FCB team celebrate with fans after the victory in the match FC BAYERN MUENCHEN - FSV MAINZ 05 8-1 on Mar 9, 2024 in Muni
Anunț categoric din Germania! Antrenorul favorit să o preia pe Bayern Munchen în vară
Capital One Cup 2014/15 Final Chelsea v Tottenham Hotspur Wembley Stadium, Wembley, London, United Kingdom - 1 Mar 2015
Predicția lui Jose Mourinho! Cine e favorită să câștige Premier League: ”Nu au șanse!”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Tottenham – Chelsea: Primul meci direct între SuperAntrenorii Mourinho și Tuchel!

articol scris de Digi Sport
04.02.2021, 12:45

Derby-ul londonez al etapei de Premier League le aduce în prim-plan pe Tottenham și Chelsea. O nouă confruntare a lui Mourinho cu echipa lui Roman Abramovici, pe care a condus-o către trei titluri de campioană.

mourinho tuchel superbet
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

De această dată, Chelsea e condusă de germanul Thomas Tuchel, adus săptămâna trecută pentru a-l înlocui pe Frank Lampard.

E primul meci direct între cei doi SuperAntrenori, tragerile la sorți din cupele europene ținându-i, până acum, la distanță. Tottenham – Chelsea așteaptă pariorii Superbet cu SuperCote, SuperSpeciale și SuperOferte!

„Specialul” Mourinho a transformat-o pe Chelsea în SuperEchipă

Roman Abramovici a preluat-o pe Chelsea în 2003, la acel moment fiind o echipă bună a Angliei, fără prea multe trofee și care intra rar în lupta pentru titlu. Aducerea lui Mourinho de la Porto, atunci proaspăt campion european cu Porto, poate fi considerată cea mai inspirată mutare făcută de miliardarul rus în calitate de patron al clubului.


„The Special One” a adus imediat titlul, al doilea din istoria lui Chelsea, la exact 50 de ani după primul. Un total de 6 trofee în 3 sezoane nu a fost suficient, Mourinho fiind concediat la începutul sezonului 2007-08.

Malaxorul englez de antrenori

Într-o țară în care managerii au suficient timp la dispoziție, iar nume precum Ferguson sau Wenger au scris istorie deși primele sezoane au fost lipsite de trofee, Chelsea iese în evidență. De la venirea lui Abramovici, cel mai lung mandat al unui antrenor a fost cel al lui Mourinho, care a durat puțin peste 3 ani.

Chelsea caută succesul imediat, iar dacă nu vine în primii 2 ani, aplică tactica „șocului la echipă”. Lista tehnicienilor lui Chelsea cuprinde nume uriașe: Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, Andre Villas-Boas, Rafa Benitez, Antonio Conte sau Maurizio Sarri. În mijlocul lor a venit și Mourinho pentru un al doilea mandat, care a durat doar 2 ani și jumătate, plecând la doar  6 luni după ce câștiga un nou titlu de Premier League.

Acum, Chelsea mizează pe Thomas Tuchel. Germanul a dus-o pe PSG în finala Ligii Campionilor din vară și poate fi considerat unul dintre antrenorii momentului. Așteptările sunt clare: Tuchel trebuie să redreseze echipa aflată acum pe locul 8 până la finalul sezonului, iar anul următor are ca obiectiv titlul.

Și Tottenham, și Chelsea, sunt departe de locurile de Champions League

De la „contender” pentru titlu, Tottenham a ajuns în doar câteva săptămâni la emoții pentru calificarea în Liga Campionilor. O singură victorie are Mourinho din ultimele 4 runde, coborând până pe locul 7, la 7 lungimi de Liverpool – ocupanta ultimului loc ce duce către „masa bogaților”. Chelsea e imediat sub Tottenham, cu același număr de puncte dar un golaveraj inferior. Startul lui Tuchel a fost pozitiv, cu o victorie și un egal în prima săptămână. Derby-ul din această seară poate readuce o echipă în bătălia pentru top 4 și o poate ține pe cealaltă în afara Ligii Campionilor, deși mai sunt multe etape de jucat. Un egal nu ajută pe nimeni. Cotele Superbet pentru Tottenham – Chelsea dau prima șansă oaspeților, ținând cont de forma de moment a lui Spurs și de absența golgheterului Harry Kane. Chelsea are 2,23; Tottenham are 3,80 iar egalul e cotat cu 3,45.

Statisticile importante pentru derby

0-2 goluri a fost intervalul câștigător în 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre Tottenham și Chelsea. În același interval au fost și ultimele 4 partide de campionat jucate de Chelsea. Cota Superbet pentru acest pariu este de 1,80!

4 înfrângeri are Chelsea în ultimele 5 deplasări, reușind să câștige doar pe terenul lui Fulham. Pentru o victorie a lui Tottenham, SuperCota a fost mărită de la 3,60 până la 3,80!

11 meciuri are Tottenham în Premier League în care a condus la pauză. Doar Manchester City stă mai bine în prima repriză. Dacă un pariu pe rezultat final împotriva lui Chelsea e considerat prea riscant, opțiunea de Pauză sau Final 1 pare mai sigură, iar cota Superbet este de 2,82!

Pariază pe derby-uri și urmărește biletele românilor în SuperSocial!

Alege cotele potrivite și vezi ce joacă alți români în SuperSocial! Descarcă aplicația Superbet, urmărește biletele plasate de experți și de alți jucători, iar dacă vezi un pariu bun îl poți plasa și tu în doar câteva secunde! Distribuie și tu biletele tale și devino tipster, iar pentru a paria informat intră pe paginile de Chat ale evenimentelor și discută meciurile cu alți pariori!

Etichete: jose mourinho , thomas tuchel , advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”

"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
gabriely

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media