IMG_6078
(P) SlotsCalendar Revoluționează Industria Cazinourilor din România - Devine Primul Cazino Social Pentru Români!
240301_Weekendul_Derbyurilor_Digi_1060x630 digisport
(P) Descoperă Super Oferta pentru duminica derby-urilor
sucu varga
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

(P) Ultima strigare înainte de Wimbledon. Cum arată SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet

21.06.2022, 13:18

Pregătirile pentru Wimbledon se apropie de final, iar ultimele retușuri se fac în Anglia, la Eastbourne, dar și în Germania, la Bad Homburg, și în Spania, la Mallorca, unde cei mai buni jucători ai lumii caută performanțe majore în mijlocul intensului sezon de iarbă.

220620_Tennis_Week_DigiSport
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Sperăm la un drum lung al Simonei Halep în competiția nemțească, urmărim duelurile tari de la masculin, iar pe Superbet oferim o experiență totală: SuperCote pentru fiecare meci, Streaming, SuperStatistici pentru fiecare jucător, opțiunea SuperAvantaj, dar și emisiunea SuperTenis, pe canalul de Youtube!

Vezi oferta completă pe meciurile de tenis și alege inspirat!

Simona caută gloria în Germania

Semifinalistă la Birmingham, unde a pierdut la limită meciul cu brazilianca Beatriz Haddad-Maia, Simona Halep a preferat să meargă la Bad Homburg în această săptămână, iar tragerea la sorți i-a adus-o ca adversară pe Katerina Siniakova, reprezentanta Cehiei. Românca e considerată una dintre marile favorite la câștigarea unui prim trofeu pe iarbă după o pauză de trei ani și a fost trimisă pe partea de tablou pe care se mai află americanca Amanda Anisimova, dar și rusoaica Daria Kasatkina, favorita numărul unu. Din punct de vedere al Cotelor Speciale Superbet, Angelique Kerber (cotă 4.50) e mai bine cotată decât Simona (cotă 5.00), iar careul de ași al favoritelor e completat de Daria Kasatkina (cotă 6.00) și Bianca Andreescu (cotă 7.00).

În Regat, la Eastbourne, lista e deschisă de Paula Badosa, cap de serie 1, și le mai cuprinde pe Maria Sakkari, Garbine Muguruza și Karolina Pliskova. Dar și pe Haddad-Maia, fenomenul acestui sezon de iarbă, care vine la Eastbourne după două titluri în două săptămâni consecutive, la Birmingham și Nottingham.

Acțiunea e în desfășurare pe Superbet! Vezi oferta live și prinde cotele cele mai bune!

A treia oară cu noroc pentru Medvedev?

În circuitul masculin, Djokovic și Nadal stau departe de competiții și în această săptămână, iar atenția e mutată spre Daniil Medvedev, liderul mondial care va încerca, la Mallorca, să obțină un titlu pe iarbă în 2022, după rateurile de la Hertogenbosch (4-6, 1-6 în finala cu Van Rijthoven) și Halle (1-6, 4-6 cu Hurkacz). Daniil primește din nou statutul de principal favorit (cotă 3.50 la câștigarea trofeului), dar va avea concurenți pe măsură în Spania: Nick Kyrgios (cotă 5.50), Stefanos Tsitsipas (7.50) sau Denis Shapovalov (10.00).


La Eastbourne, în paralel cu turneul fetelor va avea loc și turneul rezervat băieților, iar australianul Alex de Minaur (cotă 6.00) e văzut cu prima șansă, urmat imediat de britanicul Cameron Norrie (cotă 6.50) și italianul Jannik Sinner (cotă 7.50).

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte, emisiunea SuperTenis (în fiecare vineri, de la ora 17:00, pe canalul de Youtube Superbet România) și ai un tablou complet pe Superbet pentru o SuperExperiență a pariurilor pe Tenis!

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
sucu varga
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile

Exclusiv ”E de vină conducerea lui Dinamo?” Fostul mare fotbalist al ”Câinilor” a spus adevărul după decizia fără precedent
dinamo-uta1
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media