superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
becali
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Vezi în direct online de la 18:00 SuperLive Show dedicat Cupei României de baschet masculin și poți câștiga Superpremii!

articol scris de Digi Sport
11.11.2020, 14:55

Acum e supermomentul să te apropii mai mult de baschetul masculin românesc, cel mai pariat sport ieri! Da! Cele 6 meciuri de marți din Cupa României de baschet masculin (toate la cote mărite, toate în oferta de streaming, toate cu pariuri live și cash out pe Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive) i-au superatras pe pariorii români care au prins mii de bilete verzi!

201111_Special Live Cupa României de Baschet_DigiSport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

SuperLiveShow are azi la 18:00 o ediție specială cu premii de colecție!

Lucian Lipovan a pregătit o ediție SuperLive Show dedicată exclusiv baschetului. Jurnalistul sportiv care e și expert Superbet îl va avea invitat în studio pe Virgil Stănescu alături de care va discuta despre competiția care a repornit după 8 luni baschetul masculin autohton. Alături de ei va fi și Radu Abramescu, un specialist în baschet, fost jucător de performanță, devenit mai apoi un jurnalist de excepție. Vezi emisiunea în direct de oriunde ești, începând cu ora 18:00 pe canalul oficial de Youtube al Superbet România!

Premii în direct

Pe lângă o minge oficială semnată de Virgil Stănescu se vor mai câștiga și alte premii care vor fi dezvăluite în timpul emisiunii pe care o poți vedea în direct online de la 18:00 și pe pagina oficială de Facebook Superbet!


Interviuri, faze superspectaculoase și materiale video exclusive

Sumarul e unul cu adevărat de colecție. Vei putea vedea cele mai spectaculoase momente și vei fi primul care află cum au trăit eroii de pe parchet meciurile de până acum. Competiția e una intensă, cu priză la fani. Baschetul știe să-i țină în priză pe iubitorii sportului și îți poate menține și ție o stare de spirit bună ca parior, în zilele în care aștepți revederea cu superstarurile sportului rege, plecate la naționale pentru meciurile amicale, partidele decisive din Liga Națiunilor, play off-ul pentru Euro 2020 și Preliminariile Mondialului. Instalează gratuit aplicația Superbet, setează-ți profilul pe SuperSocial și copiază biletele pe baschet care te inspiră, bilete pe care le joacă pariorii deja activi în prima rețea de socializare a pariorilor.

10 meciuri de nota 10 jucate până acum

Aplauze deosebite pentru Târgu Jiu și Galați care au onorat competiția și au jucat deși aveau doar 7, respectiv 8 jucători apți!

Aplauze pentru prima superbombă, victoria Timișoarei în fața Voluntariului, 87-85.

Aplauze pentru constanța în evoluții a Craiovei, prima echipă cu 4 victorii.

Competiția continuă cu meciuri azi, mâine și vineri 13, ziua decisivă, cu cele 6 meciuri care vor stabili ierarhia finală în cele 3 grupe care se joacă în bulele sanitare de la Oradea, Sibiu și București. Se califică la turneul final primele două clasate din fiecare grupă, alături de două formații cu statut de lucky loser (cele mai bune două echipe care vor încheia pe locul 3 în grupa lor.

Români în superformă în Cupă!

Competiția prevede ca minim doi jucători români să fie mereu pe parchet. În aceste condiții, meciurile din grupele Cupei României sunt deosebit de importante pentru echipa națională, care va avea meciuri istorice la finalul acestei luni, contra Spaniei (campioana mondială), Poloniei (o țară care se bucură de cea mai bună generație a ei în baschetul masculin din ultima jumătate de secol) și Israelului (o echipă care ne este superioară).

Selecționații pentru aceste meciuri care joacă în Cupa României sunt Lucas Tohătan (Sibiu), Tudor Gheorghe (Pitești), Mirel Dragoste (Mirel Dragoste), Nandor Kuti (U Cluj), Tudor Fometescu (Oradea), Marcu Badiu (Voluntari), Dragoş Diculescu (Craiova), Mihai Măciucă (Pitești), Bogdan Nicolescu (Oradea), Bogdan Popa (Pitești), Ionuţ Berceanu (Dinamo), și Rareş Uţă (Pitești). Dar lor li se alătură și jucători de pe lista suplimentară. O listă necesară în plină pandemie de COVID-19. Din lotul extins trimis către FIBA de FRB fac parte și Cătălin Baciu, Giordan Watson, Edward Petrescu (Oradea), Ştefan Grasu și David Vida (U Cluj), Tudor Gîrbea (Voluntari), Iulian Orbeanu (Constanța), Bogdan Tîbîrnă (Craiova) Radu Vîrnă (Steaua).

Dragoș Diculescu e cel mai în formă român, pe cifre. 25 de puncte, 10 recuperări și două pase decisive în Craiova-Constanța, 18 puncte, 4 recuperări și două assisturi în Craiova-Steaua și 18 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă contra Ciucului.

Meciurile de azi se joacă după următorul program și beneficiază de cote mărite, streaming și pariuri live la Superbet.ro!

De la 16:00 la Sibiu /  CSM Tg. Jiu - CSM Timișoara

De la 17:45 la București /  CSM Galați - Dinamo Știința București

De la 19:30 la Sibiu / CSO Voluntari - BC CSU Sibiu

De la 21:15 la București /  BCM U FC Argeș Pitești - ACS U-BT Cluj Napoca

Superlive show începe la 18:00, în plină competiție, îți crește adrenalina, îți oferă informație într-un mod capitvant și relaxant, te capacitează să plasezi pariuri verzi și îți e un prieten alături de care te bucuri de pasiunea pentru sport!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
becali
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”

David Popovici, aur la 200 m liber la Campionatele Naționale de Înot de la Otopeni. A câștigat detașat
david-popovici
”Avem cel mai mic buget din SuperLiga”. N-a mai răbdat și a spus totul în direct
FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (6.03.2022)
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Nacho. Madrilenii au pus ochii pe un fotbalist de 80 de milioane
Bayern Munich - FC Arsenal

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media