240411_Lupta_in_3_pentru_Anglia_Digi_1060x636
(P) Lupta pentru titlu în Premier League continuă! City, cu un pas în spatele lui Liverpool şi Arsenal
advertorial
(P) Cote de la 1.25 la 50.00 plătite în avans de Superbet! Deja campioane și golgheteri grație Pariurilor Antepost
Sepsi OSK v Universitatea Cluj - Romanian Cup Final, Sibiu - 24 May 2023
Exclusiv Gigi Becali a primit răspunsul în direct, după ce a anunțat ce fotbalist din SuperLigă vrea să transfere
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

(P) SuperWeekend italian. Derby-ul oraşului Torino, Chiricheş împotriva campioanei Inter şi meciurile românilor din Serie B

01.10.2021, 13:20

Espresso macchiato, pasta al pesto şi preaiubitul calcio – Asta e reţeta perfectă pentru o zi de sâmbătă. Iar dacă primele două lipsesc, nu e nimic. Italia promite SuperMeciuri în ziua de sâmbătă, cap de afiş fiind derby-ul oraşului Torino. În aceeaşi zi, Vlad Chiricheş va fi faţă în faţă cu Inter, campioana Italiei, iar românii se duelează pentru revenirea în Serie A.

Advertorial Superbet
Advertorial Superbet
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Pariază la Superbet pe meciurile preferate din Serie A, Serie B sau alte campionate de top din Europa!

Derby della Mole – Episodul 205

Primul derby al oraşului Torino s-a jucat pe 13 ianuarie 1907, iar de atunci s-au disputat 204 partide oficiale între FC Torino şi Juventus. Sâmbătă, de la ora 19:00, cele două rivale se înfruntă din nou, de data aceasta, de pe poziţii de egalitate. Vezi oferta pentru Torino – Juventus aici.

De foarte mult timp nu a mai fost un derby al oraşului Torino atât de echilibrat. Gruparea granata chiar este peste Juventus în clasament. Deşi au acelaşi număr de puncte, opt, Torino are un golaveraj mai bun.

Însă forma de moment este de partea echipei antrenate de Max Allegri. Juventus nu doar că a câştigat în ultimele două etape, în timp ce Torino a făcut două egaluri, dar a câştigat şi la mijlocul săptămânii împotriva deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea, scor 1-0.


„Bătrâna doamnă” este avantajată şi de faptul că este neînvinsă în ultimele 14 meciuri în toate competiţiile împotriva lui Torino. Ultima victorie a echipei granata datează din aprilie 2015. Atunci, Matteo Darmian şi Quagliarella marcau pentru Torino, iar Andrea Pirlo, antrenorul din sezonul trecut al lui Juventus, înscria pentru trupa bianconero.

Sassuolo – Inter: Vlad Chiricheş versus Edin Dzeko

Campioana Italiei şi ocupanta locului trei în acest moment, după Napoli şi rivala Milan, se deplasează până în Emilia-Romagna şi îşi doreşte o victorie rapidă pentru a rămâne aproape de primul loc. Vezi aici oferta pentru Sassuolo – Inter.

În runda precedentă, Neroverdi au reuşit abia a doua victorie din acest sezon, 1-0 cu nou-promovata Salernitana şi astfel au pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. În schimb, Inter nu a reuşit să câştige nici în campionat, nici în Liga Campionilor. Egalul, 2-2, cu Atalanta este considerat de microbişti cel mai frumos meci al sezonului actual din Serie A. Remiza din Liga Campionilor cu Şahtior însă o pune pe Inter într-o situaţie neplăcută, într-o grupă în care, după ce Şerif a câştigat pe Bernabeu, chiar orice se poate întâmpla.

Meciul are toate ingredientele pentru a fi unul extrem de spectaculos. Inter a marcat cel puţin trei goluri în ultimele 10 meciuri din campionat, iar precedentele patru partide directe au avut cel puţin trei goluri.

Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale, va avea misiune de a îl păzi pe Edin Dzeko, al doilea cel mai bun marcator din Serie A. Vârful bosniac, transferat de la AS Roma, a marcat de cinci ori în actuala stagiune.

Adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet! Nu uita să verifici şi SuperPariurile de la meciurile din Serie A.

Pariuri SuperLive pe meciurile românilor din Serie B

Ziua de sâmbătă din Italia nu se încheie cu meciurile din Serie A. Al doilea eşalon fotbalistic din „cizmă” promite meciuri cel puţin la fel de intense, iar meciurile românilor din Serie B beneficiază de streaming live în aplicaţia şi pe site-ul Superbet. Vezi aici oferta pentru meciurile din Serie B.

Crotone, echipa lui Nedelcearu şi Mogoş, joacă pe teren propriu cu Ascoli. Echipa românilor este într-o situaţie extrem de dificilă. După şase etape nu are nicio victorie, vine după două înfrângeri consecutive şi este pe locul 17 cu trei puncte.

Pisa, echipa la care joacă Marius Marin, o întâlneşte de la ora 17:15 pe Reggina. Mijlocaşul român a jucat în toate cele şase meciuri din acest sezon pentru echipa care este pe primul loc în Serie B, cu 16 puncte, două distanţă de Brescia.

În cele din urmă, la 19:30, Parma o întâlneşte pe SPAL în deplasare. Cele două echipe sunt vecine de clasament, însă în a doua parte a clasamentului. Valentin Mihăilă şi Dennis Man, care au marcat fiecare câte două goluri în această stagiune, sunt aşteptaţi să strălucească din nou în tricoul galben-albastru.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperWeekend #SuperMeciuri

Etichete: pariuri sportive , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani

"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Kaka a rupt tăcerea, după ce fosta soție a dezvăluit motivul greu de imaginat al divorțului
Screenshot 2024-04-15 at 22.15.10
Recomandările redacției
Sepsi OSK v Universitatea Cluj - Romanian Cup Final, Sibiu - 24 May 2023
Exclusiv Gigi Becali a primit răspunsul în direct, după ce a anunțat ce fotbalist din SuperLigă vrea să transfere

Cum poate da Rapid lovitura cu Mircea Lucescu. ”Doamna Neli s-a săturat”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (13.08.2023)
Exclusiv Variantă surpriză la Rapid. ”Sunt aproape sigur că va veni Mutu. E înaintea lui Șumudică”
adrian mutu
Încep negocierile! Antrenorul cu care Dan Șucu urmează să se întâlnească
dan si diana sucu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media