240418_RealMadrid_Barcelona_Digi_1060x636
(P) El Clasico pentru titlu! Real Madrid – Barcelona decide campioana din LaLiga
240416_ManCity_RealMadrid_DigiSport_1060x636
(P) Un nou duel epic pentru istorie! Man. City şi Real Madrid luptă pentru semifinalele Champions League
Fotbalistul de la FCSB care e ”net peste Rrahmani”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
Play-out

(P) WTA US Open | Duel Barty-Osaka sau o nouă surpriză? Unde se află Simona Halep în "peisajul" favoritelor

30.08.2021, 12:50

Turneul feminin de la US Open debutează pe Superbet luni, de la ora 18:00, într-o ediție în care ochii vor sta din nou pe marile favorite Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Aryna Sabalenka. Pentru Simona Halep, Openul American e unul în care pleacă din postura de outsider, etichetă cu care nu s-a prea întâlnit în ultimii ani, iar alte patru românce vor lua startul pe tabloul principal.

210830_WTA_US_Open_DigiSport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Patru câștigătoare diferite de Grand Slam în 2021?

2021 este anul în care polii de putere au tot migrat în tenisul feminin, iar marile câștigătoare sunt Naomi Osaka, triumfătoare la Australian Open, Barbora Krejcikova, marea surpriză de la Roland Garros, și Ashleigh Barty, campioana de la Wimbledon. Lor li se adaugă Belinda Bencic și a sa medalie de aur de la Tokyo, iar US Open vine să întregească un tablou cu nuanțe diferite, în care cu greu o jucătoare a reușit să se desprindă de restul plutonului și să devină forța dominantă a circuitului, așa cum se întâmpla în trecut cu Serena Williams.

De altfel, 2016 e anul în care o jucătoare a reușit să se impună ultima oară în cel puțin două Slam-uri, Angelique Kerber triumfând la Australian Open și US Open. O performanță după care aleargă Ashleigh Barty (cotă 4.50 pe Superbet la câștigarea turneului), Naomi Osaka (cotă 7) și Barbora Krejcikova (cotă 17)!

Favorită 12, Simona Halep are un debut de foc!


Semifinalistă în 2015, când a pierdut în fața viitoarei campioane Flavia Pennetta, Simona Halep atacă turneul de la New York departe de lumina reflectoarelor. Dacă până acum numele constănțencei apărea pe buzele specialiștilor oricând venea vorba despre fazele finale, US Open 2021 e ediția în care Halep (cotă 30 la câștigarea trofeului) "alunecă" în poziția de cap de serie 12. Rămasă fără protecția statutului de jucătoare de top 4, Simona va începe aventura americană luni, de la ora 18:00, cu unul dintre cele mai echilibrate dueluri din primul tur: în față îi va ieși talentata Camila Giorgi, reprezentanta Italiei care a câștigat la Montreal cel mai important titlu al carierei și care a impresionat prin jocul său fulminant.

Alte patru românce sunt pe tablou

În lipsa marilor performanțe ale Simonei, chinuită de mai multe probleme fizice, celelalte jucătoare din România au simțit momentul greu și au făcut pasul în față. Iar la US Open le vom avea pe tabloul principal pe Gabriela Ruse, cea care o va înfrunta pe Marketa Vondrousova, medaliata cu argint la Tokyo, Irina Begu (proaspăt finalistă la Cleveland și adversara Andreei Petkovic), Sorana Cîrstea (repartizată să o înfrunte pe rusoaica Veronika Kudermetova) și Ana Bogdan, cea care pornește ca favorită în fața nemțoaicei Rebeka Masarova. Cum toate cele patru reprezentante au un 2021 bun sau foarte bun, tenisul românesc poate spera, din nou, la cel puțin un parcurs bun pe cimentul nord-american!

SuperAvantajul tău la US Open 2021!

De câte ori ți s-a întâmplat ca jucătorul/jucătoarea/perechea de dublu pe care ai pariat să câștige unul dintre seturi cu 6-0, iar apoi să piardă meciul și pariul tău să fie "roșu"? Cu siguranță te-ai aflat în această situație, dar nu trebuie să-ți mai faci griji: la US Open 2021 (la fel ca la toate turneele care se vor desfășura până la finalul sezonului) un set câștigat de favoritul tău cu 6-0 e echivalent cu un pariu câștigător pe piețele Final (1, 2), Super Cota (SC-1, SC-2), Super Extra (SE-1, SE-2)! Nu uita: Sunt luate în considerare atât biletele single, cât și cele acumulator, precum și cele de tip sistem, plasate în agenție și online.

Ai nevoie de inspirație? Hai în SuperSocial pe grupul US OPEN!

Zeci de meciuri și opțiuni la pariuri sportive online te așteaptă în fiecare zi pe Superbet și știm că nu e ușor să navighezi prin foarte multe idei care-ți par bune! Așa că am creat grupul US OPEN pe SuperSocial, adică locul perfect pentru a trăi la intensitate maximă ultimul turneu de Grand Slam al anului! Ai la dispoziție biletele celorlalți utilizatori, le poți ordona în funcție de cotele pe cauți, poți discuta cu ceilalți SuperPariori pasionați de Sportul Alb și, cu siguranță, veu găsi tot ce ai nevoie!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului

Kremlinul susţine că livrarea de rachete americane ATACMS Ucrainei nu va schimba nimic în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
Fotbalistul de la FCSB care e ”net peste Rrahmani”

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"
ozil
Live Video&Text Hermannstadt - Petrolul 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Sibienii deschid scorul în finalul reprizei
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - FC PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (28.01.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media