superbet
(P) Real – Man. City, finala din sferturi! „Galacticii” vor revanşa după sezonul trecut
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

(P) Cupa Mondială Rusia 2018: Pariezi de acum și te îmbogățești la vară!

12.04.2018, 10:00

Nu mai este mult până când întreaga planetă își va îndrepta atenția asupra celei mai titrate competiții fotbalistice din istorie. Cupa Mondială 2018 din Rusia va lua startul în data de 14 iunie, însă cei care vor să trăiască la maxim adrenalina faimoasei competiții nu trebuie să aștepte până la vară.

DigiSport - Cupa Mondială Rusia 2018 Pariezi de acum și te îmbogățești la vară! (1)
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Pe lângă faptul că în ofertele caselor de pariuri sportive online se găsesc deja cote pentru toate cele 48 de meciuri din faza grupelor, operatorii de top ne propun și o serie de pariuri antepost extrem de interesante pentru Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018. Specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară au analizat aceste pariuri și ne-au propus câteva sugestii de ponturi:

Deutschland uber alles


 
Elevii lui Joachim Low au fost singurii care au reușit să câștige toate cele 10 meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Rusia 2018. Totodată, știm bine că mentalitatea nemților nu îi lasă niciodată pe fotbaliști să se odihnească, ci îi invită să mai marcheze până la finalul timpului regulamentar, indiferent de scorul de pe tabelă. Adversarele germanilor, Coreea de Sud, Mexic și Suedia, nu par să le poată pune probleme perfecționiștilor.

Germania câștigă toate jocurile din grupă @ 2.75


Germania a terminat pe una dintre primele 3 poziții în 12 dintre cele 18 apariții avute la precedentele turnee finale. Și mai mult decât atât, nemții au fost singurii care au reușit să se claseze pe podiumul Cupei Mondiale în fiecare deceniu în care au participat, din anii 1930 și până în zilele noastre. Campioana mondială în exercițiu va încerca să-și apere trofeul și are toate șansele să reușească acest lucru, chiar dacă a făcut recent schimbul de generații.

Germania se califică în sferturi de finală @ 1.50

Draxler și compania au marcat și cele mai multe goluri în calificări: 43 – la egalitate cu Belgia. Dacă ne gândim că Spania și Franța nu obișnuiesc să marcheze foarte mult la turneele finale, în timp ce belgienii și argentinienii nu se descurcă niciodată prea grozav în această stagiune, ne putem aștepta ca Panzerele să facă spectacol, mai ales în fază grupelor, acolo unde vor întâlni adversari modești.

Echipa care înscrie cele mai multe goluri – Germania @ 5.50

Alte propuneri de pariuri antepost pentru Cupa Mondială Rusia 2018



Francezii au un lot excelent, plin de vedete, cu care speră să poată repeta performanța selecționerului din 1998, atunci când Didier Deschamps ridica cel mai râvnit trofeu din fotbal alături de colegul său de la acea vreme, Laurent Blanc. Pogba și compania vor da piept cu Australia, Danemarca și Peru în faza grupelor, adversari facili, de care componenții reprezentativei Cocoșului galic nu au voie să se împiedice.

Franța să câștige toate jocurile din grupă @ 2.50



Panama concurează cu Arabia Saudită și Australia pentru a evita stabilirea unor recorduri negative la acest turneu final. Totuși, saudiții au în grupă o singură echipă de top, și anume Uruguay-ul lui Cavani și Suarez, dar și două formații destul de modeste: Rusia și Egipt, în timp ce Australia se va confrunta cu Franța, Danemarca și Peru. Prin comparație, dacă ne uităm la faptul că Panama se va duela cu două echipe de top – Belgia și Anglia – dar și cu Tunisia, ne putem gândi că elevii lui Hernan Gomez au cele mai mari șanse de a înregistra eșecuri usturătoare la Cupa Mondială Rusia 2018.
Panama pierde toate jocurile din grupă @ 3.00

Echipa care primește cele mai multe goluri – Panama @ 10.00

Nu uitați să răsfoiți oferta de pariuri online de pe PariuriX pentru a descoperi cele mai bune oferte ale caselor de pariuri sportive online de top la care puteți paria 100% legal, live și pre-meci, pe meciurile de la Cupa Mondială Rusia 2018.

Etichete: advertorial , pariurix , advertorial pariuri , advertorial pariuri x


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA
Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”
(SP)ITALY VERONA FOOTBALL SERIE A HELLAS VERONA VS AC MILAN
Antrenorul dorit de Liverpool în locul lui Jurgen Klopp a făcut anunțul în direct
Netherlands: Go Ahead Eagles vs Feyenoord

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media