superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
stefanescu
Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

(P) SuperSăptămâna de tenis se joacă la Madrid! Simona Halep, cu ținta pe al treilea titlu

articol scris de Digi Sport
26.04.2021, 14:55

Simona Halep revine, între 29 aprilie și 9 mai, pe zgura de la Madrid, oraș în care a obținut unele dintre cele mai bune performanțe ale carierei. Într-o ediție în care Serena Williams și Bianca Andreescu sunt absențele din top 10, Simona caută al treilea titlu în capitala Spaniei, dar Ashleigh Barty, Naomi Osaka sau Sofia Kenin anunță alte candidaturi pe măsură. Orgoliile sunt mari, lupta se anunță strânsă! Fă-ți acum cont pe Superbet și susține-ți favorita!

210423_Infografie_Halep_Madrid_Digi (1)
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

După Stuttgart, turneu terminat cu victoria lui Ashleigh Barty în finala cu Aryna Sabalenka, cele mai bune jucătoare din circuitul feminin se mută la Madrid pentru 11 zile de tenis la cel mai înalt nivel pe zgura de la turneul patronat de Ion Țiriac. Lider mondial, Barty ocupă prima poziție pe lista capilor de serie, dar Naomi Osaka, Simona Halep și Sofia Kenin completează un careu de ași de cinci stele. Din top 10, Elina Svitolina, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova și Kiki Bertens sunt prezente la start.

Simona Halep la Madrid: două titluri și finală în 2019!

Pentru Simona Halep, discuția despre turneul WTA de la Madrid e întotdeauna una cât se poate de plăcută. Campioana din Constanța are un palmares foarte bun pe suprafața roșie din orașul lui Ramos și Benzema, iar cele 27 de victorii și doar opt înfrângeri o transformă în una dintre jucătoarele de temut pentru ediția din 2021. Halep ajunge la Madrid după semifinala de la Stuttgart, pierdută în fața bielorusei Aryna Sabalenka, dar și după o finală jucată în 2019 și cedată în fața olandezei Kiki Bertens. Mai important, Simona a câștigat două titluri la Madrid, în 2016 și 2017, după finale în care a trecut de Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic.

Kvitova și Halep, cele mai bune la Madrid!


Recunoscut drept unul dintre punctele de referință ale sezonului de zgură și un reper pentru Roland Garros, turneul de la Madrid a avut parte, de-a lungul timpului, de puține surprize. Deceniul trecut a început cu o câștigătoare mai puțin așteptată, Aravane Rezai, apoi marile nume și-au pus amprenta asupra competiției. Petra Kvitova a câștigat în 2011, Serena Williams a pus mâna pe trofeu în 2012 și 2013, Maria Șarapova l-a câștigat în 2014, apoi Petra Kvitova (2015) a făcut dubla. Pentru Simona Halep, momentele de vârf au venit în 2016 și 2017, ambele turnee terminate cu un trofeu, apoi Petra Kvitova (finală cu Kiki Bertens) și Kiki Bertens (finală cu Simona Halep) au făcut pasul în față. 2021 anunță o poveste pe cinste la Madrid, așa că te așteptăm cu sute de opțiuni la pariuri sportive pe turneul din capitala Spaniei.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciurile la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive.
Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperPariuri

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Recomandările redacției
stefanescu
Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”

Rapid, mesaj de ziua lui Dan Șucu: ”O zi specială!”
Anunțul făcut de conducerea Barcelonei, după ce Xavi a fost convins să rămână
Sport News - February 21, 2024
Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media