superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
240329_ManCity_Arsenal_DigiSport_1060x636
(P) Meci decisiv pentru titlu? City – Arsenal este SuperDerby-ul din Premier League
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Vulpile au ieșit la vânătoare! Vezi SuperJucătorii care au cucerit marile campionate

articol scris de Digi Sport
19.01.2021, 11:10

Autor: Silviu Elisei

preview-lightbox-210119_LeicesterChelsea_Digisport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Am început săptămâna, iar noua etapă din cel mai bogat campionat al lumii ne încântă cu un SuperDerby. Vulpile de la Leicester și The Blues sunt gata să-și rezolve disputele, iar cu ocazia acestui meci, Leicester s-ar putea apropia de performanța din sezonul 2015-2016, acela de a deveni campioană și de a aduce titlul pentru a doua oară. A fost o mare realizare pentru mica formație din inima Angliei, iar ca apreciere pentru istorica performanță a acesteia, ne-am gândit să-ți aducem aminte de SuperJucătorii care au luat titlul și cu alte echipe. Ce zici? Te simți pregătit pentru o lecție de istorie și SuperPariuri? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

N’Golo Kante câștigă pe unde se duce!

Tare rău mijlocașul francez! După un SuperSezon în tricoul lui Leicester, sezon în care a dus echipa pe primul loc și a câștigat primul titlu din istoria clubului, acesta face o mutare importantă pentru cariera sa și semnează cu echipa lui Roman Abramovich. Întâmplare sau nu, exact în sezonul următor (2016-2017), The Blues devine campioană în Premier League pentru a 6-a oară, iar Kante se bucură de al doilea titlu consecutiv. Mai mult de atât, în următoarele două sezoane, Kante a câștigat un prim trofeu european cu Chelsea și, pentru prima dată, FA Cup. Se pare că fotbalul englez e pe placul acestuia și ne așteptăm la și mai multe SuperPerformanțe pe viitor. Vezi aici oferta meciului și alege cel mai bun pariu pentru Leicester-Chelsea!

Elveția are campionii ei!


Unul dintre ei e Gokhan Inler, mijlocașul central care a cucerit titlul în Premier League cu Leicester și în Super Lig cu Istanbul Basaksehir. O dublă performanță care l-a propulsat printre cei mai buni jucători din istoria Elveției. La 2 ani distanță după reușita cu Leicester, Gokhan semnează cu una dintre cele mai noi formații din Turcia. La început, nimeni nu-i dădea nicio șansă echipei din Basaksehir, însă în sezonul trecut (2019-2020), Istanbul marca o primă reușită în istoria fotbalului turcesc, câștigarea primului titlu în aproape 30 de ani de existență. A fost o victorie neașteptată, iar drept răsplată, Adana Demirspor îi oferă mijlocașului elvețian o ofertă de nerefuzat. Așteptăm acum SuperRealizări și la noul club, iar fanii turci se așteaptă la cât mai multe apariții din partea acestuia.

A crescut odată cu echipa!

Marcin Wasilewski a fost alături de clubul său de suflet din Premier League chiar și în liga secundă. După o SuperPerioadă jucată la Anderlecht, fosta campioană a Belgiei, echipă cu care a câștigat 4 sezoane, fotbalistul polonez face mutarea către fotbalul englez la Leicester. N-a reușit din prima în campionatul bogaților, însă a demonstrat că merită. Acesta e și motivul pentru care exact în anul sosirii acestuia, Leicester promovează în Premier League, iar la două sezoane distanță, se bucură de o a doua reușită. A fost un moment istoric pentru cariera acestuia. Să urci cu o echipă din liga secundă și să cucerești un titlu, asta da determinare! În anul 2017, mijlocașul defensiv s-a întors în țara natală, urmând să joace pentru Wisla Cracovia, iar sezonul trecut a fost ultimul din cariera acestuia. Și-a spus cuvântul în fotbal, iar Leicester îl va ține întotdeauna minte pentru devotamentul său! Descarcă aici aplicația Superbet și plasează cele mai bune bilete pentru Premier League!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
48
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media