240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) SuperPariuri în La Liga pentru ultimul meci al etapei! Barca-Huesca

articol scris de Digi Sport
15.03.2021, 17:10

Autor: Silviu Elisei

preview-lightbox-210312_PariuriHuescaBarcelona_Digisport
Foto: advertorial Superbet
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Vești bune! La Liga vine cu o gură de aer proaspăt la începutul săptămânii. Extratereștrii de la Barcelona o înfruntă pe nou-promovata Huesca în ultimul meci al etapei 27. Catalanii sunt plini de surprize, mai ales că acum au reintrat în lupta pentru titlu a clasamentului și au șanse mari să redevină campioni. Un asemenea meci merită SuperPariuri, așa că m-am gândit să-ți ofer un pont despre rezultatele ultimelor victorii pentru a te ghida către un bilet ideal bazat pe meciul de azi. Ce spui? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și alege cel mai bun pariu pentru tine!

Retrogradarea pare inevitabilă!

Din nefericire pentru Huesca, sezonul viitor s-ar putea să nu mai dea ochii cu formațiile din La Liga, mai ales că poziția din clasament o garantează ca primă echipă retrogradată. Doar 20 puncte în 26 etape pentru mica formație, iar granzii catalani par să nu le ofere nicio șansă în acest meci. Cu toate acestea, evoluția Barcelonei a fost fluctuantă, iar perioadele mai proaste n-au lipsit în acest sezon pentru băieții antrenați de Ronald Koeman. În prezent, Barca ocupă ultimul loc al podiumului, iar lupta pentru titlu o obligă să câștige în această etapă. Tu ce părere ai? Va face Huesca față presiunii în această etapă grea? Vezi aici oferta de pariuri și mizează pe favorita ta din acest meci!

Pariul pe goluri e o SuperOpțiune!


Ultimele rezultate ne recomandă câteva pariuri de nerefuzat. În anul 2014 și în 2018, catalanii au spulberat-o pe Huesca cu scorurile de 8-1 și 8-2, o înfrângere memorabilă pentru mica echipă din Huesca și, totodată, o bucurie imensă pentru pariorii de pretutindeni. Deși anul acesta a fost 1-0 în meciul tur, isprava de acum 3 ani se poate repeta, iar un pariu pe numărul de goluri ți-ar putea aduce câștigurile meritate. Dacă ești un iubitor de riscuri și adrenalină, poți încerca un 8+ în acest meci, însă, pe de altă parte, un pariu mai sigur te-ar putea liniști cu prețul unei cote mai mici. Poți miza pe primul gol al gazdelor sau, la fel de bine, poți merge pe mâna marcatorilor din acest meci. Pariurile Speciale sunt și ele la fel de generoase, trebuie doar să-l alegi pe cel mai bun pentru biletul tău.

Barca e un exemplu de disciplină!

Ori disciplina, ori talentul și acuratețea i-au transformat în una dintre echipele cu cele mai puține cartonașe galbene încasate. În ultimele 5 meciuri jucate împotriva formației din Huesca, Barcelona n-a încasat mai mult de două cartonașe într-un meci, iar totalul fiecărui meci a fost întotdeauna sub 4 cartonașe. Probabil ne gândim amândoi la același lucru, un pariu special pe sub 3.5 cartonașe galbene ar fi ideal pentru meciul de azi. Sunt șanse uriașe să iasă, mai ales că cele două echipe sunt maestre în școala deposedărilor, iar campionatul spaniol e unul dintre cele mai disciplinate campionate europene. Opțiuni de pariere sunt cu zeci, iar oferta te întâmpină doar cu cote bune. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale pe SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet , super ber


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media