTE, CEI MAI BUNI DIN CELE DOUĂ SUPERDIVIZII GERMANE

Neuer (Bayern) și Gulacsi (Leipzig) sunt portarii cu cele mai puține goluri încasate în Bundesliga. Dar Neuer îi ia fața maghiarului fiindcă are cele mai multe meciuri în care n-a primit gol: 10 partide. Situație similară și în Zweite unde portarul lui Bielefeld, Ortega are cele mai puține goluri primite, dar portarul care pe cifre e numărul unu e Kevin Muller (Heidenheim), cu 11 meciuri fără gol primit și un număr superior de intervenți salvatoare. Practic, își ține echipa în lupta pentru promovare.

Lewandowski și ale lui 25 goluri e la distanță de cel mai bun marcator din Zweite, Fabian Klos de la Bielefeld, cu 16 goluri.

Thomas Muller și Jadon Sancho au câte 16 pase de gol, în vreme ce în Zweite, cele mai multe assist-uri le-a dat Tim Liebold (Hamburg) - 12.

CELE MAI PROFITABILE PARIURI ÎN PRIMELE DOUĂ LIGI GERMANE

3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meci) e pariul care aduce bani cel mai des în Bundesliga: 67% dintre meciuri. În Zweite, GG (ambele marchează) e cel mai frecvent prins, cu 57% procentaj al “înverzirii” pariurilor.

În Bundesliga, al doilea cel mai profitabil pariu pe ansamblul campionatului e GG (ambele marchează), pariu care a adus profit în 59% din meciurile jucate până acum. În Zweite Bundesliga, al doilea cel mai prins pariu e GG, cu 52% procentaj.

Podiumul în prima ligă germană în ceea ce privește pariurile câștigătoare este 1 (gazdele câștigă), pariu profitabil în 41% dintre meciurile jucate până acum. În Zweite, al treilea cel mai prins pariu este 0-2 (se marcheză sub 2.5 goluri în meci), un pariu care a bucurat jucătorii în 48% dintre meciurile disputate.

VEZI ȘI SPECIALELE PENTRU BUNDESLIGA ȘI 2.BUNDESLIGA

De la noile pariuri SuperCombo care-ți oferă noi șanse de câștig, până la Specialele pe întreaga etapă și până la specialele pe fiecare meci din Bundesliga și 2 Bundesliga, Superbet. ro îți propune o  bogată ofertă de opțiuni care să de ajute să trăiești meciurile mai intens și să simți emoțiile unor competiții în care se joacă fotbal de SuperCalitate. Vezi acum noile Speciale SuperCombo și pune noi SuperBilete!

VEZI CELE MAI TARI MECIURI PE SUPERBET.RO ȘI PRINZI SUPERPARIURI

Iată Superprogramul echipelor care se bat la titlu în Bundesliga, respectiv promovare în 2.Bundesliga. Poți vedea toate meciurile în direct din orice locație în care îți petreci weekend-ul, fiindcă pe site-ul și aplicația Superbet ai streaming pe Bundesliga și 2.Bundesliga, să poți pune cele mai bune pariuri live!

Bundesliga

Sâmbătă 16 Mai

Dortmund (loc 2) - Schalke (loc 6), 16:30

RB Leipzig (loc 3) - Freiburg (loc 8), 16:30

Frankfurt (loc 12) - Monchengladbach (loc 4), 19:30

Duminică 17 Mai

Union Berlin (loc 11) - Bayern München (loc 1), 19:30

2 Bundesliga

Sâmbătă 16 Mai

VfL Bochum (loc 15) - 1. FC Heidenheim (loc 4), 14:00

Duminică 17 Mai orele 14:30

SpVgg Kreuther Furth (loc 5) - Hamburger SV (loc 3), 14:30

SV Wehen Wiesbaden (loc 16) - VfB Stuttgart (loc 2), 14:30

Arminia Bielefeld (loc 1) - VfL Osnabruk (loc 12), 14:30

PARIAZĂ MEREU INFORMAT ȘI RESPONSABIL PE GERMANIA LA SUPERBET.RO

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă

CFR Cluj, reacție categorică despre interesul lui Brighton pentru Otele: ”Nu suntem fericiți”
otele
Ion Țiriac a spus de ce își pilotează singur avionul la 84 de ani. ”Vă rog să mă scuzați”
Jour 2 - People dans les tribunes des internationaux de tennis d
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”
denis-dragus

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media