240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
darius-olaru
Exclusiv Al doilea cel mai scump fotbalist român a spus care e prețul său și a fost imediat ”tras de urechi”: ”Nu a fost inteligent!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

(P) SuperSocial: află primele predicții ale Ambasadorilor Superbet pentru actualul sezon din Liga Campionilor!

21.10.2020, 11:14

În spiritul rețelei de socializare a pasionaților de sport și pariuri, SuperSocial, i-am prins la o scurtă discuție pe ambasadorii Superbet, într-un chat în care am făcut un preview al sezonului de la „Masa bogaților”, o ediție care a început mai târziu, dar care a început în forță. Vezi ce-au răspuns și descoperă și pariurile pe care le plasează pe SuperSocial, pariuri pe care le poți copia și tu. Instalează gratuit aplicația Superbet pentru iOs și/sau Android și vino să te bucuri de noua dimensiune a experienței de pariere, devenind un jucător care se remarcă în SuperSocial! 

thumbnail_201020_Superbet Ambassadors' Predictions on UCL Group Stage_DigiSport
  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

  1. Cine credeți că va câștiga Liga Campionilor: își va apăra Bayern trofeul, va reuși Pep primul SuperSucces în această competiție fără să fie pe banca Barcelonei, va putea PSG să triumfe și să aducă primul succes pentru un campionat in afara top 4 european, după 16 ani, sau vom asista la o revenire în forță a titanilor spanioli: Real și Barca? 

Bogdan Stelea: Bayern are prima șansă. A doua șansă în opinia mea o are Real Madrid. Nu-i văd pe Barca sau pe cei de la PSG. PSG se învârte prea mult în jurul lui Neymar, care e un talent incredibil, dar nu știi când te lasă. Poate să-ți facă o mulțime de probleme. Poate avea accidentări. Ar putea să ajungă într-o fază superioară, dar nu-i văd să câștige. Neymar nu are anvergura lui Ronaldo și Messi. Ori a lui Lewa. 

Cătălin Moroșanu: Bayern Munchen. Forță incredibilă și continuitate. 

Mihai Leu: Știți că am mers mereu pe nemți. Cred că bavarezii își vor apăra trofeul. 

Ilie Dumitrescu: Fără îndoială că Bayern e marea favorită. Are tot ce-i trebuie, a acoperit pierderile la nivelul lotului, are stabilitate, e o seriozitate exemplară acolo, un profesionalism desăvârșit. Apoi, cu ceva emoții pentru siguranța defensivă afectată de accidentarea lui Van Dijk i-aș pune pe Liverpool, după ei vine PSG la mine. Și aș încheia cu City un careu al favoritelor. 


Gică Craioveanu: Și eu tot pe Bayern o văd favorită. Emană o forță fantastică, intimidează. Imediat i-aș pune pe City. Cred că e ultima oportunitate a lui Guardiola să scoată ceva cu echipa asta în Europa. Apoi Liverpool, apoi Real Madrid, apoi Juventus, apoi PSG și abia apoi Barcelona. Pe Barcelona mai repede o văd surpriză negativă, chiar dacă din grupă în mod normal se va califica. 

Vezi acum oferta Superbet pentru Liga Campionilor și plasează SuperBilete pe competiția SuperBanilor! 

  1. Poate Haaland să devină golgheter, sau cel mai bun marcator va fi un jucător super-experimentat: Ronaldo, MessiLewandowskiNeymar? 

Bogdan Stelea: Haaland nu cred că va ajunge în fazele superioare. Tot echipele mari vor da golgheterul. Mă refer aici la Juve, Barca, Bayern... deci știți deja favoriții mei. Dintre ei, Ronaldo cred că are cu adevărat prima șansă. Nu a jucat în primul meci dar va marca meci de meci. 

Cătălin Moroșanu: Lewandowski e de neoprit. Vrea să demonstreze că merită un Balon de Aur onorific și e supermotivat să fie peste Ronaldo și Messi în clasamentul golgheterilor și în acest sezon. 

Mihai Leu: Cineva cu experiență și constanță în evoluții. Aș zice și eu Lewandowski 

Ilie Dumitrescu: Lewa se detașează în postura de mare favorit. 

Gică Craioveanu: Da, tot Lewa și la mine. Dar aș fi atent și la Timo Werner. Fără gol aseară, dar cu superpotențial să recupereze în etapele 2-6 și mai departe în fazele eliminatorii. 

  1. Cât de departe va ajunge Mircea Lucescu? Trece de grupa în care e cu Barca, Juve și Ferencvaros? Dacă simțiți că nu se califică în Opimile Ligii Campionilor, cât de mult va avansa în Europa League? 

Bogdan Stelea: Nu cred că trece de grupe în Ligă. Mi-aș dori să treacă. Dacă s-ar juca în manșă unică, atunci da, ar fi putut trece. Barca are probleme, dar chiar cu aceste probleme, nivelul le este unul foarte ridicat. În Liga Campionilor vor fi mult mai motivați. În Europa League are interes să meargă departe. Țările din Est se capacitează pentru această competiție. 

Cătălin Moroșanu: Spun ceva curajos. Lucescu termină pe locul 2 în grupă și ajunge până în sferturi. A ratat startul dar se va redresa. Poate sunt eu prea subiectiv aici că e vorba de un român de-al nostru. 

Mihai Leu: Un antrenor uriaș. E la o echipă mare a Estului. Dar și adversarii sunt de calibru. Greu să treacă de grupă, dar îi doresc un parcurs cât mai lung în Europa. Probabil, în Europa League. 

Ilie Dumitrescu: Ne bucurăm pentru că este aici. Înseamnă mult pentru el dar și pentru prestigiul fotbalului românesc prezența lui în grupe. Dificil să continue în Ligă... Dar îl văd departe în Europa League. 

Gică Craioveanu: Nea Mircea e incredibil. Poate orice. Acum a prins la mijloc între Juve și Barca. Cu un lot mai valoros, se bătea de la egal la egal. Cu un Dinamo Kiev de dinainte de toate problemele din Ucraina, mă refer la perioada în care își permitea jucători supervaloroși, cred că putea trece de această grupă. 

  1. Pe care dintre marile echipe le simțiți că ar putea claca în grupe, în condițiile în care în această perioadă, în toate marile campionate liderii nu sunt echipe care au forța să se bată pentru titlu până la capăt (Sociedadîn Spania, Lille în Franța, Leipzig în Germania, Everton în Anglia)? 

Bogdan Stelea: Pregătiți-vă că o să spun ceva bombă. City și Liverpool. Au grupe foarte dificile și cred că pot fi surprizele negative.  

Cătălin Moroșanu: Barcelona poate avea probleme mari să se califice în faza următoare având în vedere schimbările  din ultima perioadă. 

Mihai Leu: Greu în grupa lui Manchester United. Și de acolo va pica un nume mare: PSG, Leipzig sau United.  

Ilie Dumitrescu: Atenție la grupa A, cu Real Madrid, Inter, Șahtior și Monchengladbach. Aici va fi o luptă frumoasă, poate ieși o surpriză. La Inter mă refer. Cu toții urmărim și grupa cu Man United, PSG și Leipzig unde oricare dintre acestea poate fi surpriza uriașă în plan negativ. Forțe care nu concep să fie eliminate, dar matematic, e loc numai pentru două dintre ele în Optimi. 

Gică Craioveanu: United. Au început superbine, dar au presiune uriașă pe ei.  

  1. Cine credeți că ar putea fi în acest sezon revelațiile: noua Atalanta și noua Lepizg? Sau tot aceste echipe vor avea un parcurs și mai bun în actuala stagiune? 

Bogdan Stelea: Atalanta are deja experiență și va aborda competiția mult mai matur. Atenție și la Rennes. Am văzut-o în sezonul trecut. E o echipă foarte pragmatică. O poate trimite pe Sevilla în Europa League. Ok, startul a fost mai greu, dar e genul de start pe care o echipă ca Rennes îl poate gestiona.  

Cătălin Moroșanu: RB Leipzig poate fi o mare surpriză. Lider în Bundesliga și echipă în creștere continuă. 

Mihai Leu: La acest nivel, contează nu doar forma de moment ci toată infrastructura pe care se construiește succesul. Leipzig probabil că vrea o performanță majoră. E cea mai tânără echipă dacă e să numărăm anii de la fondarea ei. Dar investițiile în ea sunt uriașe.  

Ilie Dumitrescu: Mare surpriză cred că poate veni din partea Sevillei. Am discutat despre asta și cu Grande și credea la fel. Echipa e capabilă să facă diferența când vine vorba de gestionarea unui parcurs european în cea mai tare competiție. E clar, peste nivelul competiției pe care o domină, Europa League, și a venit momentul să își demonstreze valoarea în Liga Campionilor. 

Gică Craioveanu: Istanbul Basaksehir. Ce au reușit în Turcia e imens, au mers destul de mult și în Europa League sezonul trecut. Au argumente să treacă de grupă. În rest, cred că favoritele vor merge mai departe. Totuși... grupa cu Liverpool, Ajax, Atalanta poate să ne mai dea o surpriză. În rest, cum spune Mister. Sevilla vrea mai mult de la Champions League de data asta.  

De-aici, povestea e continuată de tine și de Superpariurile pe care le plasezi. Superbet caută mereu să te informeze, să te responsabilizeze și să te pună în valoare ca parior. 

Deschide cont online la Superbet.ro și bucură-te de toate beneficiile pregătire pentru Superjucători! 

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine  

Etichete: grupele champions league , cote champions league , advertorial superbet , surprize champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a dus unchiul mort la bancă și a cerut un împrumut în numele lui. Susține, însă, că era viu când au intrat pe ușă
O femeie și-a dus unchiul mort la bancă și a cerut un împrumut în numele lui. Susține, însă, că era viu când au intrat pe ușă

O femeie din Brazilia a adus un bărbat în vârstă de 68 de ani, aflat într-un scaun cu rotile...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Gesturile pe care nimeni nu le-a înțeles făcute de Ronald Araujo, după ce Istvan Kovacs l-a eliminat și l-a pus la punct
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Recomandările redacției
darius-olaru
Exclusiv Al doilea cel mai scump fotbalist român a spus care e prețul său și a fost imediat ”tras de urechi”: ”Nu a fost inteligent!”

Andriy Lunin, portarul care s-a îmbrăcat în ”supererou”. ”O partidă care îi va schimba cariera”
Andriy Lunin
Exclusiv FCSB e aproape campioană, dar Ioan Andone a transmis deja cine va lua titlul în sezonul următor: ”A demonstrat”
Ioan Andone / Foto: captură Digi Sport
Florentino Perez a mers ”glonț” în vestiarul Realului, după thriller-ul cu City! A avut doi ”clienți”
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Etihad Stadium

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media