240321_Finalele _play-off-ului_pentru_EURO_DigiSport_1060x636
(P) Ucraina sau Islanda, cine ajunge în grupa României? Cum arată cotele Superbet
vizual digi
(P) Simona is back! SuperOferte pentru Halep - Badosa, blockbusterul din primul tur de la Miami
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Supermeciurile românești revin! Pariorii sunt gata să superjoace!

31.01.2020, 11:37

Urmează un SuperWeekend la DigiSport cu meciurile primei etape din campionat în 2020. Prima divizie se reia cu runda 23 și pariorii își pun deja primele bilete în agențiile, pe site-ul și aplicația Superbet! Poate ești și tu printre ei, sau poate că în acest weekend vei pune și tu primele SuperBilete. Deschide cont la Superbet și joacă SuperInformat și SuperInspirat!

revenire_liga1_digi
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Din sezonul regulat au mai rămas 4 etape (plus o restanță Voluntari-FCSB, programată pe 6 februarie), într-o ediție de campionat dominată de campioana en titre CFR Cluj, un sezon care totuși mai are suficiente resurse pentru a ne SuperSurprinde! Titlul e încă departe. Momentan, lupta se dă pentru câștigarea cât mai multor puncte, fiindcă la trecerea în Play-Off, respectiv Play-Out, acestea se vor înjumătăți. Vezi supercotele din acest weekend!

SUPERTRANSFERURI?

Probabil că intuiești răspunsul corect: nu prea. Fără surprize în ceea ce privește cei mai mulți bani cheltuiți: FCSB a dat 600.000 de Euro lui Gaz Metan Mediaș pe Darius Olaru. Celelalte echipe au preferat să aducă jucători liberi de contract sau să împrumute, fiind foarte atente cu banii plătiți. Viitorul a vândut cel mai bine. Regele Hagi a obținut 600.000 de Euro pe Lyes Houri (transferat la MOL Vidi) și 100.000 de Euro pe Andreas Calcan (transferat tot în Ungaria, la Ujpest). Liderul la zi în campionat, CFR Cluj e echipa care s-a despărțit de cei mai mulți jucători: 8 la număr (Culio, Pașcanu, Horj, Mailat, Mureșan, Ispas, Vâtcă, Peteleu). Craiova a reușit cel mai spectaculos transfer: Dan Nistor, adus de la Dinamo. Oltenii au plătit 250.000 Euro pentru cel mai bun pasator din campionat. Fii la curent cu toate statisticile care te ajută să pui SuperPariuri! Instalează gratuit aplicația cea mai utilizată de pariorii români, aplicația Superbet!

SUPERREVENIRE!

Cea mai spectaculoasă repatriere este cea a lui Chipciu, care la 30 de ani se întoarce în campionatul intern, la CFR Cluj, după 4 ani în care a prins 49 de meciuri în tricoul lui Anderlecht și 27 în tricoul Spartei Praga, 4 sezoane în care a înscris numai 6 goluri. Chipciu va juca în cel mai tare meci al etapei 23: CFR Cluj- FCSB. O revedere cu echipa care l-a consacrat ca fotbalist. Cea mai bună ofertă pentru derby-ul etapei e mereu la Superbet!

CINE SUPERPRINDE LOCUL 6?

Dinamo e la 7 puncte de locul 6 și cu numai 12 puncte rămase în joc, e greu de crezut că va prinde un loc de Play-Off. Dintre echipele aflate în plutonul ce pare condamnant la Play-Out, FC Botoșani pare singura cu șanse reale să prindă măcar locul 6, ultimul care duce în Play Off. Moldovenii au continuitate pe banca tehnică și declară că pot recupera cele 2 puncte care-i despart de poziția a 6-a în clasament. În etapele 23-26, cele rămase de jucat în sezonul regulat vor juca împotriva unor echipe pe care le-ar putea revedea în Play Out: Chindia, Hermannstad, Sepsi și Poli Iași. Botoșaniul a jucat 5 meciuri, amicale în pauza de iarnă, a pierdut 2 și a câștigat trei. Toate cele 5 partide au fost meciuri în care pariorii au prins pe biletele lor pariurile SuperPopulare GG și 3+!

CAMPANIE SUPERSCURTĂ DE AMICALE!


Echipele de pe primele 6 locuri n-au fost la fel de ofensive. Scorurile din meciurile amicale (partidele au putut fi urmărite pe site-ul și aplicația Superbet) demonstrează că le-a interesat și rezultatul. CFR Cluj spre exemplu a pierdut 1-2 cu Holstein Kiel, a remizat 1-1 cu Wehen, ambele echipe din Germania, locurile 10, respectiv 16 din 18 echipe aflate în eșalonul secund, Zweite Bundesliga. Singura victorie a fost un 2-1 cu Dundlak, campioana en titre în Irlanda. În ultimul amical, ceferiștii clujeni au fost învinși de algerienii de la ES Setif, un rezultat care cu siguranță l-a nemulțumit pe SuperDan în perspectiva duelului cu Sevilla din Șaisprezecimile Europa League. Fiindcă în campionat, e aproape imposibil ca Petrescu să rateze cu echipa lui prezența în Play-Off.
A doua favorită la titlu, FCSB a jucat mai deschis în amicale. 7-5 este golaverajul din amicalele în care au înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere. Meciul cel mai spectaculos a fost cel în care a încheiat la egalitate 3-3 cu Lokomotiv Moscova.

Craiova e singura dintre echipele aflate acum pe loc de Play Off care n-a remizat în amicale. Oltenii au bifat 2 victorii și 3 înfrângeri, 3 dintre cele 5 partide fiind meciuri în care pariorii au prins NGG (una dintre echipe nu a marcat).

Viitorul a avut cea mai dezamăgitoare serie în amicale: două egaluri și 3 înfrângeri, fiind singura echipă fără victorie în acest an, dintre cele 6 formații aflate pe locurile ce îți permit să lupți pentru titlul de campioană și locurile de cupă europeană.

PRIMA ETAPĂ DIN 2020, PRIMUL SUPERDUEL!

Ești răsfățat încă din prima etapă a anului calendaristic cu meciul CFR Cluj – FCSB. În Play-Off, disputele dintre campioana și vicecampioana din ultimii doi ani se anunță a fi pentru al treilea an la rând partidele care vor decide cine câștigă titlul. Ultimul meci direct a fost remiză albă. Un 0-0 care a urcat la 6 numărul meciurilor consecutive în care pariorii au prins pariul 0-2 (niciunul sau maxim 2 goluri în meci). În 4 dintre aceste ultime 6 dueluri directe, scorul exact a fost 1-1!Ce va fi acum?
Pontul se știe: bucură-te de emoția meciului pe Digi Sport și trăiește SuperExperiența pariurilor responsabile, pe site-ul sau aplicația Superbet!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media